Peticiok.com

Petíció a győri PÁGISZ Uszoda megtartásáért

Válasz a PÁGISZ fenntartójának

Vendég#1 Feb 22, 2022, 13:00
Igen a mai középiskolások éppen pont nagy tornaterem használók🤔

This comment has been removed by the person who wrote it.

Popov#3 Feb 22, 2022, 13:16

Egy szónak is száz a vége.Kell az uszoda.Ha építenek is valaha egy rendes fedett akár 50métered sportuszodát, akkor azt főként mint mindegyiket a vendégek és sportolók illetve a nagyhal úszóiskolák kisajátítanák A vidéki illetve beteg gyerekek megint elesnek tőle.Valamint pont ideális a vidékieknek szombaton megrendezett babauszi is.Egyszerűen egy ilyen ügyet másutt nem hagynának figyelmen kívűl a döntéshozók.

#4 Feb 22, 2022, 13:18

#1: -  szia! Az ideális esetből indultam ki 

This comment has been removed by the person who wrote it.

gondolom_törölni_fogd#6 Feb 23, 2022, 08:56

Az egész petíció csúsztatás

Az uszodának nem nevezhető életveszélyes állapotú medencét annyi, ha nem több idő és pénz felújítani, mint egy teljesen újat építeni máshol. Az a medence bontásra van ítélve, nem javítható és hatóságilag van megtiltva a további használata. Felújítás esetén is évekre megszűnne létezni. Miért nem azért kardoskodtok, hogy új uszoda épüljön? Miért a Págiszosoktól akarjatok elvenni a lehetőségeket? Miért kellene pont egy hely szűkével küzdő Középiskolában helyt adni egy térdig érő vizű tanmedencének, amit az odajáró diákok semmire nem tudnak használni? Ez kb olyan, mintha a te telkedet sajátítaná ki valaki erre a célra mindenféle kártérítés nélkül, és még az üzemeltetés tetemes költségét is rád hárítaná.

Vendég#7 Feb 23, 2022, 12:08

Re: Az egész petíció csúsztatás

#8 Feb 23, 2022, 21:16

Re: Az egész petíció csúsztatás

#6: gondolom_törölni_fogd - Az egész petíció csúsztatás 

Szia. Az előzőt is csak azért töröltem mert én szóltam hozzá és félregépeltem. A tied is egy vélemény. Nem törlöm.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.