A Roma történelem oktatásának megakadályozása iskolai szinten
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Bünözés
Szélsőliberalizmus
A hülyítés ne továbbja e cigányismereti"tárgy"...
Aki ezt a tantárgyat bevezetni akarja, az nem magyar érdeket szolgál!!!!!!!!!
Már nem tudják, hogyan ugrasszák össze a cigányokat a magyarokkal!
Re:
nem akarlak megserteni sot igazat adok semmi kifogasom aki tanul es kiakar kecmeregni a nyomorbol es szeret dolgozni ha joldolgozik megvan az eredmenye nem ezzel van a problema azzal a tobseggel aki ezt nemakarja de eggyet kivanok neked szeretettel tisztaszivbol legyen ketszomszedod es legalabb nagy munkatarsad cigany es utana beszelunk !!!!!!
Üdv : László
Re:
Kedves "magyar nő"! Annak a "vad" parasztbácsinak az intelligenciáját,és bölcsességét sajnos meg sem közelíted.Talán nézzél utánna,hogymit jelent az,hogy paraszt. Nekem sok roma barátom van ,és ők is útálják a a saját fajtájukat (a megfelelő állati fajtához tartozókat....és csak azokat),mert ők tudják,hogy az igaz magyar embernek eszébe sem jut,ha normális cigánnyal beszélget,hogy az cigány. Remélem érted amit írok!
Üdv László ...aki a szar embert útálja nem a cigányt!!!!!!!!!!
Re:
Nem értek egyet nekem is van3 cigány gyermekem ,sem a szocpolt ,sem a lopást nem tanulták 2 diplomás gyermekem van .Én és a férjem dolgozunk mindig is dolgoztunk nem szabad egy kalap alá venni az összet cigányt.
Re:
Nem értek egyet nekem is van3 cigány gyermekem ,sem a szocpolt ,sem a lopást nem tanulták 2 diplomás gyermekem van .Én és a férjem dolgozunk mindig is dolgoztunk nem szabad egy kalap alá venni az összet cigányt.
roma történelem
Re:
Hányszor hallottuk már hogy mindenki ismer egyet aki nem olyan, sőt becsületes.
Ahogyan egy magyar közmondás tartja, kivétel erősíti a szabályt.
Az átlagról van szó, nem a kivételekről.
Re: Re:
irtam :embere válogatja nem a fajt kell gyülölni hanem az embert !!!!
| This discussion has been closed. |
Ez csak adathalászat!
Aztán, ha összegyűlne a megfelelő számú aláírás, mi fog történni? Kinyomtatjátok és a fekete-fehér fecnikkel betipegtek valami hivatalba velük? Azt tudjátok, hogy név, lakcím, szem.ig. szám, és az aláírás KÉK! tollal kell, hogy legyen??
Ugye nem? Na, akkor csak irogassátok alá, hogy aztán tucatjával kapjátok a spammeket :))