Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében

Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében / Közlemények / TALÁLKOZZUNK november 12-én! / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-11-11 15:32

Köszönjük, s ott leszünk. Éppen ideje már, hogy felemeljük a szavunkat, s ne csak a pedagógussal, az egészségügyi dolgozóval - természetesen velük is - foglalkozzanak. mi csal akkor kellünk, ha meg kell oldani a kilakoltatott, nehéz helyzetben lévő s élő problémáját????? mari

Vendég

#2

2013-11-11 16:06

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok részt venni, de Szűcs Viktóriával régóta tartom a kapcsolatot. Békéscsabáról sajnos senki nem jönne, így egyedül nem tudom vállalni az utat. Szívvel és lélekben veletek leszek!!! Nagyon kell a kitartás és nem szabad feladni. Nem vagyok már túl fiatal, de öreg sem! 1978. év óta kitartóan harcolok a bölcsődei dolgozók megbecsüléséért, de eredménytelenül. Azóta sem adtam fel és nem is fogom. Nonprofit Kft formájában üzemeltetek egy kis bölcsődét. Ezt elhivatottságból vállaltam, mivel bezárásra került volna. Nagyon-nagyon szurkolok! Legyünk mi is olyan erősek, mint a pedagógus szakszervezet! Kérésünk jogos, teljesíthető!

Vendég

#3

2013-11-12 18:55

Ildiko! Ajnos Nemetorszägban vagyok, de gondolatban veletek leszek!

Vendég

#4

2013-11-15 07:01

Tisztelt Szakszervezet! Kollégáimmal úgy véljük, hogy mi már megint semmire nem jutottunk a petíció aláírásával!! A más ágazátnál dolgozók természetesen megkapták,kapják azt ami "jár". Csak kérdezzük mi??? : nekünk mint nappali ellátásban dolgozók akik még a munkaszüneti napunkon is dolgoztak,mert közölték,hogy ilyen nincs és ha lenne is csak szombatra esne!!! Ismételten nem kapunk semmit!!! Mi akkor hova tartozunk?? Egészségügyhöz nem, önkormányzathoz nem, és most már a szociális ágazatok egyikébe se ezek szerint,mert mi megint kiestünk a kosárból. Mellettünk végre ki fog kiállni?? Miért érnek azok az emberek kevesebbet akik a +40 fokban és -20 fokban is azért dolgoznak,hogy az időseket otthonaikba kiszolgálják??

Vendég

#5

2013-11-19 19:50

Igen, köszönöm az eddig tett lépéseket,ha sztrájkolni kell, megyünk az értelmi fogy otthonából a munkatársaimmal.