Orbán Viktor mondjon le
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Az a baj, hogy ez az állapot nem lesz jobb a következő választás után sem. Hiszen ezt a mérhetetlen mértékű lopást, amit legálisan tesznek valamiből majd pótolni kell. Így is szar helyzetben vagyunk, és ezt gatyába rázni.. Nem is hiszem, hogy már lehet. Ha ezek maradnak, itt óriási kulimász lesz.Már most az van. Csak egyet nem értek. Mindenki háborog, utálkozik, de miért nem lépünk? Tényleg ennyire fél a magyar? Az ilyet bottal kővel kergetném az egész sleppjével ki minden csírájában az összes döntéhozó posztból. Szégyen mindenkire nézve, hogy egy ilyen ideggyenge senkiházi mocsok a miniszterelnök. Mert sajnos azzal, hogy megnyerték a választást, utolsó esélyként szabad utat kaptak az ország teljes szétrablására. Hiába mennek, azt a pénzt amit pofátlanul lopnak senki nem fizetteti vissza velük.
Re: Re:
Azzal hogy törleszteni kell még csak egyet is értenék. Viszont azzal már kevésbé hogy a sok idióta beszólásukkal az egekbe hajtották a kamat kockázati felárat. Tehát az állam adóssága csökkent de többet kell fizetni a kockázati felár miatt. Akkor ebben mi az üzlet? Természetesen még nem volt szó az EUR -FORINT viszonyáról. Az pedig hogy nem ígért kánoánt, Igazad van a köznépnek nem csak azoknak akik pénzelték a választási kampányát. Azoknak akik amúgy is degeszre tömik a pénztárcájukat le engedte az adót 16% ra. Akik pedig azért küzdenek hogy egyáltalán a felszínen maradjanak, tőlük elvette az adó jóváírás lehetőségét. Vajon miért? Egyszerűbb azoktól beszedni a sápot akik bérből és fizetésből élnek mint azoktól akik különböző cég ként működve a maghagyott kiskapukon keresztűl elkerülik az adózást. Emelik a különböző béren kívüli juttatásokat. Miért? Hiszen nem folyik be elegendő pénz sem az egészségügy sem a nyugdíj rendszer kasszájába. Valószínű hogy ezeket a döntéseket azért hozzák vagy nem változtatják meg mert mindegyik döntéshozónak igen komoly érdekeltsége van az üzleti szférában. Viszont saját pénzének egyik sem ellensége.
A népnyomoritók ellen.
Re:
De legfőkképpen a zemberek további sanyargatásáról, az adófizetők pénzének eltőzsdézéséről, és a kormányzásról mondjon le a sleppjével együtt, és menjen szépen vissza a családi kőbányába éjjeli őrnek!
'89 óta csak a Fidesz-Mszp van.Egyik sem jobb a másiknál,ezt kéne már FELFOGNI !
Megbukott mindkettő.El kéne már zavarni ezeket az "embereket".
Re:
Ha orbán eljutna öszödig, már nagyot fejlődne. Azt is vedd észre, hogy az elmúlt "8 évben" az ellenzék sem az ország megmentésén dolgozott. és most finoman fogalmaztam,
Szóval csak az első mondatoddal értek egyet. (de azt te átverésnek szántad, olyan vagy mint orbán és hidd el, ez nem dicséret)
Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI
#36: - A SZEGÉNY-RÉTEGET SÚJTJÁK, A GAZDAGOKAT PEDIG TERMELIK, MERT VELÜK KÖNNYEBB...
A KÁDÁR-RENDSZERBEN LEGALÁBB LÉTBIZTONSÁG VOLT, MUNKAHELY, LAKÁS, SZOCIÁLIS HÁLÓ A GYEREKESEKNEK STB. ÚGY TUDOM, HOGY 650.000 PANELLAKÁST ÉPÍTETTEK, AZÉRT EZ NEM SEMMI SZERINTEM . A KANCSAL MATOLCSY MEG CSÚNYÁN ELNÉZTE AZ ÁLLAMADÓSSÁG-CSÖKKENTÉST, ÍGY LETT BELŐLE EZERMILLIÁRD ADÓSSÁG-NÖVEKEDÉS. PEDIG LENYÚLTÁK A 3000 MILLIÁRDOS MAGÁNNYUGDÍJ-KASSZÁT IS. AZ HOVÁ LETT???
Re:
Igazad van tatám !!!Te kit raknál a hejükre?Mert a magyar politikában nincs tisztességes politikus.Én tudnám mit kéne csinálni de azt itt nem írhatom le.
Re:
Két dologgal bizonyíthatna az öreg dakota!
1,Ha szerinte az Mszp tehet az államadóság nagyrészéről,akkor a bünösöket vesse börtönbe és kobozza el a vagyonukat.
2,Törölje el a mentelmi jogot,és mutasson példát,hogy a törvény rájuk is vonatkozik.
Kezdetben elég lesz!!!
Re:
Igen Orbán tűnjön el , de Fecót sem szeretném többé a hatalom közelében látni. Azért jöttem errefelé mert azt hittem valami új van születőben, de mit látok? Továbbra sem tudtok másban csak 2 pólusban gondolkodni, Szánalmas..
Re: Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI
#37: GAZDAGOK PÁRTJA A FITYESZ - Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI
Téged hányszor kell még hogy megszopassanak barátom? Nem veszed észre hogy ki vagy rabolva jobbró balról egyaránt?Nem szeretném ha az elmúlt 75 év bármely politikai nézete visszaköszönne beleértve a tiédet is!!!
Re: Re:
Hallgatok Rád. Mondj harmadikat, de egyet máris zárjunk ki: Vona Gábor.A többit hallgatom.
| This discussion has been closed. |