Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#51

2012-07-08 23:31

,,Kérjetek és kaptok,keressetek és találtok,zörgessetek és ajtót nyitnak nektek.Mert,aki kér,az kap,aki keres,az talál,s aki zörget,annak ajtót nyitnak.,,

Máté 7.7-8
hitbuzgó

#52 hitbuzgó

2012-07-09 00:11

Hosszú lelki terror után Szilárd atya gyogyir keresztény életünkre.Bármit megteszünk érte hogy itt maradjon.A Szentirásban az van- KÉRJÉL ÉS ADATIK-...én legtöbbször elfogadni Isten akaratát és megköszönni szoktam, de most eljött az idő kérve kérjük az Úrat tartsa meg nekünk lelkiatyánkat, hogy még buzgóbban, elmélyülten szeretben gyakoroljuk mély hitünket.Nagyon szeretnénk hálaadó szentmiséken részt venni a cél elérése után.Isten minket ugy segitsen!

Vendég

#53 Re: Re: Nevezzük ki a Ricz doktort meg Rácz pistát plébánosnak.

2012-07-09 01:31

#42: - Re: Nevezzük ki a Ricz doktort meg Rácz pistát plébánosnak.

A legnagyobb gazembereket plebanosnak?????????? A falhoz veluk!


Vendég

#54 Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 01:32

#39: - Re: Re: Kedves péterréveiek!

A vmsz-ert imadkozni????megmutattak mit tudnak az utobbi evekben!!!


Vendég

#55 Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 01:34

#38: egy bárány - Re: Kedves péterréveiek!

"- Hol van most a VMSz? Megtörténtek a választások mostmár nem vagyunk fontosak?"

a vmsz??? az mi valami hashajtoszer? ;-)  sohasem voltal fontos senkinek baranykam,csak az olcso munkad,penzed,vagyonod kell....lasd dr.ricc


Vendég

#56

2012-07-09 01:37

Szerintem bojkottalni kellene a szentmisere jarast ha masik pap jon es a Szilard atyat atteszik mashova,ugy egy honapig a kinti templomba jarni,aztan had gondolkozzon a jancsi puspok hogy miert csak a ricc familia jar templomba! ;-)

Vendég

#57 Re:

2012-07-09 08:56

#56: -

Ez igy is fog történni,ha nem is fog mindenki a kinti templomba járni,vidékre is sokan el fognak menni,ez 100%,mi biztosan nem fogunk többé oda járni,és senki sem kényszerithet rá,sőtt,még nincs kizárva az sem,ha NE ADJ ISTEN,mégis mennie kellene Szilárd atyának,hogy nem járunk majd el Adorjánra a misére. Annyira szeretjük Szilárd atyát,de ha Isten mégis valamiért megengedi,hogy ne maradjon velünk,követni fogjuk,bárhova is megy....

ss20

#58 Re: Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 10:01


Vendég

#59

2012-07-09 10:03

Nem TUDOM HOVA MEGY SZILÁGY PAP,DE RENDES LESSZ AKI MEGY MERT AZ.

Vendég

#60 Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 10:05

#55: - Re: Re: Kedves péterréveiek!

SOSEM VOLTUNK A VMS -NEK FONTOSSAK ÉBRESZTŐ.

 


Vendég

#61 Re:

2012-07-09 10:06

#59: -

Adorjánról tudok,de nem is szeretnék ezen gondolkodni többet,mert Neki itt kell maradnia közöttünk,Szilárd atya már hozzánk tartozik :)

 

ss20

#62 Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 10:07


Vendég

#63

2012-07-09 10:54

Kedves Péterréveiek!
Egy ideje figyelem a péterrévei történéseket és megvagyok döbbenve. Hát ez mindennek nevezhető csak keresztény magatartásnak nem. Harcolnak az atyáért, aki "fellendítette" a közösségük lelki életét és közben nem a tőle tanult szeretetet hirdetik, hanem mutogatnak, rágalmaznak, gyúlölködnek...Maguk szerint ez a keresztény magatartás? Én itt mindent látok, csak a Jóistent nem... Harag, gyűlölet, gonoszság- ez van maguknál.
Gyalázatos, hogy a püspökről így beszélnek- jó érzületű emberben ez szánalmat vált ki. Kik vagyunk mi emberek, hogy jogunk legyen bírálni és lázadozni? A jóisten bocsássa meg maguknak ezt a rengeteg bűnös cselekedetet, remélem irgalmas lesz mindanyiukhoz. Bemocskolják az egyházi vezetőjüket, borzalom. és teszik ezt a szentlélek és isten nevében.
Én kíváncsi lennék mostmár Szilárd atya véleményére is, mert ő még nem nyilatkozott, hogy akar e maguknál maradni. Ezek után biztosan nem. Én imádkozom a maguk lelki üdvéért, mert a maguk cselekedetei nem a Szentléleket hirdetik. Irgalom a lázadóknak!
És nyilatkozzon végre az Atya...

Vendég

#64 Re:

2012-07-09 11:40

#63: -

Az atya nem fog nyilatkozni,mivel neki kötelessége követni a püspökúr parancsát,és ne részletezzem tovább,hogy miért is nem! akkor most ön szerint,az normális dolog,hogy azmiatt,mert egyes embereknek az az erdekük,hogy ismét olyan papunk legyen,mint volt,akitöl ugyanannyit le tudnak ,,hÚzni,,a körülötte lévők,és azért adományozzunk,hogy náluk kössön ki a pénzünk????persze,akkor ezt kellene csinálni továbbra is,hallgatni,és mosolyogva nézni,hogyan teszik tönkre a gyermekeink lelkét a hitoktatás,mise alatt... tehát igy lennénk jó,keresztény hivek?????? HÁT NEM!!!!! Most az egyszer kitartunk a célunk melett!

És azt ajánlom önnek is,hogy látogasson el a szentmisére,és azok után nem lesz szükséges az Atya nyilatkozását kérni,mert Ő arra utaló szavak nélkül is kimutatja a vélemenyét!

Csakis azért,mert pénzzel sajnos mindenkit meg lehet venni,és nagyon sajnos,hogy most éppen az egyházról beszélünk,mivel politikai alapon történt ez a határozat is,tehát ugyanigy mi is szeretnénk indokot kapni a püspök úrtól,hogy mi késztette erre a határozatra,de nagyon csönd van.....  miért is?

Azért,mert a falu népe sok mindent tud,és néhányan ki is mondják,erről nem tehetünk,de bátran lehet mocskolni bennünket,most az egyszer,végre a nép is akar valamit,és talán valamelyest nekünk is lehet beleszólásunk a falu dolgaiba,mert ismételten csak azt tudom mondani,hogy ,,hivek nélkül a pap nem sokat ér,, és mi sem szeretnénk ezt bebizonyitani,de ha más lehetőség nem lesz,bizony befogjuk,és most ismét mondhatja,hogy mi gyalázatosak vagyunk...mert akkor sem tiltakozott a nép,amikor sok évvel ezelőtt egy másik faluból elüldözött papot kaptunk.Nem ártana ezen is elgondolkodni.Nekünk mindig a rossz jár? Hát miért vagyunk mi különbek,mit a többi közösségek,és hát persze,,mert ez egy gazdag település,,igy mondogatják,de bizony máshova is el tudják tenni az emberek a pénzüket,nem csak az egyháznak adni.

EZEK CSAK IGAZSÁGOK,NEM GYŰLÖLET,NEM RÁGALOM!

 


Vendég

#65 Re: Re:

2012-07-09 14:45

#64: - Re:

Ez igy igaz!Nagyon sokan tudnak azokról a dolgokról,de már nem sokáig fog a nép hallgatni!


Vendég

#66

2012-07-09 14:53

És a legborzasztóbb az,hogy ez nem a sors,ez nem Isten akarata,hogy Szilárd atyát áthelyezzék máshova,hanem 2-3 embernek a műve,és hát az eddig összelopott hatalom,mint láthatjuk,elég nagy,sajnos! Igenis ki kell éllnunk,most amelett,hogy megmaradjon az egyetlen remenységünk,SZILÁRD ATYA nekünk!!! Ezért itt most nincs szó semmilyen mutogatásról,rágalomról... akinek pedig ez szánalmas,majd meglátjuk a következőkben,ha nem az igazság győz,hanem a hatalom,a pénz,a politika!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-07-09 17:03


egy bárány

#68 Re:

2012-07-09 17:16

#63: -

Köszönjük a megtisztelő megszólitást,mert ebben a hozzászólásban ez az egyetlen potiiv jelző számunkra.Ha vidéki vagy,akkor tájékozatlan vagy az ügyben,de köszönjük az érdeklődésed,és szivesen felviágositunk az előzményekről.Bár ez az eset állna fenn.Szerintem meg helybéli vagy, és nagyon is ismertek részedre az előzmények,de te egy hibátlan,sohasem vétkező,az ellenfelet kenyérrel visszadobó emberek feletti "lény"lehetsz,aki abban érdekelt hogy Szilárd atya ne maradjon velünk.

"..Maguk szerint ez a keresztény magatartás? Én itt mindent látok, csak a Jóistent nem... Harag, gyűlölet, gonoszság- ez van maguknál. "- ebből a megfogalamzásból és stilusból sajnos sejtem is hogy ki vagy,és sajnállak téged is és családod is.

Ha tévedtem ami viszont velem megtörténhet,akkor ezennel elnézésed kérem.A tévedés pedig akkor állhat fenn ha esetleg vidéki vagy.

További szép napot kivánok neked,és gondolkozz el azon mit irtál!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#69 Re: Re:

2012-07-09 17:27

#68: egy bárány - Re:

Természetesen,minden eggyes szavaddal egyetértek,és csakis az nem teszi azt,akinek érdekében áll,Szilárd atya áthelyezése,hogy tovább pakolhassa ,,puttyonyát,,!

nick

#70

2012-07-09 18:12

Egyetlen elfogadható érvre lennék kiváncsi!!! Miért kell mennie Szilárd atyának? Vagy az érvek nem kimondhatók...?
Mi hiszünk Istenben és az Ő akaratában,hisszük,hogy Szilárd atya nem véletlen került ebbe a faluba! Neki ITT a helye!
Imádságainkkal erősitsük hitünket,és az atyát!

Vendég

#71 Re:

2012-07-09 18:38

#70: nick -

Bizony nem kimondhatók,mert mi tudjuk,hogy milyen törvénytelen dolgok miatt kerültünk ebbe a helyzetbe,hogy ,,ily módon,, próbáljuk megtartani az atyát,és ugyebár muszáj valami más érvet mondaniuk,de nagyon hallgat mindenki... ebböl is látszik,hogy ez a döntés,nem tiszta ügy! Mi tartsunk ki Szilárd atya melett,segitségünkre lesz a Jó Isten is!


Vendég

#72

2012-07-09 18:44

Szeretném,ha jobban tájékoztatnánk egymást egyes dolgokról,hogy mindenki,aki csak akar,részt tudjon venni,mert a mai tv felvételről is csak később értesültem,és biztosan sokan mások is!
*

#73

2012-07-09 18:56

Miért van az, hogy ha az emberek szívvel lélekkel akarnak valamit, mint ebben az esetben Szilárd atya maradását, valaki mindig valamit bele magyaráz... Nehéz nem kimondani az igazságot. Nem kell haragról és gyűlöletről szólnia, egyszerű a megoldás Legyen Meg a péterrévei emberek akarata!
hitbuzgó

#74 hitbuzgó

2012-07-09 21:44

Mi akik kitartó imáinkal harcolunk Szilárd atya maradásáért egyáltalán nem érdekel hogy megkérdőjelezi a 63-as hozzászóló a hitünket, teheti ezt közvetlen közelében is nekünk csak az a fontos, hogy elérjük a célunkat(ESETLEG HA TUDNA BENNE SEGITENI MEGKÖSZÖNNÉNK)és hálát adva Istennek azonnal visszahúzodnánk.Fátylat húznánk múltra, jelenre, csupán szent jövőre összpontositanánk. Hivő emberként azzal zárom: ISTEN MINKET ÚGY SEGITSEN!

Vendég

#75

2012-07-09 22:07

Kedves hivok,tenyleg ne a vita mergezze be a lelkunket,fogjunk ossze imaban is,egyenlore,ha eljon az ido akkor majd cselekszunk,es kitartunk a harcban,mert igenis Szilard atya is ezt akarja,o ha el akarna menni akkor szova tette volna hogy ne harcoljunk erte,csak egyre kerlek benneteket,tiszta lelekkel foglaljuk imainkba Szilard atyat es ezt a szandekot,es ne emlegessunk neveket.....mi nem vagyunk olyanok mint ok!