Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében

Quoted post

Ildikó Nagy (FESZ-SZT)

#30 Re: Re:

2013-05-27 09:12

#26: bladedancer - Re: "akkor szoc. irányú aláírásgyűjtés érdektelenség miatt befulladt"

A szívemből szóltál Blade!

Azért annyit kiegészítésül, hogy akkor találtam meg a FESZ-t, és az akkori petíció átadáson  már ott lehettem. Igaz, hogy EGYETLEN SZOCISKÉNT azthiszem. Akkor indult el valami, aminek ez a Petíció egy állomása.

Az érdektelenség? Igen az is szerepet játszik, de sokszor vélt vagy valós félelemből nem mernek kiállni a saját érdekük mellett sem, így maradnak az "öltözői elégedetlenségek", ami ugye nem visz semmire, de ezt már írtam valahol. Vagyis éppen ezekből alakulhatnak ki intrikák, tehát veszélyesek is, ha a vezetők gyengék, és ebből "élnek"! 
A fejekben kell rendet tenni! Félnek, mitől? 
Meg kell értetni az érdekeltekkel, hogy a FESZ elsődlegesen a  kormányzat által kialakított, és törvényesített hibás értékrenddel szemben küzd. Ez pedig az intézmények és azok vezetőinek is az érdeke. Vannak akik ezt átlátják, és vannak akik nem, mert nem látnak tovább.
Természetesen a munkaadóval szemben is képviseljük tagjainkat, de itt a handsúly nem a szembeálláson kell hogy legyen, hanem az együttműködésen. Együttműködés a törvények adta lehetőségek között, felhíva a figyelmet a szabályok helyes értelmezésére, a hibák javítására.
A törvényes működtetés az intézmények és vezetőik érdeke is!

Szeretném, ha minél többen csatlakoznának hozzánk azért, mert átlátják, hogy szükséges és halaszthatatlan a változás, változtatás, az ágazat léte, minősége, nem csak a saját, hanem a kliensek érdekében is! A FESZ tagoknak szóló kedvezményeink csak hab legyen a tortán.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3570_528992830475092_6325...

Válaszok

vargafamily2008

#36 Re: Re: Re:

2013-05-27 17:24:22

#30: Ildikó Nagy (FESZ-SZT) - Re: Re:

Egyetértek!

 

Varga Norbertné

6725 Szeged Bújdosó György utca 25.

 

vargafamily2008@citromail.hu