Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!

Vendég-Magdolna

2016-07-03 14:45

FIGYELEM!!!!  ................    A "nem kedvező" beírásokat lehet, hogy eltávolítják !    Mintha ez történt volna a 2016 július 11-én 12 óra 11 perckor tett hozzászólásommal.   Ezért írtam be újra és többször.   :)   Biztos ami biztos!   Hátha marad belőle valami!!!..............................................    Tisztelettel:   Vendég - Magdolna   ,   Magdolna     és   Vendég    (Vagyis 3 hozzászóló aki EGY és UGYANAZ)  .......................  AKINEK UNALMAS AZ ISMÉTLŐDÉS, ATTÓL ELNÉZÉST KÉREK!!!!    (Az is lehet, hogy nem távolították el, csak "valamit rosszul csináltam"  :)   Hiszen egy könnyelmű "Enter" - leütés tudjuk milyen hátrányokkal járhat!!!!! 

Vendég

#552 Re:

2016-07-03 14:48

#2: -  

FIGYELEM!!!!  ................    A "nem kedvező" beírásokat lehet, hogy eltávolítják !    Mintha ez történt volna a 2016 július 11-én 12 óra 11 perckor tett hozzászólásommal.   Ezért írtam be újra és többször.   :)   Biztos ami biztos!   Hátha marad belőle valami!!!.............................    Tisztelettel:   Vendég - Magdolna   ,   Magdolna     és   Vendég    (Vagyis 3 hozzászóló aki EGY és UGYANAZ)  .......................  AKINEK UNALMAS AZ ISMÉTLŐDÉS, ATTÓL ELNÉZÉST KÉREK!!!!    (Az is lehet, hogy nem távolították el, csak "valamit rosszul csináltam"  :)   Hiszen egy könnyelmű "Enter" - leütés tudjuk milyen hátrányokkal járhat!!!!! 

Vendég, Magdolna, Vendég - Magdolna

#553 Re: Re: vendég

2016-07-03 14:50

#90: nana - Re: vendég 

FIGYELEM!!!!  ................    A "nem kedvező" beírásokat lehet, hogy eltávolítják !    Mintha ez történt volna a 2016 július 11-én 12 óra 11 perckor tett hozzászólásommal.   Ezért írtam be újra és többször.   :)   Biztos ami biztos!   Hátha marad belőle valami!!!..............................................    Tisztelettel:   Vendég - Magdolna   ,   Magdolna     és   Vendég    (Vagyis 3 hozzászóló aki EGY és UGYANAZ)  .......................  AKINEK UNALMAS AZ ISMÉTLŐDÉS, ATTÓL ELNÉZÉST KÉREK!!!!    (Az is lehet, hogy nem távolították el, csak "valamit rosszul csináltam"  :)   Hiszen egy könnyelmű "Enter" - leütés tudjuk milyen hátrányokkal járhat!!!!! 

Vendég

#554 Re: Re:

2016-07-03 14:54

#9: - Re:  

Vendég

2016-07-03 15:10

Negyven évig dolgoztunk mind ketten férjemmel . Vannak olyan fizetések amit 150% emelés után ,továbbra is osztogatják és lopják a becsületes magyar emberek pénzét. ELÉGVOLT A FIDESZBŐL.

Vendég

2016-07-03 15:56

Elítélem azt a mentalitást,amit a kormány csinál.Az egyik oldalon kitermeli az oligarchákat,a hobbijaira milliárdokat költ,álomvilágban élve világbajnokságokat,olimpiát kíván rendezni,ugyanakkor széttépi a szociális hálót,az útszélén hagyja az időseket,betegeket,rokkantakat,nagycsaládosokat.A gyermekeket teszi felelőssé a szüleik megélhetéséért,most meg egymásnak ugrasztja a nyugdíjasokat.Egy poshadó kormányzat,ugyanilyen párttámogatással.-

Vendég

2016-07-03 15:56

Mert a szemét döntéshozóknak nem az én 44 évi pedagógiai munkával elért özvegyi nyugdíjamat kellene csökkenteni, hanem
kevesebbet kéne lopniuk és az irreélisan maguknak megállapított fizetéseket csökkenteni.
Magdolna

#558 Re: Hol olvastátok?

2016-07-03 16:22

#7: Vendég2 - Hol olvastátok? 

Tökéletesen igazad van!!!   :)

VendégMagdolna

2016-07-03 16:24

Tökéletesen igazad van!!!  :)

Magdolna

#560 Re:

2016-07-03 16:25

#1: -  

VAN EGY MÁSIK JAVASLATOM: ................................. mely a jövőt is kedvezően alakítaná. .. . Három dolog is előbbre haladna, ha ezt bevezetnék /Már máskor is javasoltam törvényalkotáshoz közeli embereknek./ .............. ..... ......... Az adórendszerben kellene az "1%" - os adó-utalást átalakítani, modernizálni. ...... ...... .... Mivel a család ugye a társadalom "alapsejtje", sok minden már ott alapozódik meg egy ember életét tekintően. A család legalább olyan fontos a társadalomnak, mint az egyház vagy a civil szervezetek. ezért javaslom, hogy: .................. ....................... ......................Az adó 1%-a utalható legyen a nyugdíjas szülők javára, sőt legyen gyűjthető egy személyre szóló "nyugdíjszámlán" ! Ez kicsit hasonlítana a már megszüntetett magánnyugdíjszámlára, csak a gyerek adójábol szaporodna a pénz a . ....... ."MEGFELELŐ GYERMEKNEVELŐ SZÜLŐ". ......... . részére. .................................................................................. Tovább haladva a

MagdolnaVendég

2016-07-03 16:27

VAN EGY MÁSIK JAVASLATOM: ................................. mely a jövőt is kedvezően alakítaná. .. . Három dolog is előbbre haladna, ha ezt bevezetnék /Már máskor is javasoltam törvényalkotáshoz közeli embereknek./ .............. ..... ......... Az adórendszerben kellene az "1%" - os adó-utalást átalakítani, modernizálni. ...... ...... .... Mivel a család ugye a társadalom "alapsejtje", sok minden már ott alapozódik meg egy ember életét tekintően. A család legalább olyan fontos a társadalomnak, mint az egyház vagy a civil szervezetek. ezért javaslom, hogy: .............jszámlán" ! Ez kicsit hasonlítana a már megszüntetett magánnyugdíjszámlára, csak a gyerek adójábol szaporodna a pénz a . ....... ."MEGFELELŐ GYERMEKNEVELŐ SZÜLŐ". ......... . részére. ............................... Tovább haladva a

Vendég

2016-07-03 17:57

az extra jövedelműeket súlytsák extra adóval, és a rengeteg elherdált, felelőtlenül elszórt pénzt fordítsák nyugdíj emelésre.

Vendég

2016-07-03 18:01

Mert mi keményen megdolgoztunk ezért a pénzért, a fidesz pedig elsíbolta azt az összeget, amivel ki lehetne pótolni az alacsony nyugdíjakat. Ki is kellene pótolni, de ahhoz a saját forrásaikat kellene felhasználni!l
Véleményem szerint ez olyan lenne, mintha a magasabb keresetű dolgozók béréből vonnának le, hogy kiegészítsék az alacsonyabb béreket!

Vendég

2016-07-03 18:30

Azért írtam alá ezt a petíciót, mert 46 évet dolgoztam 14 éves koromtól és ne az én rovásomra akarjon a kormány másokat támogatni, egyébként nincs magas nyugdíjam éppen a megélhetésre elég. Sashegyiné

Vendég

2016-07-03 18:39

Mert felháborít, hogy sok haszontalan, meggondolatlan beruházásra, "fejlesztésre" 10 és 100 milliárdokat költ a kormány, az emberekkel pedig a legkevésbé sem törődik. Ez a terv csak ismét az emberek egymás elleni hergelésére, a megosztásra spekulál.
Magdi

#566 Re: Re: Re: Re:

2016-07-03 19:46

#459: - Re: Re: Re:  

Tökéletesen egyetértek!!!   Ez olyan, mintha a nyugdíjasoknak "bevezetnék a kommunizmust"!  Ennél már csak egy lépés az, hogy "mindenkinek kb. egyforma kapacitású a gyomra, ezért annyi nyugdíjat kap, amennyiből azt meg tudja tölteni.   :)

Magdi

#567 Re: Re:

2016-07-03 20:25

#167: - Re:  

Nem első eset, hogy egyes "hergelők", visszalépnek az időben, és úgy állítanak dolgokat, mintha az most lenne aktuális.  ..................    ..............     Ilyen erővel kiáltozhatnának, hogy a határnál jönnek a törökök!!!    .............    ...........  Ami ráadásul /sajnos/ majdnem igaz is!!!  Csak a               "TÖRÖKÖK"              helyett     "MIGRÁNSOK"-at kell mondani!    ...   Azzal kapcsolatban is vannak szuper ötletek!      :)                                                                                       Egy magyar származású üzletember állítólag azt javasolta, hogy vegyen fel az EU kölcsönt /vagy hitelt már nem tudom pontosan  --  mert a kettő nem ugyanaz!!/, azért, hogy abból oldja meg a "migráns-probléma" - t.   ...............              ...................                  Szerintem, meg inkább kevesebb pénzt kapjanak az EU - országok a költségvetésből, és legyen egy olyan tétel helyette, amelyet hajójegy vásárlására fordítanának.      A hajó pedig az Atlanti Óceánon keresztül vinné, azokat, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a saját hazájukban tenni azért, hogy jobb életük legyen.                         ...............          ....................  Miután megérkeztek a "Kánaán"-ba, az illető üzletember alkalmazhatná az off shore cégeiben őket, hiszen ez dícsérendő humanitárius cselekedet lenne.     ......     .......      Jól járna velük, hiszen ezek képzett, integrálódni szándékozó emberek.     .....      ........     Boldog lenne, mert szaporodna a pénze /mert ez nagyon lényeges számára!!!/.   A nagyobb gazdagság pedig nagyobb befolyásolási lehetőséget biztosítana neki, még jobban beleszólhatna a világ dolgaiba!!!     ......    .......   (A pénz ugyanis - mivel már sok van neki - nem is boldogítja már annyira, mint amennyire a hatalom boldogítaná.)      ....................................................................                                                                                                 NA EZ A JELEN HÍRE!!!    KÉT NAPJA MONDTA BE A RÁDIÓ!!!!!                                   Erről kellene egy-két szót ejtenünk!!   A határunknál ugyanis tényleg ott vannak néhányan!                                                                                                                                                                                                   Lehet örömmel elfogadnák a hajójegyeket!                                                                                                                                                                                                                                                                           Most 2016 július 3-a van                     

Magdi

#568 Re:

2016-07-03 21:24

#62: Vendégecske -  

2012 februárjában 15 hetes terhes voltál, ha jól értem.   (Van aki itt a hozzászólók között úgy értette, hogy férfi vagy.)  Na mondjuk nem csodálkozom rajta, mert igen zavaros a fogalmazásod.   Tényleg meglátszik rajta, hogy "nem dolgoztál rendesen az iskolában".   Olyan 4 éves körüli lehet most a gyermeked.   Volna egy kérdésem:   MEDDIG AKARSZ ÉLNI???                    Gondolom addig csak, amíg teljes erőbedobással dolgozni tudsz.                                                                        (Mikor lesz az??   Nyugdíjas nem akarsz lenni azt látom. Inkább a halál, ugye?  Csak azért kérdezem, hogy nehogy félreértselek.)   A TÁMOGAT ÁST el kell felejteni!!!!     Az nem keletkezik csak úgy a semmiből!!  Nagyon jól látod, hogy dolgozni kell, és akkor lesz jövedelem.  KÜLFÖLDÖN IS ÉS MAGYARORSZÁGON IS.    AMINT ITT MÁSOK ÍRJÁK, AZ NAGY IGAZSÁG, HOGY AKI NEM HAL MEG FIATALON, AZ MEGÖREGSZIK.    Nincs kivétel!!!    Nem tudom hány éves lehet az apád, de igen könnyelmű lehetett amikor úgy vállalt gyermeket, hogy nem tudja eltartani.   Három fő egy családban nem nagy létszám.  Ketten ugye dolgoznak, a gyerek már kb. 8 éves, remélhetőleg jól tanul, és majd szorgalmas dolgozó felnőtt lesz belőle, mint a te gyerekedből is, akik majd nem szarják le a saját szüleiket.      Na ez akkor majd fel sem merül talán, hiszen már nem fogtok élni, ha minden úgy lesz, ahogy vélekedtél a nyugdíjasokról.        Tudod ugye, hogy volt egy szinésznő, aki azt mondta, hogy ő nem akar 40 évesnél öregebb lenni.    És bizony tett is érte!!   Nem lett 41 éves!   Vannak látod ilyenek is.  Lehet te is közéjük tartozol.  Bizonyos szinten meg is lehet érteni, el is lehet fogadni.  Hány éves lesz a gyereked amikor te 40 éves leszel?      Na számolj egy kicsit /még ha nehéz is/,   A nyugdíjas tudod ki???    Apa vagy Anya és Nagymama vagy Nagypapa.   Ha vigyázott az egészségére és genetikusan is hosszú életre számíthat akkor már Dédnagymama és Dédnagypapa.        Ezek a fogalmak talán ismeretlenek számodra.  Akkor nézz utána.   (Az írásodból következik ez a megállapításom.  Magadat okold, ha nem tetszik!)       Egyébként annyira lehetetlennek tűnik, hogy valaki így gondolkodjon, hogy szerintem csak vicceltél akárki is vagy, és arra voltál kíváncsi, hogy milyen válaszokat kapsz majd.  :)       Hát jól bedőltünk neked, mert feltételeztük, hogy komolyan beszélsz.   Na de sebaj!   Hátha van aki tényleg ennyire hülye és akkor az legalább elgondolkodik a leírtakon!  Jól csináltad azt a sok helyesírási hibát is!!!   Le a kalappal.  Nagy szinész lehet még belőled!  Vagy író!!!  HUMORISTA!!!   :) ...................................................... Most 2016. július 3-a van.     Amikor te írtad a szövegedet 2012 február 9-e volt.

Vendég

2016-07-03 21:27

Azért mert igazságtalannak tartanám a nyugdíj csökkentést.
Vendég

#570 Re: Re:

2016-07-03 21:43

#167: - Re:  

Nem első eset, hogy egyes "hergelők", visszalépnek az időben, és úgy állítanak dolgokat, mintha az most lenne aktuális.  ..................    ..............     Ilyen erővel kiáltozhatnának, hogy a határnál jönnek a törökök!!!    .............    ...........  Ami ráadásul /sajnos/ majdnem igaz is!!!  Csak a               "TÖRÖKÖK"              helyett     "MIGRÁNSOK"-at kell mondani!    ...   Azzal kapcsolatban is vannak szuper ötletek!      :)                                                                                       Egy magyar származású üzletember állítólag azt javasolta, hogy vegyen fel az EU kölcsönt /vagy hitelt már nem tudom pontosan  --  mert a kettő nem ugyanaz!!/, azért, hogy abból oldja meg a "migráns-probléma" - t.   ...............              ...................                  Szerintem, meg inkább kevesebb pénzt kapjanak az EU - országok a költségvetésből, és legyen egy olyan tétel helyette, amelyet hajójegy vásárlására fordítanának.      A hajó pedig az Atlanti Óceánon keresztül vinné, azokat, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a saját hazájukban tenni azért, hogy jobb életük legyen.                         ...............          ....................  Miután megérkeztek a "Kánaán"-ba, az illető üzletember alkalmazhatná az off shore cégeiben őket, hiszen ez dícsérendő humanitárius cselekedet lenne.     ......     .......      Jól járna velük, hiszen ezek képzett, integrálódni szándékozó emberek.     .....      ........     Boldog lenne, mert szaporodna a pénze /mert ez nagyon lényeges számára!!!/.   A nagyobb gazdagság pedig nagyobb befolyásolási lehetőséget biztosítana neki, még jobban beleszólhatna a világ dolgaiba!!!     ......    .......   (A pénz ugyanis - mivel már sok van neki - nem is boldogítja már annyira, mint amennyire a hatalom boldogítaná.)      ....................................................................                                                                                                 NA EZ A JELEN HÍRE!!!    KÉT NAPJA MONDTA BE A RÁDIÓ!!!!!                                   Erről kellene egy-két szót ejtenünk!!   A határunknál ugyanis tényleg ott vannak néhányan!                                                                                                                                                                                                   Lehet örömmel elfogadnák a hajójegyeket!                                                                                                                                                                                                                                                                           Most 2016 július 3-a van                     

Magdi

#571 Re:

2016-07-03 21:54

ELÉG RÉGEN INDULT EZ A PETÍCIÓ   2012 FEBRUÁRJÁBAN      Nem első eset, hogy egyes "hergelők", visszalépnek az időben, és úgy állítanak dolgokat, mintha az most lenne aktuális.  ..................    ..............     Ilyen erővel kiáltozhatnának, hogy a határnál jönnek a törökök!!!    .............    ...........  Ami ráadásul /sajnos/ majdnem igaz is!!!  Csak a               "TÖRÖKÖK"              helyett     "MIGRÁNSOK"-at kell mondani!    ...   Azzal kapcsolatban is vannak szuper ötletek!      :)                                                                                       Egy magyar származású üzletember állítólag azt javasolta, hogy vegyen fel az EU kölcsönt /vagy hitelt már nem tudom pontosan  --  mert a kettő nem ugyanaz!!/, azért, hogy abból oldja meg a "migráns-probléma" - t.   ...............              ...................                  Szerintem, meg inkább kevesebb pénzt kapjanak az EU - országok a költségvetésből, és legyen egy olyan tétel helyette, amelyet hajójegy vásárlására fordítanának.      A hajó pedig az Atlanti Óceánon keresztül vinné, azokat, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a saját hazájukban tenni azért, hogy jobb életük legyen.                         ...............          ....................  Miután megérkeztek a "Kánaán"-ba, az illető üzletember alkalmazhatná az off shore cégeiben őket, hiszen ez dícsérendő humanitárius cselekedet lenne.     ......     .......      Jól járna velük, hiszen ezek képzett, integrálódni szándékozó emberek.     .....      ........     Boldog lenne, mert szaporodna a pénze /mert ez nagyon lényeges számára!!!/.   A nagyobb gazdagság pedig nagyobb befolyásolási lehetőséget biztosítana neki, még jobban beleszólhatna a világ dolgaiba!!!     ......    .......   (A pénz ugyanis - mivel már sok van neki - nem is boldogítja már annyira, mint amennyire a hatalom boldogítaná.)      ....................................................................                                                                                                 NA EZ A JELEN HÍRE!!!    KÉT NAPJA MONDTA BE A RÁDIÓ!!!!!                                   Erről kellene egy-két szót ejtenünk!!   A határunknál ugyanis tényleg ott vannak néhányan!                                                                                                                                                                                                   Lehet örömmel elfogadnák a hajójegyeket!                                                                                                                                                                                                                                                                           Most 2016 július 3-a van                     

Magdi

#572 Re: Re:

2016-07-03 22:05

#9: - Re:  

Ez már régi dolog.              NEM AKTUÁLIS!!!               2012 FEBRUÁRJÁBAN INDULT!!      LÁM-LÁM!       Itt a virtuális világban, milyen könnyű feltámasztani halottaiból elavult dolgokat.   :)   :)    :)                                                                                             Most mi a dátum?????                                                                                         2016. július 4-e.                                                                                                   MÁR 4 ÉVNÉL TÖBB IDŐ TELT EL.                                                                       Hamvába halt dologról van szó!!!

Magdi

#573 Re: Re: Re:

2016-07-03 22:09

#572: Magdi - Re: Re:  

Mindig ott van az a "zöld pipa"                  Akkor eltűnik ha írok rá valami választ.    Rafinált egy szoftver.   Ez hívja fel a figyelmét a moderátornak?   Lehet azért van??        ÉRDEKES!

Magdi

#574 Re:

2016-07-03 22:19

Nem első eset, hogy egyes "hergelők", visszalépnek az időben, és úgy állítanak dolgokat, mintha az most lenne aktuális.  ..................    ..............     Ilyen erővel kiáltozhatnának, hogy a határnál jönnek a törökök!!!    .............    ...........  Ami ráadásul /sajnos/ majdnem igaz is!!!  Csak a               "TÖRÖKÖK"              helyett     "MIGRÁNSOK"-at kell mondani!    ...   Azzal kapcsolatban is vannak szuper ötletek!      :)                                                                                       Egy magyar származású üzletember állítólag azt javasolta, hogy vegyen fel az EU kölcsönt /vagy hitelt már nem tudom pontosan  --  mert a kettő nem ugyanaz!!/, azért, hogy abból oldja meg a "migráns-probléma" - t.   ...............              ...................                  Szerintem, meg inkább kevesebb pénzt kapjanak az EU - országok a költségvetésből, és legyen egy olyan tétel helyette, amelyet hajójegy vásárlására fordítanának.      A hajó pedig az Atlanti Óceánon keresztül vinné, azokat, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a saját hazájukban tenni azért, hogy jobb életük legyen.                         ...............          ....................  Miután megérkeztek a "Kánaán"-ba, az illető üzletember alkalmazhatná az off shore cégeiben őket, hiszen ez dícsérendő humanitárius cselekedet lenne.     ......     .......      Jól járna velük, hiszen ezekképzett, integrálódni szándékozó emberek.     .....      ........     Boldog lenne, mert szaporodna a pénze /mert ez nagyon lényeges számára!!!/.   A nagyobb gazdagság pedig nagyobb befolyásolási lehetőséget biztosítana neki, még jobban beleszólhatna a világ dolgaiba!!!     ......    .......   (A pénz ugyanis - mivel már sok van neki - nem is boldogítja már annyira, mint amennyire a hatalom boldogítaná.)      ....................................................................                                                                                                 NA EZ A JELEN HÍRE!!!    KÉT NAPJA MONDTA BE A RÁDIÓ!!!!!                                   Erről kellene egy-két szót ejtenünk!!   A határunknál ugyanis tényleg ott vannak néhányan!                                                                                                                                                                                                   Lehet örömmel elfogadnák a hajójegyeket!                                                                                                                                                                                                                                                                           Most 2016 július 3-a van                     

Vendég

2016-07-04 07:25

41 évet dolgoztam, nem dőzsölök, ne merjenek a becsületes munkával megérdemelt nyugdíjamhoz nyúlni!!