Követeljük a Munkásőr Társaság "hagyományőrző" egyesület betiltását!
Itt tájékozódhat mindenki!
Re:
Ráadásul a "négy igenes" népszavazáson megszavazták, hogy betiltásra kerüljön. Tehát szerintem ez alkotmányellenes is! Gondolom mindenki ajvékolna, ha a magyar nyilasok szerveznék újra magukat. A szokásos kettősmérce megint.
Re:
Az az érdekes, hogy ennek ellenére nem lehet hallani hivatalos szervektől, hogy "tényleg, azonnal intézkedünk", csak a hümmögés megy, hogy "ja, hát tényleeeg", de semmi komolyabb...
Felhívás
Ezúton várom jelentkezését azoknak a jóindulatú embereknek, akikkel megalapítanánk a NYILAS TESTVÉRISÉG HAGYOMÁNYŐRZŐ CIVIL TÁRSASÁGOT. Várom továbbá azon jóindulatú ifjak jelentkezését, akikkel a HITLER JUGEND HAGYOMÁNYŐRZŐ IFJÚSÁGI CIVIL TÁRSASÁGOT alapíthatnánk meg. Volna még ötletem: SS HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁRSASÁG, MAGYAR FASISZTA HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁRSASÁG stb. Biztos vagyok benne, hogy a bíróság ugyan úgy nyilvántartásba fogja venni ezeket a civil szervezeteket, mint a munásőröket.
Re:
Tisztelt Bánkúty Péter!
Lehetetlenül összetett, bonyolult az oldal. Már ezt a választ sem tudom, hogy jó helyre írom-e, megkapja-e ezt, amit írok!!!
Mi az a "Re:" ? Mi az a "#5:-" ?
Nem lehet-e az oka a kevés aláírásnak, hogy eltévednek az aláírni szándékozók?
Egyszerűsítsék le az oldalt! A petíciót aláírni szándékozóknak két lehetőségük legyen: "Aláírom a petíciót", "Visszalépek". A többi sallang csak ez után legyen látható, elérhető!
Üdvözlettel
Rácz Zsigmond
Re: Re:
Tisztelt Rácz Zsigmond Úr!
A # azt a személyt jelöli aki a bejegyzést tette, a "re" az pedig a válasz az üzenetre!
Sajnos nem én üzemeltetem az oldalt, ezért a keretei kötöttek, nem tudom megváltoztatni!
Tisztelettel:
Re:
Re: Re:
Nagyon szomorú, de azt gondolom, ezért kell nagyon aktívan fellépnünk, ha 100 ezres számot elérünk, azt nem lehet lesöpörni!
Üdvözlettel:
Hát,ez nagyon elszomorító!Ennyire közömbösek az emberek,hogy nem érdekli őket,nem fontos nekik Re:
Hát,ez valóban nagyon elszomorító!Ennyire nem érdekli az embereket egy ilyen fontos ügy?!Ennyire nem számít az esetleges visszarendeződést sejtető mozgolódás az ellenzék részéről,ami reménység szerint nem fog bekövetkezni,bár ki tudja,ezt a nagy közömbösséget látva.A felsorolt közszereplők passzivitásán is rendkívül megdöbbentem.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Felháborító a helyzet Bánkúty Úr. Nem értem,hogy miért ennyire közömbösek az emberek. A Bayer Úrék is csak a nyílvános szerepléseket kedvelik,minket pedig,s a ténykedésünket,akik alulról segítenénk a jobboldalt nem támogatnak. Akkor kapnak majd észbe,amikor ezek a gazemberek agresszívan fognak föllépni,mert várják a lehetőséget és a Fletó parancsát.