Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

simonadorjan

/ #51 Re: Elegem van!

2013-07-03 08:16

#49: Megtorlo - Elegem van!

 

Na végre, ír valaki a körbefoglalásról is ... ezt a módszert a Xi-n mi, a Kőbunkók alkalmaztuk (Justimea, monp és jómagam [simonadorjan] dolgoztuk ki a tervet) ... hogy ez mennyir fair ... hát mit is mondhatnék ... egy 30 fős klán voltunk egy olyan szerveren, ahol 200 ban volt maximalizálva a szövetségi taglétszám ... 3 játékosunk volt a TOP10 támadó játékosok között, körülöttunk, leszámítva a passzív The Crows és kicsit távolabb eső Hádesz Névtelen Lidércei szóvetségeket(akiket folyamatosan segítettünk a védelemben) , mindenki piros zászló alatt játszott (Békétlen Bárányok, Békétlen Bárányok AK, Ninják, HUN Rebellisek, Városállamok + AK) és mikor a piros zászlós tömörülés rendszeres inváziókat  nyomott ránk (megj. 400 játékos ment 30 ra!!), akkor, hogy helyt tudjunk állni , minden módszer fontos volt, de 2 mindenképp létfontosságú (játék értelemben), mivel baráti kapcsolatra fentartott szerény kis akadémiánk sem tudott elég védelmet küldeni:

- biriket szúrtunk a gyarmik elé, amennyit csak tudtunk, így akár 1-30 mp-es előnnyel sikerült odatolni, 2-3000 birit

- amely városokra már nem jutott elég védelem, azoknál gondolkodás nélkül igen is, lázítottunk és vittük mi a társunk városát az ellen elől pár perccel!

 

Most akkor megkérdem én hogy melyik a NEM SPORTSZERŰ:

1. hogy megtettük a keresztfoglalást ( a fent leírt helyzet végett) ... vagy

2. hogy 400 játékos alig bír elvinni 1-2 várost/akció 30 játékostól? s mivel ez nem ment nekik, akkor az a 30 szerencsétlen játékos a csaló?

miért is? tudomásom szerint a az InnoGames Grepolis nevezetű játéka egy Harci Stratégiai Játék ... valamit ki kell találni, hogy ne veszíts várost egy invázió során , anélkül hogy bármilyen külső, játékban meg nem engedett eszközhöz vagy fejlesztéshez folyamodtunk volna ...

 

tisztelettel

Simon Adorján