Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: A természet károsítás bűncselekmény
#74: hegeda - A természet károsítás bűncselekmény
Döntsd el, nácik vagy komcsik. Inkoherens vagy. Egyeztess bazdmegDopemaneddel, meg Libajnaival ...
Re: Re: Re: Normafa petició
#78: Felháborodott zuglói - Re: Re: Normafa petició
Látom, a magadfajta mocsadék szenny alakoknak nem marad más, mint a személyeskedés, ha már a tényekkel szemben képtelen vagy a négy elemiddel (3 első, 1 második) vitába szálni, netán érvelni. A magadfajta tömegbelövető szaralakok miatt tart ott ez az ország, ahol!
Nem politikai kérdés
pusztán a saját kis "stadionja". Már a sétálóutca szerencsére elvetélt projektben is a kerületére rontott.
Milliárdokat engedtek el a kerületnek. Itt az újabb "játék".
A kerületben születtem,itt élek,gyakran járok a Normafához,8 buszmegálló az erdő.
Ne hagyjuk magunkat becsapni! Ne mocskoljuk itt egymást dopemannel,libással. Megvetem őket,de nem akarok Normafa-projektet.
Ebből a pénzből támogassanak kerületi játszóteret,kerékpárutat,uszodát,teniszpályát.
Gonosz emberek gonosz tervei ezek, csak, hogy jól lakhassanak, de sajnálom őket, mert nem veszik észre, hogy van Aki látja őket fentről és elengedheti eddigi védő kezét róluk és úgy is járhatnak, mint Heródes vagy, mint Nabukkodonozor, csak néznének utána, de lehet, hogy erre már idejük se lesz.
Eltévedtetek, ez nem az a petíció, ahol a krucinfóért kell aláírni!
A profitorientált XII. ker. Önkormányzat a polgári jogon túllépve a büntetőjogba ütközően rombolja a természetet és ezzel egyetemben lerontja a polgárok életminőségét, a társadalomra veszélyes tevékenységet folytat. Az autoriter közhatalomgyakorló működését nem a jog uralma, hanem a pénz hatalma vezérli. A Normafa csodálatos szépségű biodiverzitását ugyanaz a veszély fenyegeti, mint az országos jelentőségű Ördögorom-Kázmér lejtő vidékét, ahol lakunk. Ezen terület védelmi övezetében az Önkormányzat tíz éve folyamatosan pusztítja a természetet, vandál módon kiirtotta az őshonos fákat, védett növényeket,szétbarmolta az okológiai rendszert, amit a természet évezredek alatt hozott létre. Helyette gyönyörködhetünk a tájba nem illő ormótlan betonerődítményekben.
Mitnyan György polgármester úr idején az itteni tájegység értékét a páratlan növényvilág, a csend, a nyugalom, a jó levegő jelentette. Ennek vége. A II. kerületből átruccant ide Pokorni Zoltán, a tisztséget tisztségre halmozó multifunkcionális közszereplő és az önkormányzati demokrácia helyébe az abszolutizmus nagy alakja, XVI. Lajos tézise lépett: Az állam én vagyok!
Ami a demokrácia égisze alatt a XII. kerületben történik, az példátlan az ezeréves magyar jogállamiság történetében Werbőczy Tripartitumáig visszamenően.
Üdvözlettel,
Sótonyi József
Dr. Varga Zoltán
Normafa
Jómagam és családom is azért költöztünk ebbe a kerületben, hogy a természet közelébe maradhassunk.
S ez a vidék úgy jó, ahogy van!!!
Nem kell hozzá tenni semmit, mert az csak elvesz belőle.
K.István
Re:
igen a bob pálya csudi egy ötlet.
főleg az ittlakóknak akik megszokták hogy ez egy csendes környék most majd hallgathatjuk a sikoltozást állandóan meg a szerkezet zörgését.
remek
Re: Re: Re: Re: Normafa petició
#103: Bajnai és Dopeman, a gyilkosságra buzdítók - Re: Re: Re: Normafa petició
Én bizony örülök, hogy vannak olyan hozzászólok, mint a dühös és felháborodott zuglói hölgy, mert ez azt jelenti,
hogy nemcsak a kerület lakói tiltakoznak és érvelnek egy olyan modern projekt ellen, ami ugyan
nagyon jó és szép ötlet, csak éppen nem a Normafához, és az ország jelenlegi gazdási helyzetéhez és
a nyomorához igazodik.
Itt még nagyon sok a tennivaló, és az acsarkodás, a piszkolódás nem vezet sehová. Inkább minden magyar
állampolgárnak a származására, és politikai hovatartozására való tekintet nélkül, keményen össze kellene fognia végre és
előre vinni ezt az országot, hiszen itt nagyon sok tehetséges és okos ember él.
Re: Re: Re: Re: Normafa petició
#103: Bajnai és Dopeman, a gyilkosságra buzdítók - Re: Re: Re: Normafa petició
Te egy beteg ember vagy. És nagyon rátapinthattam a lényegre, ha ilyen választ tudtál csak produkálni. A személyeskedést pedig te kezdted, te diplomások(?) szégyene. A tömegbelövetéses mondatod abszolút nem értem és nem hiszem, hogy nekem van szövegértési problémám. Valószínűleg mire végigolvastad a kommenteket összekeveredtek a fejedben. Biztos a hóágyú zavart össze kissé. :-D Akik ennyire hencegnek a tanulmányaikkal, azok valószínűleg nem teljesítettek megfelelően és ezért kényszeresen próbálják magukat az átlag fölé helyezni, hogy okosabbnak tűnjenek. Neked ez most nem sikerült.
A Normafát tönkretenni bűn, márpedig egy átgondolatlan projekt helyrehozhatatlan károkat fog okozni, ami sokkal többe fog kerülni, mint amennyi bevétel lesz belőle. Persze a politikusok majd mossák a kezüket, hisz nem az ő zsebükre megy a "játék".
Re: Re: A természet károsítás bűncselekmény
#102: élő fa - Re: A természet károsítás bűncselekmény
Helló, ez most, hogy jön ide? Aki ellenzi az kommunista vagy jobbikos? És a fideszeseknek pedig mind támogatni kell kétharmaddal? Én fidesz szavazó vagyok, egyelőre, de eszem ágában sincs narancssárga szemellenzőben nézni a világot. Ami jó az jó és lehet akár jobbikos dolog is. De ami nagyon rossz, az aztán tök mindegy, hogy melyik kormány, párt, ideológia agyszüleménye. Álljon már meg a menet! Jó lenne, ha a józan ész dominálna. Amíg a nép acsarkodik addig "fent" tömik a zsebüket. Ez is jó "politika" a részükről.
| This discussion has been closed. |
Re:
#70: -
A gezi parkról érdeklődj a CIA-nél és a MOSZAD-nál. Nem a fákról szólt.