Peticiok.com

Kitörés a bankok karmaiból

Kihirdették a banki elszámolási törvényt

Vendég#1 Oct 07, 2014, 21:34
Kíváncsian várom, hogy az uzsora tényét mikor vizsgálják.
Vendég#2 Oct 07, 2014, 23:05
Köszönöm a tájékoztatást, érdeklődéssel várom ezután is.
Vendég#3 Oct 08, 2014, 03:29
Elfogadhatatlan a banki elszámolási törvény. A bankok mentését szolgálja. Felháborító!!!!!!!!
Vendég#4 Oct 08, 2014, 04:30
Sajnos nem a deviza?? hitelesek érdekei igazán.Ha forintot kaptun és forintban törlesztetünk akkor még mindig mért kell az árfolyamokkal és átváltásokkal és forintosításról beszélni. Forint+ jegybanki alapkamat.A túl fizetéseket pedig kp.vissza nem ide oda beszámítani.Ha nem így lesz akkor megint csak a bankokat segítették meg.Követeljük a KHR listák eltörlését mert emiatt is teljes lehetetlenülésben az emberek. Péter Ibolya
Vendég#5 Oct 08, 2014, 05:28
Egy nem letezo szerzodestt nem lehet elszamolni hacsak nem akarjuk ezzel letezove tenni. Masfelol egy ft kolcsont hogy lehet forintositani. A Kartanak es mindenkinek ezen alapveto kerdesekkel kellene foglalkozni. Ez a torvenytelenseg amit most torvenybe foglaltak biztositja a bankok jogtalan hasznat es torvenyserto nem letezo szerzodeseinek letjogosultsagat. Amint a forintositast elfogadja valaki elismeri hogy a szerzodese jogos es kovetelheti a bank a tisztessegtelenul 2 3x sara emelt alaptoket. Szerintem senkinek nem szabadna ujra szerzodni mert pontosan errol van szo a bankokkal es tovabbra sem fizetni. A ft kamat el fog szallni ne legyen illuzioja senkinek ahogy megtortentek a forintositasok. Marad a 2 3x ra nott alaptoke es egy jo magas kamat. Hogy milyen legyen a ft azt nem a gazdasagi folamatok mint tudjuk hanem par ember donti el egy du. egy szivarfustos szobaban.
Vendég#6 Oct 08, 2014, 07:26
Törjünk már ki.Pár lépés van hátra remélem.
Vendég#7 Oct 08, 2014, 08:23
Az jó lenne, ha KARTA tagjaként segítséget kaphatnánk a bankkal szemben.
Vendég#8 Oct 08, 2014, 09:43
Köszönöm a tájékoztatást,
Edit.#9 Oct 08, 2014, 09:44

Köszönöm a tájékoztatást.

Vendég#10 Oct 08, 2014, 11:00
Köszönet, sok sikert Mindenkinek!
Vendég#11 Oct 08, 2014, 11:47
Minden segítséget örömmel fogadok.
Vendég#12 Oct 08, 2014, 16:09
Úgy legyen!
Vendég#13 Oct 09, 2014, 07:38
Ez fantasztikus remélem igy is lesz!
kicsoda57#14 Nov 03, 2014, 10:49

devizahitel hamis

ez az Internetadó szerintem egy elterelő hadművelet volt, hogy ne a devizahitellel foglalkozzon a minisztérium. ma Magyarországon semmi nem lenne fontosabb, a devizahitelkárosultak segitségénél. nagyon sokan vagyunk, és bizony, ha rosszul döntenek,ebben az ügyben félő, hogy sok család az utcára kerül, kilakoltatják. ez érdeke a minisztériumnak? még több szegény, elesett ember legyen. Öngyilkosságba menekülve, félelemben tartva. én is amikor 2007-ben lakást vásároltam, a lakás régi tulajdonosának ügyvéd előtt átadtam kb. 10 millió Ft-ot, ma ebből az alacsony lakásárak mellet ma vigan vehettem volna lakást, de 2007-ben a lakásárak is toronymagasan voltak. emiatt kellett hitelt felvennem. Kérdeztem a bankot: az én saját pénzem benne van a lakás árában, az el fog tünni, mint a tavalyi hó? és a 7 év alatt befizettem kb. 8 millió Ft-ot, az hová lett? 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.