Peticiok.com

Követeljük a Munkásőr Társaság "hagyományőrző" egyesület betiltását!

Támogatást, megosztást kérek az aláírások számának jelentős növeléséhez!

Vendég#1 Mar 13, 2020, 17:38
Szomorú, hogy sokan csak beszélgetnek róla, hümmögnek, de tenni nem akarnak..(?). Pedig ott vannak a "tűz közelében"!
Vendég#2 Mar 13, 2020, 18:48
en alairtam es osztottam is, sajnos tobb peticioval is sajnos az emberek nemtorodese miatt igy jartunk... elkeserito.... Szechy Beata
Vendég#3 Mar 13, 2020, 18:58
Egyetértek
Vendég#4 Mar 13, 2020, 20:37
Nem tudom, hol kéne aláírni. Talán mert nem vagyok ( nem is leszek) facebook-os? Más petíciókat eddig alá tudtam írni.
Vendég#5 Mar 14, 2020, 07:25
Tisztelt Bánkúty úr! Érthetetlen, hogy az emberek miért nem látják a veszélyét a hajdan volt terrorszervezet éljenzésének. Sajnos egyéb bolsevik jelenségekre is kiterjed ugyanez a közöny, elegendő a Gyurcsány-párt elképesztő ámokfutásának szótlan tűrésére, vagy a szélsőbalos huligánok rendszeres utcai randalírozásaira gondolni, amelyeket a társadalomnak a normalitásban gondolkodó része enged elharapózni. Nagyra becsülöm, hogy Ön nem tartozik a tűrve támogatók táborába. Hódi László
Vendég#6 Mar 14, 2020, 10:00
Csáji Attiláné Bp.1135 Kis Gömb 30 AE 0290050 Csáji Attila Bp.1135 Kis Gömb 30 AP317445
Péter Bánkúty#7 Mar 14, 2020, 17:36

Re:

#6: -  

A linkre kattintva külön email címmel, a kapott emailben megerősíteni

ide kattintva a jobb oldalon saját email címmel kell aláírni!

Péter Bánkúty#8 Mar 14, 2020, 17:37

Re:

#5: -  

Nagyon köszönöm elismerő szavait! Mi még felelősséggel gondolkodunk!

Kiváló Tisztelettel,

Anonymous#9 Apr 28, 2020, 14:44
Sok ezer aláírás veszett el, mert pld. egy családban csak egy email cím volt, második aláírást a rendszer már nem fogadott el. Végre lehet email cím nélkül is aláírni. Kérem mindazokat akik eddig a fentiek miatt nem tudtak aláírni, tegyék meg most. Az új aláírók esetében, az első aláírhat email cím felhasználásával és pld. a család többi tagja csak névvel. Pontosítás az email nélküli aláíráshoz: -Nevet, országot, várost be kell írni, mást nem. -Aláírásom legyen......kipipálni - Elmúltam 16....kipipálni -Véleményt lehet írni -Az aláírás billentyűre kattintani - alatta megjelenik, nem vagyok robot, kipipálni -még egyszer az aláírás billentyűre kattintani -és megjelenik, hogy felvettek az aláírás listára. Teljesen szabályos. Kár, hogy csak most vált ismertté.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.