Személyi Szabadság Fenntartása!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Személyi Szabadság Fenntartása! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-01-29 19:04

Már hallottam, erről a módszerről, ellenzem. valóban mindenre fellehet használni!!!!!

Vendég

#2

2014-01-30 13:04

Akkor a kutyátok alapján is megtalálhatnak benneteket, azokban is van mikrochip...

Vendég

#3

2014-01-30 13:34

Nagyon félreismerték az embereket ,mert ezt senki nem fogja hagyni! Nem vagyunk bejegyzett állatok és nem is leszünk! Sőt! ..

Vendég

#4

2014-01-30 19:11

Nem! Nem! Soha!
Válassz egy nicknevet!

#5 Tárgy

2014-01-30 21:56

Elnézést kérek előre mindenkitől de ezt Ti komolyan elhiszitek??? Olvassátok már el rendesen azt a szöveget egy konkrét adat vagy tény sincs benne,tudomására jutott? Honnan,csiripelték a madarak? Jelentették a kémek Brüsszelből? :)
Hosszú távú céljaik között szerepelhet esetleg ez a terv de még nincs itt az ideje,túl nagy lépés lenne még,nem fogadnák el az emberek (még),viszont szépen lassan adagolva bármilyen,akár szörnyű dolgot is képes befogadni az ember,ilyen a természetünk.
A realitás az hogy a következő fok az ellenőrzés alá vonás haladás felé a személyi okmányok RFID chippel ellátása lesz ezt se hirtelen tolják bele az arcunkba,előbb a diákigazolványokat látták el vele,ez már most per pillanat is működő rendszer. Ezeke a chippek nem csak a kártya tulajdonosának adatait fogja majd tartalmazni hozzá lehet rendelni pl. a tömegközlekedés való bérletet,esetleg bankszámla adatokat stb.
A működése egyszerű,a chipet az erre felállított érzékelők tudják érzékelni pár méter távolságból (lásd pl. Corvin negyed metro megálló már tesztelik a beengedő kapukat azok is így fognak majd működni).
Persze érzékelőket nem csak a jogosultság vagy a belépés ellenőrzésére lehet felállítani,igazából bárhova akár rejtetten is elhelyezhető és megfigyelhetők az arra közlekedők,mivel állampolgári kötelessége mindenkinek magával hordani valamilyen személyazonosságot igazoló okmányt.
Ez a következő lépcső.Az emberekbe kerülő chip még kicsit arréb van :)
Ja és akinek ez se szimpatikus az szerezzen be egy olyan kártya tartót ami árnyékolja a chippet és megvan oldva ;)


Vendég

#6

2014-01-31 20:07

Elhiszem,de azért nem hinném hogy már ennyire közel kerültünk a háttérhatalom egyik nagy céljának megvalósitásához!Már régi terv ez ,most a teknika is megvanhozza(chipp,térfigyelő kamera,möhold,meg amirőlSNOWDEN beszél...)

Vendég

#7 Re: Tárgy

2014-01-31 20:15

#5: Válassz egy nicknevet! - Tárgy

Szerintem már nincs oly messzire.Szerinted a szülészeten nem mgoldható a chipbeültetés vagy u.n. védőoltáskor?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vendég

#8

2014-02-01 19:17

önáló szuverén létező vagyok az Istenben, mint minden és mindenki más is...

Vendég

#9 A chip kontról már rég üzemel.

2014-03-05 04:41

A mobiltelefon a világ leg jobb kontról eszköze,mindig tudják merre jársz épp hol vagy,nem beszélve bármikor aktiválható és mint lehalgató készülék üzemel.A kutya chip kis hatótávú ezért csak közvetlen olvasható.A mobiltelefon bevezetése amire szinte rá kényszerítették az embereket és önkéntesen bele is rohantunk így maximálisan kiadtuk saját magunkat a viklág hatóságainak.Én ha megyek valahová soha nem viszem magammal a telefonomat sött ha társaságban vagyok még az akksit is kiveszem belőlle.Legyetek ovatosak és megfontóltak minden féle tömegkomunikációs eszközzel,mert mindenki mindent lát és hall.Tehát a személyi nyomkövetés már rég működik.
ours

#10 GPS-Mobil-Internet.

2014-03-06 09:30

A mobiltelefonokban autómatikusan beépitik a hozzá nemférhető GPS rendszert pont a nyomkövetés érdekében,a személyautó GPS rendszerén keresztül ugyan úgy követik járgányodat,és nem beszélve at internet ami úgyszintén a hatóságok kezében vannak.Már nem kell egyéni chip mivel önszántunkból megvásáróltuk az eszközöket és nem tudunk lemondani ezekről a csoda masinákról.

Vendég

#11 Re: GPS-Mobil-Internet.

2014-03-26 19:09

#10: ours - GPS-Mobil-Internet.

Azért kidobni a mobilt, leparkolni a kocsit és nem ülni számítógép elé némileg egyszerűbb, mint kivájni egy chipet a tarkónból :)


Vendég

#12

2014-04-09 19:40

Ez felháborító, nem engedjük!

Vendég

#13 Re: Tárgy

2014-04-09 19:48

#5: Válassz egy nicknevet! - Tárgy

Biztos, hogy van igazság abban, amit írsz. Hidd el, mi is azt szeretnénk, ha az az idő sohasem érkezne el, de ha megnézed az USA-t, -  láttam már ilyen témájú, konkrét iskola megnevezésével riportokat - ...  v. akár a börtönökben a rabokat, mivel tartják megfigyelhetőség alatt, meg azokat akik szabadlábon védekezhetnek otthonról, háziőrizetből, láthatod, hogy igenis ellenőrzés alatt vannak az emberek már is. Nézz egy kicsit körül... tele vannak emberek chip-pekkel, már most.

És, igen, tervezté, "adagolták" már régen, hogy be fogják vezetni... úgyhogy jobb időben kinyilvánítani an nép akaratát!!