KENYSZI
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Győri Péter
Messze nem kielégítőek a 3Sz javaslatai, sokkal több súlyos probléma van ezzel, de azért minimumként aláírtam.
Re: midnenféle
Folyamatos találgatások közben töltöttögettük az adatokat, hogy most vajon miért nem mükszik. Éjszaka sem, tehát nem túlterheltség, és a felület teljesen szétesik időnként...sok szempontból, sokat kell még ezen javítani.
aszk
Miért nem lehet ezt egyszerűbben megoldani?
Kinyomtattam a 38 oldalas anyagot, de nem stimmel azzal, amit a programon meg lehet jeleníteni.
Várjuk a program olyan mértékű egyszerűsítését, amelyiken egy hozzánk hasonló felkészültségű szakember is eligazodik.
Szemán Józsefné
informatika
Utána egy gombbal az ügyfélkapun keresztül feltöltés.
Kényelmes a felhasználónak és nem terheli a rendszert agyon, ráadásul az adatok jól azonosítható csomagokban vannak. Most meg mindenki lóg a rendszeren, az folyamatos adatkapcsolat felaprózza a sávszélességet, ettől jól belassul... mint az autópályán a dugó: minden sáv tele van de senki sem jut sehova.
A versenyszférában egy ilyen minőségű rendszerért elcsapták volna már a céget...
Eltúlzott és felesleges adminisztratív teher valóban! A kormány az adminisztratív dolgok egyszerűbbé tételét ígérte, erre a segítő szakma az egyre nehezedő feladatok mellé plusz terhet ró a szociális ágazatra.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Az étkeztetés és a házigondozás tudtommal nem zárja ki egymást! akkor miért kiabál vissza a rendszer? ezt is egy olyan dolog amit rendbe kellene tenni! Lehet hogy másnál nem okoz gondot és csak én nem értem? Ezekre a kérdésekre sem kapok válszt! Ennyit az előkészített renszerről, képzésről, információ nyújtásról stb......Én próbálok megfelelni a nehéz elvárásoknak is, és rendesen végezni a dolgom, ha lehet, ha biztosítottak a feltételek! Biztosítottak? Türelmesen várom!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Más sem érti. Ugyan ez a probléma itt is.
Ennyit erről...
Ez egy időrabló, selejt, megalapozatlan... Szutyok
Ezt most miért kellett?
A rendszer működik, de rosszul van megcsinálva, tehát az egész kuka, és lehet kidolgozni egy valóban életképes alternatívát, mármintha a készítők valóban egy jól működő dolgot akarnak létrehozni. Mert ez egy nagy rakás szemét...
ha jól tudom, egy nappali melegedőben 1 kliens után a normatíva napi szinten 700 ft, ha ezer kliens egy nap 4 nappali melegedőbe jár (akár ténylegesen, akár papírforma szerint), akkor az éves szinten 728 millió forint, így viszont 546 milliót spórol az állam...
| This discussion has been closed. |
midnenféle
Az elmúlt napokban tömegével tűntek el, zavarodtak össze adatok, napközben lehetetlen normálisan feltölteni adatokat, a folyamatos módosítások miatt pedig követhetetlen az egész.