Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
külföldön sem jobb
Nyilván nem azért hoznak egy _ilyen_ szabályozást, mert minden rendben e téren.
Nagyon is helyes tartom
Sokan sokféleképpen érveltetek, de mindannyian jól. Ezt kiegészíteném azzal, hogy ne azért büntessük már embertársainkat, mert van valamijük...amitől teljesebbek, jobbak, esetenként (sajnos csak épp ettől) boldogabbak,
.... a gyerekeik lelkileg érzékenyebbek, kötelességtudóbbak, felelősebbek lehetnek. Ha valaki arra használja a kutyáját, hogy ezzel más élőlénynek árt, vagy ártani akar legyen érte büntetés. De, hogy azért, mert kutyája van!!!! Ennyi erővel büntethetjük a kerékpárral rendelkezőket (hisz bárkit véletlenül elsodorhatnak, kicsit, nagyot, gyereket, verebet), a számítógép használókat, azt, aki saját étkezési céljára 3 tyúkot tart (büdös, hangosan kapirgál az elvetemült) és had ne soroljam. Nem az kérem, hogy velem megegyezően, de a kedves törvényalkotó emberek néha gondolkodjanak már!
Re: külföldön sem jobb
Jahhh, kedves, nem az a baj, hogy fizetni kell(ene). Ha az én elvégzett munkámért legalább annyi bért kapnék Magyarországon, amiből (ki sem merem mondani, hogy normálisan) meg lehetne élni és nem a likakat meg a zoknikat foltozni, akkor én béremből is mehetne ilyen-olyan kiadásokra....ezt is tartsuk már szem előtt amikor a "külföldön én ennyit fizetek"-re hivatkozunk.
..
Szóval egy szónak is száz a vége, én nem örülnék annak, ha már nem lenne kötelező a póráz, mert akkor még több kutya fog összemenni, és stb. Most lehet nyugodtan zidni, stb, de csak gondoljatok bele, hogy talán lehet igazam van.
| This discussion has been closed. |