Peticiok.com

Az oltás hatékonysága közérdek!

Több információt!

Vendég#1 Oct 02, 2021, 08:53
Nem oltás kell, hanem gyógyítás! Ami jelenleg nincs, de ha mégis lenne, betiltják. Tojok az összes oltásra! Hatékony vagy sem, az ember élet nem játék!!!!!
Vendég#2 Oct 02, 2021, 09:38
Nem támogatom az oltást, mert a magyar nép megosztottságát eredményezi, hazugság amit a nép felé kommunikálnak! Az oktatlanok kirekesztettek a társadalomból, ez nem megengedett, törvénytelen. Oltás kötelezővé tétele csak politikai érdek. A nem oltható betegek számára kirekesztettséget és szándékos eutanáziát jelent! Az ország vezetése a nem oltható betegekről tudomást sem akar venni! Egészségügyi államtitkár, s3n a népegészségügyi hivatal! Sok egészségügyi dolgozó akik évtizedeken keresztül beteg ápolás során folyamatos gyógyszer kontaktban volt, foglalkozási ártalom folytán gyógyszer allergiás lett, nem oltható! Most ezrével bocsátják el a munkahelyéről igazságtalanul! Ez a petíció is egy kényszer, amelyet csak a kormány radikális nyomása miatt kezdeményeztek törvény ellenes! Dietetikus - egészségügyi menedzserként nyilatkoztam
Vendég#3 Oct 02, 2021, 10:33
Szabó Miklós
Vendég#4 Oct 02, 2021, 10:33
Az oltás és a maszkot nem hatékony káros hatással van az embernek és a gyerekeket hadják békén fejezzék be az EMBEREKET KÍSÉRLETI VAKCINÁVAL oltság be
Vendég#5 Oct 02, 2021, 19:46
Nem szégyelje magát ilyen mocskot ír be oltássa be magát 4ször ha akarja kísérleti vakcina Bill Gates Rokeferek parancsára folyik világ szerte ez nem védő oltás a védőoltás is meg szünz 1997ota nem kőtelező csak a nagy okosok halgatnak
Katalin Máténé#6 Oct 11, 2021, 19:58

#1: -  

Csatlakozom az előttem szólóhoz,az ember élet nem játék!!!!!

István#7 Oct 14, 2021, 02:11

Ha az is benne lesz a statisztikában, hányan nyomják a kórházi ágyakat hamisított oltási papírokkal, akkor persze. Csak utólag egy covidosról nehéz megállapítani, hogy nem a mosdókagylóba ment-e az oltóanyag.

Vendég#8 Oct 14, 2021, 18:53
Nem támogatom az oltást,mivel több ismerősöm súlyosan lebetegedett tőle,és többen oltás után elhaláloztak! Trojákné Kerepesi Tünde
Vendég#9 Nov 20, 2021, 05:56
Támogatom a petíciót.
Vendég#10 Nov 20, 2021, 05:58
Támogatom.

This comment has been removed by the author of the petition.

Vendég#12 Nov 20, 2021, 18:22
Tisztelt tájékoztató! Én semilyen oltással kapcsolatos peticiót nem írtam alá,és ezt sem írom alá! Önnek ajándékozom a részemre szánt lötyit! Az oltottak is megbetegszenek. Én bízom a saját immunomban.
Vendég#13 Nov 20, 2021, 18:24

Re:

#1: -  

Teljesen igazad van! Ekkora szemétséget,már hazugsággal,megtévesztéssel zargatják az embert! Aki megvette,fogyassza el! 

Vendég#14 Nov 20, 2021, 18:30

Re:

#2: -  

Szégyellem magam,hogy az eü- ben dolgoztam. Nem hiszem el,higy ezt a politikai nxomást képesek elfogadni. Kell a pénz,de az egészség mindentől fontosabb! Jó hogy nyugdíjas vagyok,már rég meglincseltek volna,hisz engem nem  lehetne így elhallgattatni!

Vendég#15 Nov 21, 2021, 00:04
Martonné Lakos Klára

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3,000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...

Válassza ki a költségkeretét
Fizetési mód
Fizetési mód