Dél koreai sorozatok a magyar tévében
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Az sem ártana, ha főműsoridőben sugároznák!
Pl. ilyen rövidebb sorozatokat, adnának hetente egyszer, 20óra környékén,
érdekes lenne a nézettségi mutatójuk is..
De, ahogy tetszettek kommentelni, nem érdekli őket a nézettség.
Jó érzés lenne Dél-koreai sorozatokat látni a magyar tévékben is! :)
panasz
Egy kis vidám sorozat mint pl. Style :)
Felhívás!
Úgy gondolom, ha mindnyájan írnánk a [email protected] email címre egy "panaszlevelet" már sokkal előrébb lennénk.
Igen.. pár haverral annó megcsináltuk ezt a viasattal és a film+al is stb.. s előrébb jutottunk! 1-2éven belül teljesült a vágyunk.. s nem hiszem hogy mi ázsiai alkotás kedvelők kevesebben lennénk.
Üdvözletem:
István
saranghae
Re: Felhívás!
Ez jó ötlet! Csináljuk! Én mindjárt írok is egyet :) Te hogyan fogalmazod meg?
Re: Re: Felhívás!
#19: A peítió gazdája - Re: Felhívás!
Kedves Kezdeményező!
Lazán, egy kérvényszerű levelet írok, s hangsúlyozom, hogy nemcsak az én véleményem stb.
Sok sikert kívánok, remélem célba ér a "mozgalmunk". :)
Minden jót,
István
Szinkron
Én is visszaszoknék a tv nézésre. :) De az még jobb lenne, ha a szinkronhang nem nyávogós, nem a szinészéhez nem hasonlító hang lenne, hanem mint amilyen valójában. :)
Olyan sorozatot kéne választani, ami sikert aratott a net-en nézők körében és várhatóan a nagyközönségnek is tetszeni fog. A Silla kirányság ékköve és a Palota ékköve ilyen volt, a többi nem. Ami bizton számíthat sikerre:
törénelmi, kosztümös: The Princess' Man, Jumong, Empress Ki, Bridal Mask (Japán megszállás), Sungkyunkwan Scandal, Iljimae
akciós: Time Between Dog and Wolf, City Hunter
fantasy: You Who Came From The Star, Nine, Nine Time Travels, Faith, 49 Days
romantikus: I Hear Your Voice, Than Winter, -The Winter Blows, Secret Garden, Boys Ower Flowers, Rooftpo Prince
Kb. 200 sorozatot láttam már. Szívesen segítek, ha tudok.
Üdvözlettel: Magdi
Az én véleményem
Én szerintem a Dél-koreaiak is érdemelnek annyi tisztelettet mint a latinok vagy a brazilok.
Elegem van már ezekből az unalmas és lepukadt sorozatokból.
Szerintem vagy egy külön csatornát adjanak a dél-koreaiaknak vagy pedig valamelyik csatornán pl: az m1-en vagy az m2-n. mert azokon kevesebb a reklám,mint egyes Tv csatornáknál. Legyünk mégtöbben, hogy sikerhez jussunk. Ezaz dél-koreaiak!!! Dél-koreai sorozatokat akarunk de minnél hamarab!!!!
Re: Re: Felhívás!
#19: A peítió gazdája - Re: Felhívás!
Én is mindjárt "írnék" és írni is fogok csak nem találom hogy hova lehet írni!! Kérhetek 1 kis segítséget?
| This discussion has been closed. |
Véleményem szerint jónéhány tévétől elpártolt nézőt vissza lehetne csalogatni a képernyők elé a koreai filmsorozatokkal.