deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / MEGHÍVÓ ismét! / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-05-03 07:02

Ettől emberibb hangnemet nem lehet megfogalmazni a jelenlegi probléma megoldására, ezzel ki lehet fogni a szelet a vitorlásból! Politikai hozzáállás!

Vendég

#2

2014-05-03 07:48

Esetleg nem lehetne az összes devizásokat védő csoportot, egy egységbe tömöríteni? "Elvileg" minden csoport jó szándékú, de nagy a megosztottság, mindenki egyszerre beszél és így nem lehet érteni, hogy mit is akarnak mondani.Ezt a káoszt használja ki az ellenfél. A nagy és szervezett tömeg mindig is jobban tudta érvényesíteni az akaratát.

Vendég

#3 Re:

2014-05-03 07:51


Vendég

#4

2014-05-03 08:47

A legtöbb embert nem becsapott, életéből kifosztott áldozatként kezelnek még mindig, hanem felelőtlen, könnyelmű haszonlesőként.
Pedig az egész Hazánk kirablása történt meg az állampolgároktól a kölcsönt felvevő cégekig.
A felelős Polgármesteri Hivatalok adósága más. Ők nem a saját pénzüket kockáztatták, ezért vállalta át az Állam. Adós és adós között ez a különbség ma.
Lépnie kell a törvényt tisztelő Bíróságoknak a Haza megmentéséért.

Vendég

#5

2014-05-03 13:05

A napnál világosabb, hogy ezek a "devizahitelek" hírből sem látták az alpesi devizát! Jó lenne erre a rendezvényre meghívni Lentner Csaba, Boros Imre közgazdászt,ifj.dr. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt is, mert úgy tűnik, hogy a Kormány és a "devizahitel" -károsultak között a "süketek párbeszéde" zajlik nélkülük, mert teljesen "palira vesznek közel 1,2 millió embert! De most már ideje lenne egy erősebb nyomatékosításnak is, mert a Kormány is úgy tesz, mintha nem egészen értené a probléma súlyosságát és a bankok által végrehajtott törvénytelenség mértékének nagyságát!

Vendég

#6

2014-05-04 04:35

Köszönjük szépen! Igen, ott leszünk !

Vendég

#7

2014-05-04 15:39

Egyenes tiszta és érthető csak egyetérteni tudok vele...

Vendég

#8

2014-05-05 08:52

Köszönjük Menyhért Péter, hogy a kormány /dolguk végezetlen!/ felelősei helyett TE kiállsz értünk, teszed, amit tiszta erkölcsöd s tudatod irányit!!! Tisztelettel: Gyönyörűné Kató Követőd!

Vendég

#9

2014-05-05 18:35

Üdvözlöm Péter!
Sajnálom, hogy nem tudok részt venni a megmozduláson, de sajnos nincs annyi pénzem, hogy az útiköltséget kifizessem.
A deviza hitelem már szóra sem érdemes olyan sok!
Felhívnám a figyelmet a biztosítókra!
Ezek közé a bűnözők közé tartoznak a biztosítók is. Azt a pénzt amiért én megdolgoztam 2012.09. és 2013.07 évben, most követelik rajtam és fenyegetnek. Mivel az általam megkötött biztosításokat az ügyfelek egy része már nem tudja fizetni,tőlem követelik a szerződések után kapott fizetésemet (jutalékomat). Tehát a biztosító beszedte az ügyféltől a biztosítási díjat min. egy évig, amit nem ad vissza az ügyfélnek, tőlem pedig vissza vonják az akkor kifizetett jutalékot. Behajtatják beható cégekkel, büntető kamattal. Ez teljesen korrekt. Ezek szerint virtuális fizetésért dolgoztam egy évig? Gusztustalan!
Tisztelettel: Mónus Edit Szeged

Vendég

#10 Köszönet Menyhért Péternek áldozatos és kitartó, jogszerű munkájáért!

2014-05-06 08:33

Kedves Péter! Csak a köszönet "hangján" írhatok Neked ( elnézést a tegezésért!) azért a fáradhatatlan és kitartó munkádért, amelyet a "devizahitel" -károsultak érdekében fejtesz ki fogalmazványaiddal, személyes közrehatásoddal! Reméljük, hogy végre a T. Kormány is felgyorsítja a miniszterelnöki eskütétel után a devizát hírből sem látott bankok trükközéseivel ellehetetlenített indexálási trükk visszamenőleges és végleges hatályú megsemmisítését és kötelezni fogja a bankokat a hitel-vagy kölcsönszerződések tisztességessé tétlére úgy, mint ahogy azt tették Szerbiában, Horvátországban és minden olyan államban, ahol a bankok nemcsak,hogy visszaéltek ügyfeleik jóindulatával a kölcsönfelvételkor, akkor, amikor a bankok már a folyósítás pillanatában tudták, hogy a trükközés tisztességtelen formájához nyúlnak és alkalmazni is fogják, tönkretéve ezzel közel másfél millió ember életét csak azért, hogy milliárdos nagyságrendű, de tisztességtelen nyereségre tegyenek szert még emberéletek ezreinek áldozatai árán is! Épp ezért érthetetlen, hogy a T. Kúria miért tesz úgy, mintha egy teljesen új helyzetet kellene jogilag és törvényesség szempontjából értékelnie akkor, amikor a T. Kúria is legalább 6-7 éve ismeri, tisztában van valamennyi Magyarországon működő bank "devizahitel" indexálási trükközéseivel?!
Kedves Péter! Valamennyi "devizahitel"-károsult, milliós létszámú társam nevében is kívánok Neked további kitartást, eredményt!

Üdvözlettel Szegedről: id. Rucz Tibor

Szeged, 2014. május 06.

Vendég

#11

2014-05-09 06:42

Kedves Péter!
Köszönöm a tájékoztatásod.Én az embereket tömegben, egyidőben szeretném már látni,mert az ÚGY ERŐ és nyomásgyakorlás!
Mégpedig a KÚRIA előtt,egy olyan Petícióval,amit azt tartalmazza,amit szeretnénk elérni!AZ LENNE A PROGRAM EGY RÉSZE,HOGY AZT ÁTADNI VALAMELYIK KÚRIA TAGNAK! Ennek a megvalósítása azért nem tűr halasztást,mert ha meglenne az időpont,meg kellene hívatnod magadat az ATV-be,továbbá legalább tízezer szórólapot kell csinálni,(ebben segítünk)hogy az ország minden devizahitelese értesüljön róla! Ezeket a szórólapokat nekünk dev.hiteleseknek kell szétdobnunk. Ezen rajta kell,hogy legyen az a tartalom,amit várunk a Kúriától!Mo-nak ettől kell hangosnak lennie!EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG!Én ezt látom hatékonyabbnak,mint hosszan elnyújtva,szép csendesen,komoly négyszemközti beszélgetéseket tartani.Nem visz sehová,ami a tömegigényt illeti.Ez csak egyedül Neked profitálhat! Tisztelettel: Bliznákné Dudás Julianna adós

Vendég

#12

2014-05-09 15:41

Egyetértek!