Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: ....
A szomszéd fórumon pontosan erről írtam bővebben. A felebaráti szeretet, a türelem, a megbocsátás helyett ők a gyűlöletet helyezik előtérbe. Aki elutasítja vagy elhagyja őket, annak elkapják a frakkját. Nem ismernek kegyelmet. Semmi közük a kereszténységhez. Itt iskolát nem kapnak, a gyerekeinket távol kell tartani tőlük.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönjük, nem kérjük...!
#69: - Re: Re: Re: Re: Re: Köszönjük, nem kérjük...!
Meglepő fordulat :-)
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat....talán egyszer igazgató úrnak fognak nevezni?! Mondjuk, elég sokat gürizek. Lehet, hogy a művezetőm + a főnökség előbb-utóbb díjazni is fogja?
No de kanyarodjunk vissza a tegnapiakra! Végigolvasva a fórum eddigi bejegyzéseit, egyértelműen igazat kell adnom azoknak, akik számon kérték a tanárok szavazatának eredményét. Persze ezen a magatartáson egyáltalán nem lepődök meg. Viszont mindenki számára világos, hogy a bánkis tanárnő és maroknyi csapata csakis az önös érdekeiket helyezik előtérbe. A bánkiban lehúzott éveim alatt sem volt ez másképp. Volt néhány tanár, akik szívvel-lélekkel odatették magukat, hogy legyen belőlünk valaki. Oszt volt a többi, akik mindennel foglalkoztak, csak velünk nem. Persze ha valami nem ment, akkor meg jött a retorzió (hülye gyerek, stb.).
Azért kváncsi leszek a tanárnőre + csapatára, hogy mondjuk 2-3 év "autonomiában" eltöltött évvel a hátuk mögött, milyen lesz a közérzetük? Vagy akkor már tisztes egyházi adófizető polgárok lesznek?
A volt igazgatóval kapcsolatban meg annyi: bár nem ismerem a részleteket, de olyan információim nem voltak, miszerint bele bukott volna igazgatói tevékenységébe! Olyanok viszont igen, hogy politikai okokból rúgták ki. Hogy kicsit tovább is lásson az orránál: az egész város erről beszél, beszélt. Sőt! Mindenki tisztában van azzal is, hogy kinek a széke ilyen fontos, hogy bárki és bármi beáldozható.
Nos,tanárnő! Nézzen néha tükörbe és ha van még egy csepp józan ítélő képessége, gondolkodjon el a történteken.
Re: Re: Re: Re: Re:
El a kezekkel az ajkai iskoláktól! Ismét demonstráció Ajkán.
Re: Re: Re: Re: Senki nem csinál semmit?
#23: - Re: Re: Re: Senki nem csinál semmit?
"nyíltan antiszemita költők,írók műveit teszik kötelezővé(a már elfogadott NAT tartalmazza,pl Nyírö,Vass stb,)"Ez aztán a demagógia,gratulálok!Kertész mennyivel jobb,legalább mindannyiunk fejébe jól belevernék milyen moslékzabáló disznó és szolgalelkű a magyar össznépileg ugye?
Re:
Sok sikert és kitartást,ne adják fel,önöknek van igazuk!Bármiben segítek amiben tudok.Itt megtalának.
volt bánkis
#72: sajnos bánkis - sajnos bánkis
ahogy mondod, testvér. Én még arra is emlékszem, hogy a iwiw lapjáról kinyomtatták a vicces magán fotóit, és mutogatták, hogy milyen idétlen lesz ez az új diri. Állítólag a tanáriba is ki volt tűzve.
szerenccsétlennek nem volt egyszerű. ha polgármesternek jó devecserben akkor miért nem volt jó dirinek?
Megkérünk Minden Kedves Pártolót, hogy Megjelenésével is Támogassa a Demonstrációt !
Igazi érvényt ott szerezhetünk, de ehhez szükség van sok-sok ember megjelenésére is !
Ne csak itt legyünk a szavak emberei, segítsenek a jelenlétükkel is!
Mi az Önök biztatása, támogatása részén is , szép csendben , de megtettük a hivatalos lépéseket , de sajnos ez nem elég ahhoz, hogy érvényt is szerezzünk , szükség van a tömegre !
Ne hagyjuk elveszni jó pár ember nem kis törekvését !
2012.05.29.-én kedden 17 órakor Városháza előtt találkozunk !!!
http://www.infoajka.hu/hir_olvas/permalink:el-a-kezekkel-az-ajkai-iskolaktol-ismet-demonstracio-ajkan-2012-05-21-184150/
2012.02.18 Keresztes Zoltán :Töltsd be az elhívásodat!
Re: volt bánkis
Csak erősített a meggyőződésemben az elmúlt néhány nap történése.
A tanárok reagálása (akár itt a vitalapon), a rajtakapott hazugságaik - nem szó szerint, hanem a lényeget illetően idézve- : " még a fórumon legvérmesebben tiltakozó anyukát is sikerült meggyőzni", "nem állítottuk, hogy az iskola állami kézbe kerülése esetén ajkán megszűnne a képzés"... Nos, aki a fórumon jelen volt, az tudja, hogy mi történt. Igazgató Úr vélelmezte, hogy állami kézbe kerülés esetén az ajkai iskolának vége lenne, a többi várossal tennének jót, eggyel pedig rosszat, és nem fordítva. Ezért, valamint az anyagi ígéretek miatt a Hit Gyülekezet fennartóvá válását támogatják.
Úgy gondolom, hogy mindezek után semmilyen körülmények között nem fogom a gyermekemet ebbe az iskolába járatni. Ahol tanárok a vitalapon nyíltan ostobának... nevezik a szülőket, ahol politikai hovatartozásuktól függetlenül mocskolják egymást (tisztelet a kivételeknek), ahol az eluralkodott állapotok és hangulat annyira rányomja majd a bélyegét az iskolai életre, ebből köszönjük inkább nem kérünk.
Re: Re: volt bánkis
Teljesen igaza van, de azért az ígérje meg, hogy segít küzdeni azért, hogy Ajka ne legyen hitgyülis központ. A város és vonzáskörzete számára ugyanis ez egyáltalán nem közömbös. Azt viszont ismerjük el, hogy a Bródy minden tekintetben jól vizsgázott ebben az ügyben és maximálisan rászolgál a szülők bizalmára.
hezitáló demonstráló jelölt
Ha egységről beszélünk, és ténylegesen sikert akarunk elérni, mert ez szolgálja a város hosszútávon szem előtt tartott érdekeit, akkor tegyük ezt civilként. Senki ne akarja összekapcsolni ezt politikai haszonszerzéssel, mert visszaüthet. Megtapasztalhattuk, hogy még a civil demonstráció mögött is politikai hátsószándékot hangoztatott az ellenérdek.
Kizárólag csak a polgári összefogás vezethet eredményre. Demonstráció az alkotmányos jogokért, mely a vallásszabadság részeként tartalmazza a vallás elutasításának jogát.
Re: hezitáló demonstráló jelölt
#90: - hezitáló demonstráló jelölt
Teljesen igaza van. Egyébként is úgy látom, hogy nem számíthatunk még a képviselőink segítségére sem.
Re: Re: volt bánkis
Csak olvasom a hozzászólásokat és néhány dolog nem hagy nyugodni. Ön felháborodik azon-joggal-, hogy a tanárok ostobának nevezik a szülőket. Azon nem gondolkodott még el akár Ön, akár a többi szülő, 'volt Bánkis', hogy mit szólnának a tanárok, ha egy rossz osztályzat, beírás után hallanák az Önök és gyermekeik szitkozódásait? Feltételezem, nem csak 'ostobának' hívják őket. Nem kell messze menni, elég ha ezen és a többi ide kapcsolódó fórumon 'szemezget' az ember, vagy akár az utcán sétál. Engem a szüleim arra tanítottak, hogy tisztelni kell a tanáraimat, és én is arra neveltem a ma már felnőtt gyerekeimet. Sajnos, ma már nem így van, és ezért engedik meg a gyerekek azt a viselkedést, amit látni, hallani lehet-és nem kell ehhez tanárnak lenni.
Bizonyára Ön(ök) is volt(ak) már olyan helyzetben, amikor komoly döntést kellett hozni fontos kérdésben. Úgy gondolja, hogy a tanárok nem tették ezt meg? Gondolkodás nélkül szavaztak? Kétlem.
Vagy azt hiszi, hogy az szebb cselekedet volt, amit a gimnáziumban tettek a Hit Gyülekezetéhez tartozó gyerekekkel? Most tudom, azt mondja, szemenszedett hazugság. Tudja, van egy mondás: Nem zörög a haraszt...
Az eluralkodott állapotokról és a hangulatról pedig csak annyit: minden változás felborzolja a kedélyeket. Majd ha lenyugszik minden, biztos nyugodt körülmények között folyhat a mindennapi munka.
"Aztán ami félreviszi még az embereket okkultizmusba: hamisvallások, álmessiások. Ugye, mondják, hogy sok út vezet a hegyre, de tudjuk az élő Istenhez csak egy út vezet. Emlékeztek, nem olyan régen itt volt a Dalai Láma, kétszer is megtöltötték azt a sportcsarnokot.. s akkor mondja, hogy a vallás lényege a békesség, tolerancia, a szeretet...mindenki maradjon meg a vallásában, de emelkedjen afölé és szeressük egymást, toleráljuk egymást. ÉN A BIBLIÁBAN NEM OLVASOK ILYET."
/Részlet Keresztes Zoltán: Az okkultizmus megjelenési formái és terjedésének okai c. szfvári prédikációjából 2010.11.13./
forrás: http://www.ekgy.hu/tanitasok_predikaciok_2010
Re: Re: Re: volt bánkis
#93: egy volt bánkis szülő - Re: Re: volt bánkis
Ha Ön hitgyülis iskolát akar Ajkán, akkor gyűjtsön aláírásokat! Vállalják Önök is a nevüket, ne itt írogassanak.
még valami
Így hát nem csodálkozom an 93. hozzászóláson. Megkérném a T."szülőt", hogy a bródys tanárokat a szájára ne vegye.
Ellentmondásokkal teli hozzászólásával nem téveszt meg itt senkit sem, annyira nem vagyunk "ostobák".
A kedélyek akkor fognak elcsitulni, ha békén hagyják ezt a várost. Ez a legtöbb, amit tehetnek, hogy idézzem Bartust.
Re: még valami
Itt és most kikérem magamnak hogy megkérdőjelezze szülői mivoltomat. Büszke vagyok arra, hogy becsületes és tisztességes embernek neveltem a gyerekeimet, akik tisztelik a felnőtteket.
Nem vagyok tagja egyetlen felekezetnek sem, soha semmi bajom nem volt egyikkel sem, és nem is lesz, amíg engem békén hagynak.
Ami hírek szerint a gimnáziumban történt-ha megtörtént-, nem hiszem, hogy csak azokat háborítja fel, akik a Hit Gyülekezetéhez tartoznak, hanem minden jóérzésű, normálisan gondolkodó embert.
Re: Re: még valami
#98: egy volt bánkis szülő - Re: még valami
És mi van a bánkis diákok jogaival? Őket lehet agymosni? Vagy a tanárokat félrevezetni, hogy nem kapnak végkielégítést, ha nem írják alá, hogy vállalják a másik fenntartóval a melót?
Ez Önt nem háborítja fel?
Javaslat
| This discussion has been closed. |
....