Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni! petíció automatikusan generált fórumtémája

Válassz egy nicknevet

#201 Cím

2013-02-16 08:59

Azt kellene csinálni mint a diákoknak akkor kénytelenek lennének a Vagyonôrökre figyelni és nem csak a fejüket elfordítani mint aki nem hall semmit!!! Hagy lássák az egész világon mi folyik ebben az országban!!!

Vendég

#202

2013-02-16 09:29

Ez nem más mint lehúzás!!!Köszi nem kérünk belőle!!!Csatlakozzon minden kolléga a petíció aláírásával!!!

Vendég

#203

2013-02-16 10:10

Állítólag egy évünk van levizsgázni,amiből már másfél hónap eltelt a tökölésük miatt!!!!ráadásul decemberben megint nem fog tudni senki levizsgázni az év végi rohanás miatt.a honlap amit hirdetnek egyszerűen nem lehet regisztrálni!!!!ezek után úgy határoztam,hogy 10 év után valószínű abbahagyom ezt a szakmát,és nem idegesítem magam ilyen BM-esek miatt,mert úgysem lesz a petíciónkból semmi!!!!meg mindenki úgyis elmegy levizsgázni fogcsikorgatva!!!országos szintű vizsgát törölnek el egyetlen tollvonással!!!!Annak idején visszavonásig volt érvényes a vagyonőri,most 5 évente fizessünk+oktatás!!!!sajnos valószínű sok család megélhetését veszélyeztetik és teszik tönkre olyanok akik nem értenek a szakmánkhoz!!!!Rendészeti feladat???mi van jövőre választások és félnek????úgy gondolják majd kivezénylik a sok kioktatott vagyonőrt???Tisztelettel: Tóth Attila
No mercy!

#204

2013-02-16 10:12

Olyan ez a vagyonőri kamara,mint a ragadáncs!Mindenáron próbál rajtad keresztül élni,virulni!Ha bajban voltál,vártad a segitségüket,hátat forditottak!Nem,nem,nem!!! Tünjenek csak el az életünkből!Kaptak már a péntünkből eleget!

Vendég

#205 Re:

2013-02-16 10:14


Vendég

#206

2013-02-16 11:43

Jók a hozzászólások !

Vendég

#207 Re: minek írja valaki alá ,ha nem publikus a kiléte?

2013-02-16 13:59


Vendég

#208 Re: igazad van Atti ! senkinek nemkellene levizsgázni,és akkor egyik naprol a másikra minden és min

2013-02-16 14:04

Re: igazad van Atti !  senkinek nemkellene levizsgázni,és akkor egyik naprol a másikra minden és mindenki védtelen maradna. Hát ha elgondolkodnának az illetékes elvtársak!

 

#203: -

 

jóakaró

#209

2013-02-16 15:10

Én nem kevés pénzért tettem le a vagyonőrit, kb 120000.,ezerbe került mindennel együtt. Milyen jogon veszi el tőlem ha nem megyek a tanfolyamra? Vagy talán vissza fizeti? Na azt várhatom!!! Megoldhatnák úgyis az új megváltozott jogszabályokat, hogy oda adják a munkavállalónak, ezt tanuld meg , mert megváltozott! Ennyi!! Ez csak tutira pénzlehúzás!! A munkáltatóról már nem is beszélve aki megkapja egy emberért a 2000ft-ot,persze óránként, és nekünk ad belőle, 400ft-ot. Őket is mi tartjuk el!!!! Magamat meg alig tudom az ilyenek miatt. Ösze kell fogni, és nem kell bemenni dolgozni, őrizzék maguknak a saját szarukat!!!! És akkor még a körülményekről nem is beszéltem!!!

Vendég

#210

2013-02-16 16:24

Felháborítónak tartom én is az eljárást. Hány bôrt akarnak lehúzni rólunk?! Az orvosnak sem kell a mûtêteiröl új vizsgát tennie, pedig Ô életek ura munkálya során! A kamara vezetôi hogyan igazolják nekünk a rátermetségüket????
Mindíg minden felelösség a miénk, a legtöbb megkötések mellett!
Tiltakozom, s minden erômmel azon leszek, hogy egy tiszta átlátható igazságos munkatörvényben lefixált szabályozásunk legyen, Nekünk Vagyonôröknek!
Kiss István Károly 2050646
Jocó

#211 Re:

2013-02-16 17:53

#209: jóakaró -

Hol és mikor tetted le, hogy ennyibe került, ha szabad kérdezni?


Vendég

#212

2013-02-16 18:47

Köszönjük . Sok sikert.
laca
Vendég

#213

2013-02-16 20:32

szeretném ha mindenféle lenyúlások nélkül tehetném a dolgomat szakmailag legjobb tudásom szerint

kézi

#214

2013-02-16 21:19

eza tetves pintér és csicskái élösködnek rajtunk elmehetnek a faszba orbánékkal eggyüt tetves rablóbanda üdv
olvasó

#215 Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-16 22:00

kedves emberkék, mindenki fel van háborodva de ez ellen tenni is kellene valamit ,és nem csak itt beszélni róla.Ezzel így nem sokat ,érünk el.
ott van a petício ,alá kell írni ,és március felé meg be kell adni ,a parlamentbe ,és addigra össze kellene szervezni ,egy tüntetést hogy vegyenek minket is figyelembe.
ezt vagy 2-3 napra kellene megoldani ,azért mert ha valaki ,pl munkába van akkor másnap ,el tudjon jönni ő is ,és részt tud venni ,a tüntetésbe. jó lenne erről most már beszélni lassan ,és nem csak arról most már hogy így nem jó meg úgy nem jó ,mert ezzel nem ,érnénk el vele semmit ha nem cselekedünk valamit. Úgy kell csinálni mint a diákok ,és ezzel biztos elérünk valamit mint itt csak beszélni róla. Kell egy vezér és meg kell szervezni a dolgokat és parlament elé menni. Erre mit szóltok kedves kolegák ???
üdv--
fecar

#216 Re: Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-16 22:42

#215: olvasó - Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

Igazad van! Ennek megszervezésében, főleg budapesti kollegák segítségére számíthatunk,mert vidékről nehéz lenne ezt kivitelezni. Ha valaki vagy valakik lennének olyan tökösek hogy az élére állnának ennek a nemes ügynek,biztos vagyok benne,hogy a vidéki kollegák sem lennének restek,felmenni pestre tüntetni,ha arra kerülne a sor.

 

guns

#217

2013-02-17 09:36

Én benne vagyok kollégák tegyünk meg mindent az ügy érdekében. A vizsgát meg szarjátok le, nem tudnak veletek velünk mit csinálni, ott az okj-s bizonyitványunk ez bizonyitja hogy a szakmát megszereztük és kész.
csakegyvagyonőr

#218 FIGYELEM!

2013-02-17 11:47

Sziasztok!

http://securitylife.hu/peticio_a_vagyonorok_ujravizsgaztatasa_ellen
http://securitylife.hu/ujravizsgaztatas_ismet_egy_lehuzas

Az oldal nemrég indult, de már van rajta pár jó cikk. Vannak állásajánlatok is, és még sok érdekes dolog. A napokban találtam rá én is, de rögtön megtetszett. Végre valaki, aki elkezdett ezzel foglalkozni. Remélem, még sokáig kitart a lelkesedése a szerkesztőjének. :-)

Az oldal nem titkolt célja kiállni a vagyonőrök jogaiért, és kimondani azt, ami már nem is titok: a vagyonőröket lehúzzák, kizsákmányolják, és törvényes keretek között törvénytelen módon rabszolgaként "tartják". Évek óta folyik felsőbb szinteken a szakma lejáratása, és nincs aki nyilvánosan kimondja: HAZUDNAK! Ez az oldal arra hivatott, hogy ezt kimondja!

Vendég

#219

2013-02-17 12:30

igen egyetértek az itt hozászolókal.nekem volt dolgom a vagyonöri kamarával.sajnos nem segítettek.röviden,az egyik mnka adom máig nem fizetett ki 136400 ft munka béremet.kértem segitséget,megsem hallgatak igazán,nem hogy segitetek volna.javasolták a polgári peres megoldást, amit amugy is tudtam.gondoltam segítenek de nem.nem beszélve a munka adok kersztbe kasul megszegik a foglalkoztatási törvény minden paragrafusát.lásd a szabadságok kiadását,anak anyagi elenszolgáltatását,ado és járulék meg fiztését,a jogviszonyok rendezését.szoval én törvénytelenek tartom az egész vizsgásztatást mind adig amíg a munka adok nem tartják be a rájuk vonatkozo törvényeket.mert én ugy gondolom hogy fekete munka válalonak ígyis jol kébzet vagyok.nézük meg hány vagyon őrt lehet bíroság elé allítani etikátlan vagy törvényt nem ismerő munka végzés miatt,illetve hánymunkáltatot foglalkoztatási törvény megszegéséért?konkrét példa a jelenlegi munka helyemen történt.kolega kérte a munka viszony megálapítását elérte a nyugdílykorhatárt.elment a megfelelő inezménybe,be adta a megfelelő papirokat.napok mulva hivaták és közölték vele hogy tetemes menyiségű idelye nincs bejelentve.szoval magyarul majd hogy nem kinevettték amikor nyomatékosan közölte hogy már pedig ő vagyon őrként dolgozik x idelye.feljelentések a nem létező már időközben megszünt illetve nevet változtato cégekel.nem értem a belügyminiszter urat hogy akkar precedensértéket teremteni ennek a foglalkozásnak ha ebben a szférában tevékenykedő válallkozok,alválakozok,munkaerőkölcsönzők éves szinten milliárdokal károsítsák meg az állam kaszát.bízom benne hogy eszt már nem nyelik a vagyonőrök,és ha kell kimegyünk az utcára hogy érvényt szerezünk az igazságnak.meg hogy legyen ez a foglalkozás tiszteséges.mert ez most szolmindenről csak nem a tiszteséges foglalkozásrol,és ez nem az őrökön mulik.
apukam64

#220 Re: Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-17 12:42

#215: olvasó - Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!! 

 egyetértek veled,én benne vagyok sőt ha beélesedik a dolog az iteni kolegák is jönek.kamara helyet csináljunk szakszervezetet,sok jogtalanságot követnek el velünk szembe.vagyunk hozzá elegen.először tegye a miniszter ur renbe az ebben a szférában dolgozok jogviszonyát és utána lehet jogot tanítani nekünk is.ez vonatkozik a kamarára is,évek alatt kiderűlt mindenki számára hogy nem az örökért vanak.évek otta tűrik hogy 10 őrből 9 nincs bejelentve.


Vendég

#221

2013-02-17 12:56

Üt bennünket a NAV, a rendőrség és a Vagyonvédelmi Kamara is!Nincs minimálbérünk bruttó 300 Ft-ért is dolgoztatnak minket.Emelik az alkalmazotti minimálbért de nekünk még sem emelnek órabért!Ezért többet adózunk és még kevesebb a fizetésünk!Miből fizetjük ki az újra oktatást és vizsgákat!Ki pótolja a kiesett bérünket amíg végezzük az új tanfolyamot?

Vendég

#222

2013-02-17 13:00

nincs mihez mert ugysem lesz változás és a cégek igy is ugy csinálnak mintha ők lnének a jo isten, és engedik nekik kb 8 éve kedvükre fizetnek és az a törvény amit ök akarnak !
olvasó

#223 Ne csak panaszkodjunk ,fogjunk ,össze ,írjuk ,alá a petíciot és ha kell tüntessünk

2013-02-17 13:01

Itt az a lényeg hogy nem kell elmenni vizsgázni ,össze kell fogni ,és ki kell menni ,tüntetni ,és alá írásokat kell gyűjteni..nem kell hagyni nekik..az meg hogy van hogy a volt Rendőröknek ,meg nem kell vizsgázniuk ,csak ,a Személy Vagyonőröknek.-hogy van ez mert ők annyira tudják ,a dolgukat...


A mi nap mikor volt egy taxis késelés ,a szolgálatban lévő Rendőr sem volt tisztába hogy mit kell tennie---e---Amúgy az ember akár hova elhelyezkedik ,mindenfele más a szabályzat ,azért van a 3-vagy a 6 hónap ,hogy addigra megtanulja a dolgokat...
és ők jönnek ,a saját hülyeségükkel ,mert tudják ,hogy a Magyarokkal mindent megtudnak tenni ,mert csak ,egy bir..-nép de remélem ,nem mert nem fogjuk hagyni ,nekik fogjunk ,össze és mutassuk meg nekik ,hogy nem vagyunk ,olyan birkák ,mint ahogy ezt ők gondolják, az túti biztos hogy tőlem egy fillért nem fognak kapni ,mert ,ők sem adnak ,nekem ,és nem ,állnak ki ,az érdekeink mellet ,és hogy ne 280 .és 350 ftos bér,ért dolgozunk ,ha majd esetleg ezek fognak változni ,akkor azt mondom ,igen megéri ,hogy Kamara tag legyen az ember de addig nemmmmmmmmmm::::::::::

Vendég

#224 Re:

2013-02-17 13:07

#213: laca -

lassan gyűlnek az aláirások,kapjuk össze magunkat


Vendég

#225

2013-02-17 13:12

Mivel kurva sokba került a vagyonőrim ezért ha ezt akarják,akkor adják vissza egy összegben a pénzemet és vonják be az engedélyem!!!!!!!!!!!!!!!