"Mentési Lánc" az egészségügyi,- szociális,- és mentési ágazatért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Segítsetek!
Tehát nincs mitől félni ha sokan vagyunk!
Mi mindenképpen a ti érdekeiteket fogjuk képviselni és nem remeg meg a térdünk!
Épp itt az ideje.
Icus
Re: Re:
#95: - Re: Ki mondta?Több ezer embert kirúgnak,hát az érdekes lenne....
Re: Re:
nem sztrájkolni mész, demonstrálni, sétálni.... akár mint magánemeber. Nnem értem az ezzel kapcsolatban hangoztatott félelmet. Ma még megteheted, hogy kimenj, január 1.-től nem, ott már valóóban törvényesen is azt mondhatják majd rád, hogy ellenétes amit teszel a munkahelyed érdekével, és valóban kirúghatnak majd érte, de könyörgöm, ha nem teszel semmit, ez valóság lesz...legalább adjatok magatoknak esélyt ezt elkerülni...
Re:
derüljenek ki a kormány tervei.. én is jó gondolatnak tartom, talán már készülnek is a formanyomtatványok egy hasonló akcióhoz. Egy biztos. Én aláírom ezt is, és ha lesz, azt is, mert nem tehetek mást, valahogyan meg kell védeni saját magam. Törvényes eszközökből szép lassan fogyunk ki, és nekem az a megdöbbentő, hogy egyszerűen nem látjuk hogy a szakadék előttünk van, sokan még mindig a régi rossz dolgoktól félnek, és nem attól, ami január elsejétől mindazt amit most átél, sokkal rosszabbá tehet. Ha januárban kezdünk mocorogni, elkésünk. Már rég... már előbb kellett volna mindez, de a lényeg, hogy elindul!
Ha így halad az eü ,akkor 5 éven belül összeomlik. Egyre több ember a külföldi munka lehetőséget fontolgatja, én is köztük vagyok
| This discussion has been closed. |
Nem hiszek én az időzítésekben. Azt mondják,hogy nincs pénz.Azt mondják recesszió van! Nos amióta az eszemet tudom,sosincs pénz! Ha arra várunk,hogy ők szólnak majd,hogy "hé skacok! van pénz már! mennyit kértek?" az bizony sosem fog megtörténni. Mint ahogyan őket sem érdekli a mi nyomorunk,minket sem kell,hogy érdekeljen az ő nyomoruk. Ők szorongatnak minket,mi őket a magunk módján. Ha a sarkunkra állunk,nem tudnak mit tenni mert akkora rajtuk a nyomás,hogy muszáj leülniük tárgyalni és engedni.Szerintem meg most kitünő az alkalom ,mivel a rendvédelmiek oldalán bebizonyosodik,hogy rossz emberekbe kötöttek bele! Nézd végig a történetet ami eddig kíséri a jelen rezsimet. A gazdagoknak kedvez és a munkavállalókat nyomorgatja tovább.Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt már nem egyszerűen csak a pénzről van szó,hanem a tervezett jogfosztásról is. Ami globálisan érint minden munkavállalót. Ez pedig nem játék...nagyon nem.Tehát a rendvédelemmel és az eü-vel ,tényleg rossz emberekbe kötöttek bele!