Peticiok.com

Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#1 May 10, 2012, 16:38
Ne, akarjátok tudni, mi a véleményem!
Voltam már letiltott!
Vendég#2 May 10, 2012, 17:11
Keményen kell fellépni a rasszizmus ellen! Emberi jogainkat, méltóságunkat senkinek nincs joga sárba taposni! Nem kell a történelemnek ismételnie magát!A rosszat hosszú idővel sok ártatlan vérével megpecsételve űzték ki, elődeink. Agresszióra, harcra semmi szükség!
-Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak!
-Egyszerűen csak szeress, és fontos leszel!
titi#3 May 10, 2012, 17:26
Már nehezen tolerálom, hogy aki NEM fideszes EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZ ÜLDÖZENDŐ.
Vendég#4 May 10, 2012, 18:18
Nagyon felháborít,hogy ilyen megtörténhet.A kormány képviselőinek nincs egy árva szavuk.Szégyen!
Vendég#5 May 10, 2012, 18:23
Ezt hozta a fülke forradalom!
Vendég#6 May 10, 2012, 18:58
Szerintem minden élőlényt a tettei alapján, s nem más alapon kell megítélni.
Vendég#7 May 10, 2012, 18:59
Nagy baj, hogy a hatalom nem zárkózik el az ilyen emberektől, még nagyobb baj, hogy semmiféle szankciót nem alkalmaznak velük szemben! Engem mindenesetre felháborít !!!
Vendég#8 May 10, 2012, 19:20
Ilyenkor nagyon szégyenlem, hogy egri vagyok ... de jobb lenne ha inkább az szégyellné magát, akinek nagyon kellene szégyenkeznie. Szomorú, hogy ilyet a mai világban megtehet egy ember... ember??? - no ez is egy kérdés....
Emberi méltóság....#9 May 10, 2012, 19:37

összetartás

Nem kell ítélkezni senki felet hogy ki-zsidó ki cigány, mindig aszt mondom, az vegye fel ingem a ruhámat a cipőmet eszemet és hordja utánam, az vessen meg kővel aki ebben az életben nem vétkes.Járjon utánam ugyan azon az úton vegye fel velem a lépést gondolkodjon úgy ahogyan én, szeresse embertársait úgy ahogyan én, mennyen végig egy úton és mondja hogy megjártam a poros utam elesett por a kenyerem, botoltam én már eleget, vérem verejtékem ember vagyok én is mint a többi olyan vérem életem betegségem szenvedésem verejtékem keresztem van mind amit te adsz nekem könnyű-e... cipelnem hát kérdez-meg magadba? Nehéz-e sors, e bánat, de nehéz figyelni rája ez a sors iróniája...
Vendég#10 May 10, 2012, 20:16
Szerintem senki sem veheti magának azt a jogot, hogy vallási, etnikai és más egyéb különbségek alapján ítéljen meg bárkit! Véleményem szerint csak egy különbség lehet ember és ember között,: az, hogy valaki tisztességes, becsületes, vagy sem!

This comment has been removed by the author of the petition.

Vendég#12 May 10, 2012, 21:24
Természetesen mélységesen elítéljük a rasszizmust.
Vendég#13 May 10, 2012, 21:56

Re: Az izraeli himnusz Székhelyi József stílusában

#11: - Az izraeli himnusz Székhelyi József stílusában

Látom, ide is bepofátlankodnak a nácik. Jaj nektek, ha Magyarország végre felébred!

Vendég#14 May 10, 2012, 22:22
...............
emberség#15 May 10, 2012, 22:46
Nem szeretek hozzászólni. Legyen elég, hogy egyet értek.
Vendég#16 May 10, 2012, 22:59
sajnos ebben az országban mindent meg lehet tenni,mióta Viktór király uralkodik,de ha ellen szegülsz akkor véged és elnyomnak,

Vendég#20 May 11, 2012, 01:06
Amikor a fideSS brigád viszi a többi ellenzékire szavazót, velük szimaptizálót.....akkor ki fog értük sírni???

Vendég#23 May 11, 2012, 09:29

Re: Le a náci söpredékkel!

#13: - Re:

Végre eltakarították innen a náci söpredék firkálmányait. Azt hiszem, hogy nem kér e söpredékből  még egyszer a világ, Magyarország és ez a petíció sem. Szégyelljék el magukat nagyon!