Petíció a győri PÁGISZ Uszoda megtartásáért

Tisztelt Dr. Dézsi Csaba András Polgármester Úr!

A PÁGISZ Uszoda megtartásáért indítjuk ezt a petíciót.

Tisztelettel megkérjük, hogy a lebontás helyett az uszoda felújítására kerüljön sor, hiszen a medence hétfőtől péntekig reggeltől estig illetve szombat délelőtt is használatban van, lehetőséget adva ezzel megannyi gyermeknek az úszás megtanulására és elsajátítására. Nem szeretnénk ha ez a hatalmas lehetőség a gyermekek elől elveszne, már csak azért sem, mivel a 2022. febr. 1-jén indult Nemzeti Úszó Program célja az, hogy a második osztály végére úszni tudjanak a gyermekek. 

Véleményünk szerint Marcalvárosnak most van szüksége a vízfelületre, és nincs ideje várni a tervben lévő új uszoda megépülésére, hiszen míg az el nem készül, addig nem tudnak úszni járni a három év alattiak, az óvodások és a kisiskolások. Sőt, a medencét a környező falvakból is látogatják, így nekik is nélkülözniük kellene majd.

Tisztelettel kérjük, hogy fontolja meg döntését, higgye el, hogy megannyi kisgyermek, diák és szüleik tartoznának hálával érte Önnek. 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )