Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen petíció automatikusan generált fórumtémája
János és a város |
#12262012-05-18 17:41Támogatom a petíciót, hiszen Székhelyi művész úr a kedvenc szinészem mintegy 40 éve. Úgy a drámai, mint a könnyebb műfajban nyújtott alakításai felejthetetlen élményt nyújtanak számomra. A szegedi Nemzeti szinház az ő irányítása alatt vált nagyon magas színvonalúvá, ezzel nem akarom kisebbíteni a korábbi direktorok értékét. Ő új színfoltot hozott a színházunkba. |
Vendég |
#1227 Re:2012-05-18 17:44
:))) A hozzád hasonló zsi.dób.uzi kommunista csőcseléknek meg ennél a petícióírogatásnál ne legyen nagyobb öröme .... |
Vendég |
#1228 Székhelyit mindenhonnan ki kellene tiltani, nem csak Egerből2012-05-18 17:44Az izraeli himnusz első sorának ("Amíg a zsidó szellem mélyen a szívünkben él...) Székhelyi stílusú átköltése: "Amíg a zsidó hímvessző mélyen a vaginába hatol.... " |
Vendég |
#1229 A zsidó himnusz Szarhelyi nyomdokait követve2012-05-18 17:44Székhelyi József, aki egy tényleg egy büdös SZDSZ-es zsidó, Izraelben nem merte volna a Hatikvát így átkölteni: "Amíg a zsidó hímvessző mélyen a vaginába hatol.. " |
Vendég |
#1230 Szarhelyi egy ocsmány büdöskomcsi zsidó2012-05-18 17:44Az izraeli himnusz első sora: "Amíg a zsidó szellem mélyen a szívünkben él... Székhelyi stílusában ennek átköltése pedig úgy szól: "Amíg a zsidó hímvessző mélyen a vaginába hatol.... " |
Vendég |
#1231 Tiltakozom!2012-05-18 17:44Az nyilván nem zavarta az aláírókat, hogy Székhelyi ocsmány módon meggyalázta a magyar Himnuszt. A szívének kedves állam himnusza így hangzana az ő stílusában: "Amíg a zsidó hímvessző mélyen a vaginába hatol...... " |
Shalom Vendég |
#1232 Re: Székhelyit mindenhonnan ki kellene tiltani, nem csak Egerből2012-05-18 17:55#1228: - Székhelyit mindenhonnan ki kellene tiltani, nem csak Egerből Agyament náci állat vagy, téged kéne kiirtani. Shalom |
Shalom |
#1233 Re: A zsidó himnusz Szarhelyi nyomdokait követve2012-05-18 17:58#1229: - A zsidó himnusz Szarhelyi nyomdokait követve Éljen Székhelyi József, aki helyettünk is megmondta a tutit. A náci dögök pedig dühöngjenek magukban. Ez a nevenincs szarkupac egyszer felrobban a gyűlölettől, csak már látnám.
|
Shalom |
#1234 Re: Szarhelyi egy ocsmány büdöskomcsi zsidó2012-05-18 17:59#1230: - Szarhelyi egy ocsmány büdöskomcsi zsidó Te barom, megtanulhatnál értelmezni, te náci dög. |
Shalom |
#1235 Re: Tiltakozom!2012-05-18 18:01 |
Vendég |
#1236 Re: Tiltakozom én is. Miért zavarna?2012-05-18 18:17#1231: - ezt véletlenül jól tudod... Az nyilván nem zavar az égvilágon senkit, ha a hímvessző mélyen a vaginába hatol... |
igazság |
#1237 Re: Re: Tiltakozom én is. Miért zavarna?2012-05-18 18:51Igaz, ami igaz, a legtöbb embert éppen az zavarja, ha a hímvessző képtelen mélyen a vaginába hatolni. |
Székhelyi József imádó |
#1238 Re: Re: Re: Tiltakozom! Miért zavarna?2012-05-18 19:05#1237: igazság - Re: Re: Tiltakozom én is. Miért zavarna? E témához annyit fűznék még hozzá, hogy a Tokaj hímvesszeje csepegtesse nektárját azokba, akik azt szeretik inkább. Mi maradunk a zsidó hímvessző mélyen a vaginába hatolós változatnál. Amennyiben lehet hinni ez utóbbi változat költőjének, akkor mától a kedvenc színészem: Székhelyi József művész úr. Köszönet érte. |
spurcika |
#1239 Re:2012-05-18 22:36Nem csodálom hogy letiltottak,mert ha leirnám amit gondolok engem is letiltanának. Finomitva azért megprobálom. Mindig a tolvaj kiált rendörért. Az beszél rasszizmusrol aki maga a rasszizmus és a kirekesztés.Korábbi nyilatkozatai miatt lett nemkivánatos személy,de hát párttársa Örsi Matyi is azt nyilatkozta korábban "a történelmi zászlok a szemétdombra valók"És az esküt ez a hernyo a parlamentben ezen a zászlók alatt tette le. És nem háborodott fel senki.Mert bizony a máshitü büntetlenül gyalázhatja a nemzet büszkeségét,a történelmünket.És most vissza nyalt a fagyi Székhelyi Joco (vagy a franc tudja hogy hivtak anno).Aki csak azétr ripacskodik hogy gázsit kapjon,nemzeti hit,és meggyözödés nélkül az bizony igy fog járni mind. Nem azért mert zsidó hanem azért aki nem azt lenézi.A talmud leirja a goj nem ember, azt le kell nézni.és kihasználni a végtelenségig. Ugyhogy Székhelyi tedd át a székhelyedet a zsinagogába,ott még szeretnek. |
spurcika |
#1240 Re: Re: Tiltakozom!2012-05-18 23:04#1235: Shalom - Re: Tiltakozom! Mielött tiltakoznál,azért Székhelyí nyilatkozata miatt lett nemkivánatos személy.Aztán a pártba ami megszünt nem azért kell belépni, hogy a párttársak segitsék a könnyebb boldogulást,mert ha valaki tehetség az párton kivül derül ki. Aztán ha tiltakoznál párttársa Örsi Matyi azt nyilatkozta a történelmi zászlók a szemétdomra valók.Aztán ez a nemes lélek ezek a zászlók alatt tette le az esküt a parlamentben.Ilyen dolgok váltják ki az ellenszenvet.És ez nem rasszimus hanem utálat.Utálat azért mert élsz egy országban nem is rosszul és aki nem ugy köszön,hogy shalom, az goj, és ti megszoktátok hogy a goj ne alkosson véleményt,mert az rögtön náci és rasszista, és zsidogyülölő.Talán nem kellene kérkedni a vallással.Izraelben mondta egy barátom a zsidó addig szeret zsido lenni amig jól jár.Hát ezen el kellene gondolkodni. Shalom neked is. |
Vendég |
#1241 Re: Re: Re: Re: Tiltakozom! Miért zavarna?2012-05-18 23:17#1238: Székhelyi József imádó - Re: Re: Re: Tiltakozom! Miért zavarna? Barom. Van egy határ, ezt te nagyon túllépted. Undorító vagy, erre nem is találok szavakat. |
Shalom |
#1242 Re: Re:2012-05-18 23:21Így kell kiforgatni egy mondatot. Ebben ti jobboldalon verhetetlenek vagytok. Ha rangsorolni kéne, hogy a jobboldalon ki a nagyobb patkány, bajban lennék. Nem tudom, kit tennék az első és kit a huszadik helyre, olyan kiegyenlített a mezőny. Ez nem dícséret. |
Shalom Vendég |
#1243 Re: Re: Re: Tiltakozom!2012-05-18 23:25#1240: spurcika - Re: Re: Tiltakozom! Nem én tiltakoztam, te kis figyelmetlen, hanem a náci haverod. Én csak válaszoltam rá. Igaz, náci a nácival egyetért, ez nálad sincs másképp. Nektek beszélhet az ember, meg sem halljátok, csak fújjátok a magatokét. Tudod te egyáltalán, mi ellen tiltakozol? Amikor Székhelyi Józsefet, a művészt nézed, hallgatod, akkor a vak gyűlölettől látsz-e valamit a művészetéből, vagy csak fújod a szemináriumon hallottakat? Hú, de sötét vagy, Istenem! Voltál Te már a Szentföldön, voltál Te már azokon a helyeken, amiket ekkora pofával átkozol? Én igen és tudnék mesélni olyan dolgokról is, hogy leesne az állad, de egy szint alá nem megyek le. Te a szint alján helyezkedsz el, ennél lejjebb nem nagyon van. |
spurcika |
#1244 Re:2012-05-18 23:52Nem vagyok Orbán párti,és nem is leszek az. De egy hivatalban levö miniszter elnököt Tokaj Faszának nevezni(kulturáltan) mert mégis csak egy müvész kommunikál a goj néppel elég pofátlan dolog. Mikor Orbán gyereke (az utolsó)megszületett Hernádi Jutka a heti hetesben azt mondta anya létére "megellett az Orbán felesége.Ezek ajópofának godolt dolgok váltják ki az utálatot,és egyre jobban ki fogják váltani.Mert nem a zsidóval van a baj,hanem az emberrel aki müvész létére megalázo dolgot pofázik ami egy politikai hitvallást is tükröz.Miért nem pártársára Örsi Matyira,aki anno azt nyilatkozta a"történelmi zászlok a szemétdombra valok"Aztán ezen zászlók elött csuklás nékül letette az esküt a parlamentben.Botka fellegvárábol azt hiszi mindent meg tehet.Nekem és mindenkinek tudomásul kell venni hogy az ö pártja"ment a levesbe" és Orbán akár milyen fasznak tiulálja 2/3-dal gyözött. Kabos Gyula,Jávor Pál,Csortos Gyula, csak müvészek voltak,és bevonultak a müvész történelembe mert nem köpködtek a tuloldalra.Ugyhogy neki is azt javallom ne tegye mert a tuloldal visszaköp.Nem kell rögtön rasszizmusrol,meg nácizmusrol,meg zsidóellenességröl sikitani.Egyszerüen nem kell hülyeségeket pofázni.Ha valaki müvész urnak tartja magát maradjon meg annak. |
spuro |
#1245 Re: Re: Re: Re: Tiltakozom!2012-05-19 00:21#1243: Shalom - Re: Re: Re: Tiltakozom! Se náci,se jobbodali,nem vagyok,és voltam a szentföldön elég sokáig .Nagyon sok zsidó barátom van,ugyhogy nem tudom te mi a faszrol habratyolsz. Föleg ne sértegettelek,csak leirtam hogy egy müvész maradjon meg müvésznek,mert különben beáll az ugatók sorába.És ne csodálkozzon ha vissza ugatnak.És ezt te nagytudásu rögtön minösitetted.Jó hogy nem akarsz mindjárt lelöni,mert van egy véleményem.De ha ilyen kemény vagy én a Gerbaud-ban kávézok mindig,árpádházi jelvényemröl megismersz.Ha eljössz testört is hozz magaddal kaka matyi. Ugyhogy afaszodat alázd meg avval legalább össze vagy nőve. |
Shalom |
#1246 Re: Re: Re: Re: Re: Tiltakozom!2012-05-19 01:05#1245: spuro - Re: Re: Re: Re: Tiltakozom! Nem aláz itt senki senkit, itt mindenki elrendezi azt saját magával. Eridj pihenni! Holnap várlak a Váci u. 11/b. számú ház, nem a Váci u-i, hanem az Aranykéz u-i bejárata előtt. Addig ne idd le magad, hátha megbékülünk és iszunk egyet. 20 óra megfelel? ...remélem???!!! Shalom. (Barna hajú, napbarnított, 186 cm magas, 85 kg-os, békés természetű ember vagyok. Legyen bátorságod eljönni, ha már megtetted az első lépést! Tehát holnap 20 órakor a fenti helyen VÁRLAK. No para!) |
Shalom |
#1247 Re: Re: Re: Re: Re: Tiltakozom!2012-05-19 07:03#1245: spuro - Re: Re: Re: Re: Tiltakozom! Szép volt. Mit szép, dícséretes. Mindenesetre a szöveged téged minősít. Nem tudok elmenni a randira, más programom akadt olyan emberekkel, akikkel szívesen töltök el néhány kellemes órát a szabadidőmben. |
Shalom |
#1248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tiltakozom!2012-05-19 07:07#1246: Shalom - Re: Re: Re: Re: Re: Tiltakozom! Az én nevemben (Shalom) ne levelezzél, vállald a sajátodat. Már ide is befészkelte magátvalaki, aki más nevében írogat. |
Békesség... |
#1249 Re: Re: Tiltakozzunk együtt!!!2012-05-19 14:00#1248: Re: Békesség Veletek... Elnézést kérek, nem írtam én másnak a nevében, mindössze üdvözöltelek Benneteket. A randira pedig várom - a fentebb megjelölt időpontban, helyen és célból - a "spuro" nicknevű kötekedőt. (Szájkosarat hozzon!) |
gyűlölet ellenes |
#1250 Re: Re: Re: Tiltakozzunk együtt!!!2012-05-19 19:34#1249: Békesség... - Re: Re: Tiltakozzunk együtt!!! Ebben az országban talán akkor lesz békesség, ha a fideszeseknek is megjön az esze és hathatós segítséget nyújtanak Orbán és tsai. eltakarításában. Miután az, ami most van, az már túllép a tűrőképesség határán, szinte minden magyar állampolgárnak rossz, nagyon is rossz. Mondhatni: nyomor a köbön. Ne gyűlölködjünk, hanem zavarjuk el ezt a kormányt, még addig, amíg van hozzá erőnk!!! |
|
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3083 Létrehozva: 2025-07-11
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4768 Létrehozva: 2025-06-09
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1829 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1715 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2476 Létrehozva: 2025-06-09
‘Kuss’nál kuss!
1227 Létrehozva: 2025-07-01
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
825 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
730 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
445 Létrehozva: 2025-07-08
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
403 Létrehozva: 2025-07-10
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
OG Fluor koncert
4251 Létrehozva: 2025-05-14
Fogjunk össze az igazságos békéért!
318 Létrehozva: 2025-06-19
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
313 Létrehozva: 2025-06-30
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
305 Létrehozva: 2025-04-30
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3447 Létrehozva: 2025-06-06
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19