Peticiok.com

Legyen gyalogátkelőhely az Eperjes utca / Wesselényi utca kereszteződésében!

Fejlemények

Vendég#1 Mar 11, 2021, 06:58
Hát igen fontos lenne mert van két gyerekem a másik dolog az hogy pont itt lakom akeresztezodes előtt és -néha úgy mennek az autók mint az álat legalábbis lakóterületen belül én úgy tudom 50 a megengedt sebesség és nem 70 meg 80 van van mikkor meg átse akarnak engedni úgy kell megvárni a hosszú kocsi sort hogy átjusunk a másik oldalra ja és nem beszélve a sok balesetről és előre is köszönöm és úgy gondolom hogy nem szabad enyibe hagyni köszönöm és Földi Richárd voltam
Vendég#2 Mar 11, 2021, 07:00

Re:

1. #1: -  

Hát igen fontos lenne mert van két gyerekem a másik dolog az hogy pont itt lakom akeresztezodes előtt és -néha úgy mennek az autók mint az álat legalábbis lakóterületen belül én úgy tudom 50 a megengedt sebesség és nem 70 meg 80 van van mikkor meg átse akarnak engedni úgy kell megvárni a hosszú kocsi sort hogy átjusunk a másik oldalra ja és nem beszélve a sok balesetről és előre is köszönöm és úgy gondolom hogy nem szabad enyibe hagyni köszönöm és Földi Richárd voltam

Vendég#3 Mar 11, 2021, 10:49
Sajnálom... de várható volt. Sajnos az is várható, hogy majd akkor veszik napirendre, ha valami tragédia történik. Mindenesetre köszönjük a kitartó küzdelmet!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.