A KORMÁNY AZONNAL ÁLLÍTTASSA LE a dev. adós végrehajtásokat!

csúnya gondolatú Gusztáv

#1 Félidei eredmény

2013-01-30 19:39

2013.január 30. vegyük a déli 12-öt kezdési időpontnak! majd naponta nézzük meg a számlálót! Persze a kérdésem továbbra is válasz nélkül maradt, kinek és hová akarod eljuttatni az itt összegyűjtött aláírásokat? És ha már át is adod majd valakinek, az aláírók közül néhányan ott lehetnének az átadásnál? természetesen bele nézve az aláírások valódiságát ellenőrizendő.
Bízom benne, hogy nem a KNAv meg a TEK vezérének akarod átadni! Mondjuk bankárnak sem ildomos a neveket kiszolgáltatni! Ezért kérnék valami kontrollt is! Bizalmatlanság? Igen, ma már bizalmatlan vagyok mindenkivel, aki a nevem és címem közlését kéri! Ahogyan te sem nézed jó szemmel az én logómat!
FEHÉTR GALAMB

#2 A KORMÁNY AZONNAL ÁLLÍTTASSA LE a dev.adós végrehajtásokat!

2013-01-30 19:57

Anyagilag,erkölcsileg kifosztott, megalázott magyar emberek kiabálnak!A t.KORMÁNY hallja meg végre, és SEGÍTSEN !!!!
Elemér

#3 Re: Félidei eredmény

2013-01-30 19:58

#1: csúnya gondolatú Gusztáv - Félidei eredmény

Természetesen semmi problémám nincs a logóddal (sem), néhány dologban különbözik a véleményünk, de szerintem ez most a legkisebb problémánk:) A további sorsát a peticíónak természetesen megbeszéljük a face-en , mivel ez sem csak az én ötletem volt, és természetesen azlesz ott az átadásnál aki akar (és odafér)!!

perge

#4

2013-01-30 20:22

Ideje lenne, hogy odafigyeljenek már a döntéshozók!!
Azonnal!

#5 Azonnal!

2013-01-31 02:50

Azonnal!
fildoka

#6 eneseip@gmail.com

2013-01-31 10:27

csak támogatni tudom, ha szükség van rá bármiben szívesen segítek

Vendég

#7 mifla

2013-01-31 12:13

szerintem jó a cél,de ha nem megy szép szóval akkor ki kell kényszeríteni a kormánytól ennek elérését

Vendég

#8

2013-01-31 23:34

Úgy érzem ez a petíció jogos elvárás a kormánnyal szemben,hisz 2/3-s bizalmat szavaztak meg nekik azok is,akiket most egymás után földönfutóvá tesznek a hamis,bizonytalan törvényességre hivatkozva. Hogy tudtam volna én eldönteni egy fél óra alatt,hogy az a KÖLCSÖN szerződés amit aláírtam tényleg az e,mikor a törvénykezés legmagasabb fóruma sem képes eldönteni, és más fórumtól várja a magyarázatot. Én is joggal várom el,hogy az a KORMÁNY,akiben megbíztam mint Magyar állampolgár, engem és a törvényességet szolgálja.Mert Ők azért lettek oda választva.! Vagy az eskü nem kötelez???

Vendég

#9

2013-02-01 10:15

Ha igazán demokrácia van az országunkban, akkor egy nyilvánvaló és bebizonyított törvénytelenséggel szemben fel kell lépni a kormánynak ! Ne féljenek a bankároktól ! A bankárok azokból élnek akiknek kölcsön adnak, vagy pénzüket betétbe teszik, egyszóval akiket becsaptak ! Ezt a nagy társadalmi problémát nem szabad egy felelős kormánynak semmibe venni és látszatmegoldásokkal orvosolni.

Vendég

#10

2013-02-01 14:30

Magam is érintett vagyok a devizahitelmen keresztűl.Szeretném elérni hogy a árfolyamrést ne számíthassa fel egyik pénz intézetsem,
tisztességtelen szerződés módosítást követett el.

Vendég

#11

2013-02-01 18:06

Állítsuk meg a kormány által engedélyezett kirablásunkat, kilakoltatásunkat!!!

Vendég

#12 Re: A KORMÁNY AZONNAL ÁLLÍTTASSA LE a dev.adós végrehajtásokat!

2013-02-01 18:12

#2: FEHÉTR GALAMB - A KORMÁNY AZONNAL ÁLLÍTTASSA LE a dev.adós végrehajtásokat!

Ne segítsen a kormány, mert abba már beledöglünk! Vonja felelősségre a bankokat a csalásért.

dzsozika

#13 Re: Félidei eredmény

2013-02-01 20:09

#1: csúnya gondolatú Gusztáv - Félidei eredmény

Így van! Nem kell itt petíciót gyűjteni! Bőven elég ha csatlakozunk ahhoz az emberhez aki tesz is valamit ezek érdekében! Igen itt most Kásler Árpádra gondolok! Az itt összegyűjtött aláírások lószart sem érnek! Ha már csatlakozunk akkor ahhoz csatlakozzunk aki elindította ezt az egészet és harcol a mai napig azért hogy jobb legyen ebben az országban! Elnézést de ez úton kérek minden jó lelkű embert, hogy áljunk Kásler Árpád oldalára.  www.kaslerarpad.hu   itt lehet csatlakozni! Már több mint 13 ezren vagyunk!

dzsozika

#14 Ne osszuk meg a közösséget!

2013-02-01 20:19

Emberek! Ha már petíciót írunk alá legalább úgy tegyük, hogy azt az embert is támogassuk aki elindította ezt az gészet! Többet tehet ezért az ügyért mint mi akik aláírjuk ezt az oldalt! Ha már aláírjuk legalább írjuk alá a www.kaslerarpad.hu oldalon is a csatlakozást! Ne osszuk már meg a célközönséget! lehet aki ezt látja soha nem olvasta még az oldalt! Ezért is kérek mindenkit aki aláírásával támogatja azt, hogy állítsuk meg a Kilakoltatásokat az igen is legyen hajlandó támogatni Kásler Árpádot is! Aki mindenzt elindította és eddig a legtöbbet tette az emberekért! Már több mint 13 ezren vagyunk! Ha elegen leszünk az már tömegbázis! Azzal le lehet söpörni a kormányt a színről és lehet érni, hogy a Devizahiteles csalókat felelősségre vonják továbbá megkapják az érte járó bűntetést! e felejétek kérlek! Ennek az embernek nagy szüksége van ránk! www.kaslerarpad.hu
dzsozika

#15 KÁSLER ÁRPÁD ÍRÁSA!

2013-02-01 20:33

CSATLAKOZZATOK!!! www.kaslerarpad.hu

Tisztelt honfitársaim, a kör bezárult!

„Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség.
Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!”

Végigjártuk, amit tisztességes és jogkövető magatartást folytató, országához hű állampolgár végigjárhatott. A Kormány, a Bankszövetség, a Bíróságok, az ügyvédek (tisztelet a kivételnek), az Állami Felügyeleti Szervek, az ügyészségek, a közjegyzők, a végrehajtók a kifosztott nép ellen cselekszik.

A Bankok csaltak. A hatályos törvényeket kijátszva és megkerülve olyan pénzügyi konstrukciót adtak el kölcsönként az embereknek, amely nem felelt meg a kölcsön jogi kritériumainak. A Közjegyzők mindezt szó nélkül közokiratba foglalták, a Kormányok és az Állami Felügyeleti Szervek mindezek felett szemet hunytak. Az ügyvédek (tisztelet a kivételnek) az egész folyamatot egy olyan iparágnak tekintik, amelyből meg lehet gazdagodni és ha rajtuk múlik meg is fognak, hiszen a Törvényszékek kötelezik a jogi képviselő meglétét, még akkor is ha az Adós esetleg elboldogulna. Ez tény!

Nem egy és nem két ügyvéddel állunk és álltunk kapcsolatban. Az elvárásaikat a mai kifosztott társadalom képtelen kielégíteni. Van olyan ügyvéd aki naponta (!!!) 150.000 forint díjazásra tartana igényt, miközben a Bíróságok döntésképtelenek. Sőt volt arra is példa, hogy az ügyvédek súgni próbáltak, hogy ne verjem annyira már a palávert, mert az lenne ildomos, ha ez a helyzet minél tovább tartana. Hát nekik lehet, de nekem nem! A kifosztottaknak NEM!

Mindeközben emberek ezrei árasztanak el az ügyes bajos dolgaikkal, mindennapi tragédiájukkal.

Ez a helyzet tarthatatlanná vált.

Mint ismeretes, az általam közzétett ultimátum hatására, a Kormány megbízásából közvetítő szerepet vállalva felkeresett a Pénzügyi Jogok Biztosa és továbbította az üzenetet a Bankszövetség felé. Nos azóta az a válasz érkezett vissza, hogy majd ha akar, akkor tárgyal a Bankszövetség.

És mi van ha már mi nem akarunk tárgyalni? Ez a kérdés fel sem merül náluk, mert ugyebár mi birkák vagyunk. Ha meg már nem tudnak fejni, akkor még mindig meg tudnak nyúzni.

Ennek véget kell vetni! Március elsejével lejár a kilakoltatási moratórium és indulhatnak a tömeges kifosztások. Nincs már miben bízni a hatóságokat és bíróságokat illetően! Együttesen fedezik a csalást döntésképtelenségükkel. Egy bírósági per hosszú évekig elhúzódik, és éppen ez kapóra jön azoknak az ügyvédi társulásoknak, akik ebből, az emberek nyomorúságából profitálnak.

Annak nincs értelme, hogy ilyen-olyan félpályás útlezárásokba bocsátkozzunk és mások életét nehezítsük. Annak sincs értelme, hogy néhány radikális molotov-koktélozzon és szétveresse magát a rendőrökkel, lejáratva a mozgalmat.

Egyetlen dolognak van értelme és érdekérvényesítő ereje. Ha egy adott időben és helyen meg tudjuk jelentetni akaratunkat egységesen! Anyagi és időbeli áldozatot hozva. Ha a kürtszóra tízezrek vagy százezrek nem mozdulnak meg, akkor itt mindenki ki lesz lakoltatva, végrehajtva és a munka világába sem tud bekapcsolódni, mert a végrehajtók utána nyúlnak és letiltatják jövedelme jelentős részét JOGTALANUL!

Azért jogtalanul, mert kölcsön jogcímen nem keletkezett deviza tartozásuk az adósoknak, névértéken a követelt kölcsönösszeg sohasem lett rendelkezésre bocsátva, a törvényi előírásoknak megfelelően.

Három és fél–négy millió magyar állampolgárról van szó és azoknak a kiskorú gyermekeiről.

Ha az emberek azt hiszik, hogy a BAÉSZ egymagában orvosolni tudja ezt a helyzetet, akkor tévednek. A Magyar Köztársaság megbukott! A jogalkalmazók kiállították magukról a bizonyítványt. Az évekig tartó maszatolásuk következtében ezrek lettek öngyilkosok, százezrek menekültek el az országból és tízezrek lettek földönfutók. Van még valakinek kérdése? Meg tudja még indokolni valaki, hogy mire vár még?

Az ULTIMÁTUM LEJÁRT, érdemi kapcsolatfelvételi szándéknyilatkozat nem történt. A rendkívüli állapotok rendkívüli lépéseket követelnek!

Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség.
Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!

A billentyűzet mellől nem tudunk változtatni a sorsunkon. Az országos megmozdulás és akaratnyilvánítás megszervezéséhez, mozgósításához, időre van szükség, DE A KÜRT MEGFÚJATTATOTT!

Tegyünk tanúbizonyságot hazaszeretetünkről, tegyünk tanúbizonyságot békés szándékunkról, tegyünk tanúbizonyságot akaratunkról, hogy levetjük mások által ránk erőltetett láncainkat.

Vívjuk ki szabadságunkat és törvényszék előtt feleljenek a vétkesek!
Amely Kormány nem hajlandó tárgyalni, le kell mondjon!
Egy hónapunk van a felkészülésre és megszervezésre, a visszaszámláló elindult. Mindenki mozgósítson!

Kásler Árpád a BAÉSZ elnöke,
Falus Zsolt a Bankcsapda elnöke

Kelt: Gyulán, 2013. 01. 31.

Vendég

#16

2013-02-02 06:48

Nem a cikkben közölt szándékhoz szeretnék hozzászólni. Csak egy kérdést szeretnék feltenni. Biztos, hogy jó dolog, hogy e fölé a petíció fölé van helyezve a "segítünk behajtani a pénzkövetelését most" hirdetés??? Valahogy kétségessé teszi az alatta lévő petíció komolyságát szerintem.

Vendég

#17 Re: Félidei eredmény

2013-02-02 11:37

#1: csúnya gondolatú Gusztáv - Félidei eredmény

Igen, engem is érdekel a patíció landolása.


Vendég

#18

2013-02-02 11:39

A bankok igen is átverték a több millió ügyfelet 2000 óta. Ezt úgy tehették,hogy államnak nem volt és még most sem célja ellene tenni az államadósság miatt és így szemet hunyt a felügyeleti szervvel együtt.Világbank 2004-es figyelmeztető levele Veres Úrnál is süket fülekre talált ezért.Ezek a hitel szerződések,nem kölcsönszerződések,hanem befektetések.Nincs mögöttük valós deviza !

Vendég

#19 Re: Ne osszuk meg a közösséget!

2013-02-02 12:13

#14: dzsozika - Ne osszuk meg a közösséget!

Szerintem a devizások minden kezdeményezést támogatnak, ami elindul a cél felé, én Kásler Árpád csalás miatt beadott oldalán is aláírtam. A magam részéről pert indítottam, dr. Léhmann György siófoki ügyvéd ingyen képvisel, honlapján az elérhetősége. A pillanatnyi fontos kérdés a kilakoltatások beszüntetése az Európai Bíróság döntéséig, a nagy kérdés pedig, ha minden hivatalos csatorna bedugul, mi a teendő?


Vendég

#20

2013-02-02 12:59

Követeljük,hogy a kormány azonnal állittassa le a kilakoltatásokat, tudatos kirablásunkat!!!
K.Zsuzsanna

#21 4272 Sáránd, Kossuth u.28.

2013-02-02 13:07

Követeljük, hogy a törvényszék előtt feleljenek a vétkesek-tettesek, felfoghatatlan károkozásukért, törvénytelenségek garmadáért, felelőtlen hazudozásaikért, időhúzásaikért és az öngyilkosságba menekültekért, ill. hajléktalanságra kényszerítettekért!!
dzsozika

#22 Facebook Oldal a friss infókért.

2013-02-02 15:52

http://www.facebook.com/pages/BA%C3%89SZ-%C3%A9s-RVMP-Egy%C3%BCtt-Egy-Jobb-J%C3%B6v%C5%91%C3%A9rt/120081418170169 Íme egy Facebook oldal. Csatlakozzatok és mindent elsőkézből tudtok majd meg az elindult Ügyről!

Vendég

#23

2013-02-02 21:54

Elég a csalásból! Meguntuk!! ki az utcára ,1000 000 ember érdekében!!!
dzsozika

#24 Re:

2013-02-02 22:51

#23: -

Azzal nem sokra megyünk ha kimegyünk az utcára!! Mit csinálunk?? Tüntetünk?? Ngyban leszarják!!! Szétverik megint az MTV székházat?? azzal sem sokra mennek!  Fogjon mindenki kapát meg kaszát?? Van még egyáltalán ilyen az országban??? Itt ha forradalom lesz azt ésszel kell megvívni nem pedig utcára vonulással. Azok az idők már lejártak! de nem győzöm hangsúlyozni! Támogatni kell Kásler Árpádot és Jövőre az ő pártjára kell szavazni!! Mi döntjük el ki vezesse az országot..


Vendég

#25

2013-02-03 08:43

Nagy disznóság amit a kormány,és a bankok müvelnek.nem érdeklik a több emberélet és a nyomor?