Kitörés a bankok karmaiból
Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / Időpont pontosítása (konferencia) / Hozzászólások
|
Vendég |
#12014-10-23 23:31sajna mar kulfold... |
|
| |
|
Vendég |
#22014-10-24 09:52Köszönöm! |
|
| |
|
Vendég |
#32014-10-24 11:23Tisztelt Karta vezetőség! Remélem eredményes lesz a munkálkodás.Sajnos a szombati megbeszélésen nem tudok részt venni,egészségi és utazási probléma miatt,de lélekben ott leszek és várom az infókat.Jó és eredményes munkát kívánok.Horváth Ernő aki 2011.aug óta harcban vagyok a csaló FHB.bankal |
|
| |
|
Vendég |
#42014-10-24 13:24Bár jelentkeztem,nem tudok ott lenni.Elnézést érte!Osztom szorgalmasan az eseményt.Sok sikert!Frnadyné,Marika |
|
| |
|
Vendég |
#52014-10-28 18:06üzükki a bankokat a kormányal együt |
|
| |
|
kicsoda57 |
#6 devizahitel hamis2014-11-03 10:41én is így érzem, ez az Internetadó szerintem egy elterelő hadművelet volt, hogy ne a devizahitellel foglalkozzon a minisztérium. ma Magyarországon semmi nem lenne fontosabb, a devizahitelkárosultak segitségénél.
nagyon sokan vagyunk, és bizony, ha rosszul döntenek,ebben az ügyben félő, hogy sok család az utcára kerül, kilakoltatják. ez érdeke a minisztériumnak?
még több szegény, elesett ember legyen. Öngyilkosságba menekülve, félelemben tartva.
én is amikor 2007-ben lakást vásároltam, a lakás régi tulajdonosának ügyvéd előtt átadtam kb. 10 millió Ft-ot, ma ebből az alacsony lakásárak mellet ma vigan vehettem volna lakást, de 2007-ben a lakásárak is toronymagasan voltak. emiatt kellett hitelt felvennem.
Kérdeztem a bankot: az én saját pénzem benne van a lakás árában, az el fog tünni, mint a tavalyi hó? és a 7 év alatt befizettem kb. 8 millió Ft-ot, az hová lett? s ráadásul uj szerződést kötöttek velem, ugy hogy vaktában aláirattak velem egy ujrakezdési jelzáloghitelt, ami már nem is 12 millióról szólt. hanem 17 millióról, ezt szóban nem is mondták el, s 2035-évig. eleve 2035-ben én már rég a föld alatt leszek. kb. 82 éves lennék, ha élnék.
akkor hogy tudták ezt kitalálni. ezeket is jó lenne felülvizsgálni!
és nem svájci frankot kaptam, hanem forintot, amit egyből átutaltak a lakáseladónak, még csak a kezemben sem volt a 12 millió Ft, amit felvettem hitelt.
jól átvágott a Raiffeisen bank engem is.
ha ezt tudjuk, soha nem veszünk fel hitelt.
érdekes, ha vettünk egy számitógépet, mosógépet,tv-ét hitelre, 1 év alatt, kamatmentesen ki tudtuk fizetni.
akkor a lakáshitelekkel miért csinálták ezt a nagy cirkuszt. megfélemlitve az egész társadalmat. már akit ugyebár.
másik dolog, forinthitelt nem is adtak volna, 2007-ben nekünk, teljes készültséggel lebeszéltek róla bennünket.
ha pedig nem vesszük fel a hitelt, a lakás eladónak odaadott előlegünk is elúszott volna, mert direkt úgy csinálta a bank, hogy ügyvédi papir legyen a lakás vásárlásakor előleg átadásáról.
szépen összejátszottak ellenünk, a bankok, és az ügyvédek is.
először is azt kellett volna csinálniuk, hogy kaphatunk e hitelt, utána odaadni az előleget a lakás eladójának!!!
pont forditva történt minden.
másrészt, egy lakást tatarozni kell, festeni, ujitani, amibe beleköltözünk, most nekünk sajnos a gázkéményünk elromlott, amit az eladó eltitkolt, 2007-ben, 250.000 Ft-ba kerül az új gázkémémy, és még lehet cirkofűtő testet is kell vennünk, lehet, hogy rá ne szóljak.
ha most nem jól sikerül a devizás lakáshitelesek megsegitése a minisztérium felől, ÉN feleslegesen a lakásra költök majdnem 300.000 Ft-ot, ezt bele fogják venni a behajtók a számlába, tartozásomba, felujitásomat?
nem merünk festetni, félünk tatarozni, mivel nem tudjuk mi lesz velünk.
én mondtam a banki ügyintézőnek, adjanak 10 millió Ft-ot nekem ide, vegyék át tőlem a lakást, és zárjuk le az ügyet, az én pénzem eddig 18 millió Ft- van a lakásban, eddig.
nem nem nem veszi meg a bank a házamat, inkább elárverezik?
és elvesztettem eddig 18 millió Ft-ot, eltünt, a levegőbe, elnyelte az éhes bendőjű milliárdos banki vezetőség.
ezt tovább nem tudjuk tűrni, semmi előrelépést nem tudunk hasznosan csinálni. mert nem engedik, se a bank, se a minisztérium.
Köszönettel egy devizahiteles! |
|
| |
|
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Véralvadásgátló (pl. klórfacinon) tartalmú készítmény alkalmazásának tilalma
14955 Létrehozva: 2025-12-03
LEX “R.”: Csak az igen jelent igent!
37171 Létrehozva: 2025-11-22
Tiltakozás a fonyódi vízpart beépítés ellen
2185 Létrehozva: 2025-11-18
Szigorúbb bűntetetést a szöges virsli dobálónak!!!
29941 Létrehozva: 2025-09-20
Óbudai Gyógyszergyár utcai lakótelep - Kiállás az új parkolási rend bevezetésének halasztásáért és felülvizsgálatáért
467 Létrehozva: 2025-11-30
Ténylegesen letöltendő börtönbüntetést az állatkínzást elkövető személyeknek – igazságot az Abonyban brutális kegyetlenséggel megölt kutyának!
396 Létrehozva: 2025-12-02
Vegyèk vissza az àllásàba a jogtalanul elbocsatott taxist!
1022 Létrehozva: 2025-12-02
Forgalomlassító kapu eltávolítása a Mókus utcában
117 Létrehozva: 2025-12-05
Apa aki megvéde támadóitól lányát
5086 Létrehozva: 2025-10-25
Szigorúbb büntetést Rozit, a kiskutyát megkínzó férfinak!
49622 Létrehozva: 2025-09-05
Petíció egy kisfiú szabadságáért
252662 Létrehozva: 2025-09-30
Legyen mozis vetítés a Stranger Things 5. évad záróepizódjából Magyarországon is!
2232 Létrehozva: 2025-11-04
Mátészalkai agyon taposott cicáért!
197 Létrehozva: 2025-11-25
Petíció a gyepmesteri telepek felszámolásáért és az állami, önkormányzati források megelőzésre fordításáért
8285 Létrehozva: 2025-10-03
ALDI Kondorosi út 6 - parkoló felülvizsgálat
52 Létrehozva: 2025-12-09
Káloz település korábbi lakosainak támogató nyilatkozata a Kolorádó Fesztivál megrendezéséhez
38 Létrehozva: 2025-12-04
Gyepmesteri tevékenységi kör F. Imre felfüggesztése Makò valamint Hòdmezövàsàrhelyen!
12667 Létrehozva: 2024-06-30
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
50210 Létrehozva: 2024-02-07
Petíció a kötelező gyermekoltások helyszínének módosításáért
162 Létrehozva: 2025-11-30
Ne adhasson el telekingatlant a zuglói önkormányzat a lakosság megkérdezése nélkül!
26 Létrehozva: 2025-12-08