Mentsük meg a gazdát!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Én is ugyanerre gondoltam! És ezek után kérdem én jogosan: Ha az ajtóm előtt (belülről) felejtek egy nagy konyhakést, és a kedves betörő véletlenül "beleesik", akkor én vagyok a hibás? Akkor én öltem meg????
ahol egy tetves tolvaj panaszt tehet a lopott áru minősége miatt.
Re:
Ember élet....Akkor engedélyezék a Magyar -nak a fegyverviselési jogot alanyíjogon...S rend a lelke mindenek...Aki hátul van zárja be az ajtót....
Nyírségi Betyár
A liberális agyhalottaknak kívánom, hogy egyetlen két fős cigánycsalád költözzön a szomszédukba. Fél év múlva 'megdumcsizzuk.
De ettől még nem az igazság győz, hanem a jogok csűricsavása a perdöntő. Nem hiszek az igazságszolgáltatásban, vslahogy elment a jogok mentén...mert az erkölcs többet ér!!!!!!!!!!!
Tiltakozzunk! Ne büntessék meg, egyébként ez már nekünk többieknek is sokszor eszünkbe jutott. Akkor most elítélnék a háromnegyed országot?
Borosgazda
Tiltakozzunk! Ne büntessék meg, egyébként ez már nekünk többieknek is sokszor eszünkbe jutott. Akkor most elítélnék a háromnegyed országot?
Re:
Igen, Igaz!...nehogy már őket védje a jog, ezzel felhatalmazást kapnak a további lopásra.
A tehetetlen szorgos, aki megdolgozott azért ami megtermett neki,s egy léhűtő miatt mindent elveszít? Aki semmit nem tett azért, amit ellopott csak élvezni akarta. Amit a gazda is szeretet volna, de nem volt már mit! Oda egész évi munkája!! Logikus az erkölcsi jutalma! És nem a börtön!..én inkább az elhunytat ítélném el, s vele hozzátartozókat. Ne lopj, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe...s én mint gazda, biztosan nem ittam volna meg e keveréket...De aki bűnben fogant, annak káröröm marad, és nem a gazda el...ítélete.I-gazságtalan!!!!!!!!!!!!!!!!
1. ellopta a más tulajdonát - ha nem lopja el, nem történik semmi
2. ivott a zsákmányból - ha nem iszik, nem történik semmi
3. rosszul lett- nem megy orvoshoz, ha elmegy akkor bizonyára nem hal meg...
Ha orvoshoz ment volna akkor is szinte bizonyosan megúszta volna a lopás ügyet - jó esetben bezárják - akkor meg újfent a mi rendes és adófizető polgárok pénzét herdálta volna...
Természetesen az ember élet mindenek felett - és természetesen fáj a családjának, szüleinek... Az elhunyt édesapja nyilatkozott - csak arról nem szól a fáma, mintha nem is lenne fontos- hogy milyen nevelést kapott, milyen erkölcs alapján lett tolvaj és felnőtt emberként hozott olyan döntéseket amelybe belehalt! Ezzel az erővel öngyilkos is lehetett volna...
Re:
| This discussion has been closed. |