Petíció Zebegény község élhető településközpontjáért
- Petíció
- Közlemények 4
- Aláírások 199
- Adatvédelmi irányelvek
- Fizetett hirdetés
Petíció Zebegény község élhető településközpontjáért / Közlemények / Zebegény jövője / Hozzászólások
Vendég |
#12021-02-11 11:261. 1960. óta van hétvégi házunk Újvölgyben. Iván bátyám és családja (Márti néni Bogika) Itt laktak. Édesanyám és édesapám az év 2/3-ában kint laktak. A mellettük lévő telken (nagybátyámék telke) 2002-ben építkeztünk. Azóta van az én családomnak is háza a völgyben a Malom patak kanyarjában. Azt hiszem megadtam a választ !
2.A közszolgáltatások mennyisége és minősége hagy kívánni valót ! A nyaralóövezetben lakók panaszkodnak a kommunális és zöldhulladék elszállításával kapcsolatban. Amit hiányolunk, hogy legalább Újvölgyben csatornázzanak. Mivel egyre többen laknak egész évben "Zebegény Rózsadombján " kellene egy mozgó áruda, ahol a lakók megvehetnék a hiányzó élelmiszereket. A bekötő utak is javításra szorulnak. Kellene egy kábel cég, amelyre minden lakás rácsatlakozhatna. TV-Internet......
3. Valahol Újvölgyben, vagy a Nosztrai úton létesülhetne egy túrisztikai tájékoztató iroda. A kirándulőknak nyújtana segítséget a környék megismeréséhez. Zebegény boltjai drágák és kevés van belőlük. Aki teheti Szobra vagy Nagymarosra jár bevásárolni. A Főtér átalakításakor erre is kéne gondolni ! A Dunapart hasznosítása lassan halad. Pedig ez a rész szervesen hozzátartozik Zebegényhez, végig Újvölgyig ! Sport és szabadidőközpontot lehetne létrehozni. Csónakházakkal, éttermekkel stb.
4. Nem félek a fejlesztéstől, ha az ésszerű, a lakosság érdekében történik. Nincs sok tönkre tehető, annál több megújítandó terület és épület. Tessék bátran gondolkodni és cselekedni ÉLJEN ZEBEGÉNY ! ÉLJEN SOKÁIG ! |
Katalin Böőr A petíció szerzője |
#2 Re:2021-02-12 12:41Kedves Hozzászóló, én is úgy látom, hogy Újvölgy csak fejlődik gombamód szaporodnak a szebbnél szebb házak és semmi infrastruktura fejlesztés. Újvölgy olyan, mint a 70 es években, amikor én először jártam arra, semmi nem változott csak az ottlakók és nyaralók száma többszöröződött meg. Sajnálatos,de én bízom a közösség erejében, abban ha a lakosság összefog többet tud elérni, mint a sok egyéni reklamáló levél, ami a hivataloknak megy. Egy biztos, a fotelben morgolódni a legfeleslegesebb dolog. Azzal még semmit sem lehetett elérni, mozgósítani kell az Újvölgyben lakókat, nyaraló tulajdonosokat és ki kell állni az érdekek mellett. Sok sikert! |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4756 Létrehozva: 2025-06-09
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
2697 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1782 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1609 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2470 Létrehozva: 2025-06-09
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
‘Kuss’nál kuss!
971 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
824 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
708 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
417 Létrehozva: 2025-07-08
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
OG Fluor koncert
4250 Létrehozva: 2025-05-14
Fogjunk össze az igazságos békéért!
316 Létrehozva: 2025-06-19
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
313 Létrehozva: 2025-07-10
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
267 Létrehozva: 2025-06-30
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
301 Létrehozva: 2025-04-30
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3446 Létrehozva: 2025-06-06
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19