Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A sokasodó kegyetlen tetteket szigorú büntetéssel meg kell torolni.
ez most is igy van törvényben csak a birák nem foglalkoznak vele kellően.
Mi lenne ha minket azért kinoznànak halálra, mert nem vagyunk szimpatikusak,vagy mert éppen gyengébbek vagyunk? Igen is minden allatkinzónak börtönben van a helye!
Re: Re:
Hogy kell érteni azt, hogy „Aki állatát elhagyja”? Nem tartom elég egyértelműnek a leírást. Szándékos elhagyásért oké a büntetés, de mi a helyzet olyankor, ha a kutyám elszökik, és egy vérengző aktivista találja meg? Rám hívja a rendőrséget? Sok falun élő Marika néni és Pista bácsi ülne akkor börtönbe, nem beszélve arról, hogy sok olyan kutya van, aki egyszerűen nem képes a fenekén megülni, és képes kirágni magát izgalmában, vagy ha kufircolhatnékja támad.
Elítélem az állatkínzást, szerintem is undorító, aki képes állatot bántani. De ezeket pontosan meg kell fogalmazni anélkül, hogy az egyszerű, állatszerető falusi emberekkel kiszúrnánk.
Én ezt csak akkor vagyok hajlandó támogatni, ha ezzel párhuzamosan rendes elmeorvosi kezelést és anoním lelkisegély szolgálatot is kínálnak azoknak, akik érintettek, hogy megelőzzék az állatkínzásokat. Az utólagos felelősségre vonás (bosszú) nekem nem elég.
| This discussion has been closed. |