deviza alapú csalás ellen
Már csak néhány nap van a józan ész lehetséges győzelméig
Tisztelettel: id. Rucz Tibor Szeged
Szeged, 2013. október 29.
Mégegyszer - örök hálánk!
+
Re:
át sem kell számolni, hiszen gondolom Ön is forintot kapott. Azt csak megszámolni kell :-) Biztos vagyok benne, hogy nem piszkálná a csőrét sem a forinthiteleseknek, sem a hitellel nem rendelkezőknek, hogy az ilyen törvénytelenségek kiiktatásával csökkennének a "deviza" elszámolású hitelek törlesztőrészletei. Megosztani az embereket még ez alapján is, ez csak arra jó, és hogy jól megjegyezzük, azért ismételgetik, mint egy bukott diák. Hát azért se!
Nagyon Kilehetne már találni hogy milyen megoldás legyen az átvert adosoknak mert hiába találták ki az árfolyamgátat az a tőrlesztőrészlet is bizony megterhelő--nem beszélve arrol hogy egy egyedűl fizetem..ééés arezsi--jolenne azt is fizetni mert halmoződik---de miből.
Végtelnül elkeserít,hogya demokratikusn megválasztott és esküvel vállalt képviselők,de leginkább a legfőbb közjogi méltóságok mégcsak válaszra sem méltatják a szenvedő polgárokat képviselők leveleit,petícióit!Így a Menyhért Péter leveleire,de pl. Kasler Árpád 2013.04.22-én Kövér Házelnöknek eljuttatott 15-20 ezer ember közfekiáltással elfogadott,valamint 2013.aug.20-án a közt.elnökhöz kb.500 aláírással eljuttatott petícióra sem érkezett elfogadható válasz.Ez utóbbi kapcsán volt az Asztória útk. blokád.Gyanítom,hogy megalkuvó országvezetésünk van! Ezt csak ők cáfolhatják meg!
Tóth Ferenc
Vona Gábor nincs egy platformon a többi gazemberrel, jó lenne ha tájékozódna. Nézze a parlamenti közvetítéseket és olvassa az Alfahírt!!
Ez olyan övön aluli ütés, csúztatás, mint amit a liberálisok elkövetnek az emberek, az ország ellen! Ez nem szép Öntől, többet gondoltam magáról. Tudom miről beszélek. A Jobbik az elsők között volt a devizahitelek csapdájának feltárásában még 2010 előtti időkből és tovább.
Nem tűrhetjük tovább a hatalmon lévők és kiszolgálóik packázását !