Peticiok.com

Nyílt levél a pénzügyi elithez

deviza alapú csalás

Vendég#1 Jul 03, 2013, 17:44
Kedves Menyhért Péter! Ez kiváló munka.
Én a Nemzetbiztonság ellen is feljelentést teszek, valamint azon olajszőkítők ellen, közte a mocskos volt férjem, Dr. Nyerges László ellen, aki a szüleimet is megölte (nem fizikailag, csak betegen állandóan zaklatta őket) és a fiamat és engem hajéktalanná akart tenni és az MKB-ban a bankbiztonságot rám uszította. MOCSKOS ROMÁN CIGÁNY maffiózó! Ahogy az egész Magyarország a rohadt kommunista fasiszta gyilkos, szadista olajszőkítő maffiózók világa..elsősorban a zsidók és a cigányok, de a magyarok is már ehhez tudnak idomulni ebben a szemét országban!!
Engem az MKB-ban Erdei Tamás meg akart öletni Dr. Nyerges László volt Mertcontroll elnök-vezérigazató, olajszőkítő biztatására...a gyerekemet és engem is ki akartak teljesen irtani és kikészíteni...lassan a hajléktalnaságba is eljuttatni!!! Ma is ez folyik...1977 óta üldöznek ebben a mocskos rohadt KOMMUNISTA FASISZTA zsidó cigány országban!!!SZÉGYEN EZ AZ ORSZÁG!
Vendég#2 Aug 04, 2016, 15:02

Re: kérdés

#1: -  Elnézést azt szeretném tudni véletlenül ez a dr Nyerges László nem 1943-novemberében született véletlenül

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.