Személyi Szabadság Fenntartása!

 

Személyi Szabadság Fenntartása!

 

 

Tudomásomra Jutott hogy az Európai Unióban 2014 Májusától kötelezővé kívánják tenni az újszülöttek mikrochipezését!

 

Egy indok és érv sem szólhat az mellett, hogy ezt megengedjük!

Hiába próbálják elhitetni különböző érvekkel, hogy ez az újszülöttek védelmét hivatott szolgálni, vagy eltűnésük alkalmával a megtalálásukat kívánja könnyebbé tenni,tudjuk ez mind csak félrevezetés!

 

A követésünk, szemeltartásunk, lehallgatásunk, rabigába döntésünk a cél amit nem hagyhatunk!

 

Ezen Petíciót azért indítottam, mert legyen bármilyen hihetetlen, vagy akár megalapozatlan hír (bár kétlem, hogy véletlenül ilyen szárnyra kapott volna), bármilyen eszközzel meg kell akadályozni, hogy ez bekövetkezhessen!

 

Gondoljatok bele egy mikrochip nem csak követésre alkalmas, hanem képes lehallgatásra, automatizált robothadsereg(dron repülő) általi támadás pontos bemérésére, vagy akár képes lehet távirányított megsemmisítésre is!

Hiába csak az újszülöttekre tennék, ezáltal ugyanúgy a szülők és az egész családjuk megfigyelés alá vonható, rabigába dönthető, megsemmisíthető!

 

Kérek mindenkit, (akár hisz, akár nem ebben az ügyben) írja alá!

Akár igaz, akár nem, nyomatékosan ki kell fejeznünk Magyaroknak, hogy mi ezt sohasem engedjük meg sem most, sem a jövőben bármikor!

Személyi Szabadságunkat nem fogjuk feladni, és nem hagyjuk a teljes Személyes Kontról befolyását sem magunkon sem gyermekeinken!

 

Ezen Petíció a Személyes Szabadságot hivatott megvédeni, a Jelenlegi Civilizáció utolsó nagy ballépését hivatott megakadályozni, mert különben visszafordíthatatlanul beteljesedik a Jelenések Könyve!

 

 

Tisztelettel az Életért és Értetek:

 

 

Nagy Gábor

Pannonia Mozgalom Alapító

Az Öt Nyolcas


 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )