Ne engedjük az újnáci jobbikot a hatalomba

laci

#76 Re:

2011-12-16 00:18

#57: Éljen az élet, halál a halálra -

Mégis milyen élet az ahol fényes nappal kilopják a szemed az általad választottak,hehe.Az átkosban azért nem utazhattál bárhova mert attól féltek rájössz a különbségre ,most meg nincs rá pénzed mert kell a banknak,az államnak ,a gázszolgáltatódnak,na meg a rendőrnek.


Vendég

#77

2011-12-19 08:42

Elég volt a 20 év országszétverőiből. Szépen látható, hogy a ti elképzeléseitek hová juttata az országot, most jöjjön a Jobbik!
Demokrácia meg soha se volt, max pártokrácia. fel kéne ébredni!
a nácizmus kedves "barátaim" meg BALOS!
Hitler pártja: Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, hát ehhez csak az MSZMP hasonlít :)hitler zászlójának az alap színe is a vörös, vajh miért!
Mussolini is balos volt és a nagy Római birodalom emlékéből meg a neki tetsző kommunista-bolsevista-szocialista tanokból gyúrta a fasizmust (fasces szó az alapja)

"Mussolini apja elkötelezett és szűkebb környezetében elismert szocialista volt. Gyakran megfordultak nála olasz anarchista marxisták, otthonában pedig több ilyen szellemiségű művet tartott – nem csoda, hogy Benito már 17 évesen anarchistának tartotta magát és részt vett a helyi munkások szervezkedésében. Az sem meglepő, hogy nehezen talált állást: első tanítóskodása után inkább Svájcba ment (1902), ahol a helyi olasz marxisták örömmel fogadták a tehetséges, fiatal újságírót. Itt találkozott Angelika Balabanovával, a poliglott orosz emigránssal, aki segítette kiművelődni. Svájcban Mussolini megismerkedett a legfrissebb szocialista irányzatokkal, amelyek közül leginkább Pjotr Kropotkin és George Sorel anarchista és szindikalista nézeteivel szimpatizált: már ekkor elhatárolódott a klasszikus forradalmi elképzelésektől, helyette az általános sztrájkot favorizálta, amit a szakszervezetek (szindikátusok) által kinevelt munkásság hajtana végre."


Így nácik meg fasiszták max csak ti lehettek! Ennyi hüleséget már rég olvastam :)

Szebb Jövőt és további kellemes rettegést!

Vendég

#78

2011-12-19 08:50

ezt nézzétek meg!

youtube: Hitler's Jewish Soldiers 1/6 (German) Hitler Zsidó katonái!

http://www.youtube.com/watch?v=of6m8aJnGk0

Az egyik részben a zsidó bácsi elmondja, hogy a 257. panzer division-ban szolgált
(ő mondja), hát az, kedves rettegők a vaffen ss, hogy is van ez?
:)))

Hitler's Jewish Soldiers
The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Descent in the
German Military
Bryan Mark Rigg
New in Paperback: September 2004
528 pages, 95 photographs, 6 x 9
Modern War Studies
Paper ISBN 978-0-7006-1358-8, $16.95
ebből a könyvből kiderül, hogy 150 ezer zsidó (!) vagy zsidó származású harcolt Hitler hadseregében,
közöttük nem egy tábornok és főtiszt!
és itt a másik

Klubrádiós:)))

Youtube: Helmuth Schmidt a náci Németország "lágy" antiszemitizmusáról

http://www.youtube.com/watch?v=QSu1Qe81i1k
azt mondják a rádióban, hogy Soft táborocska volt dachau, koncertek voltak meg filmvetítések :))
az is kiderül, hogy a zsidóknak összehasonlíthatatlanul jobb volt a náci Németországban élniük mint más országban, és ezt zentai péter, a klubrádió berlini tudósítója mondja!

most kivételesen nem hazudik a kubrádió!

megjegyzem, nem érdekel hitler de az igazság annál inkább, mert az igazság szabaddá tesz!



Vendég

#79

2011-12-19 09:18

Látom, néhány agyoniskolázott itt Horthy-ról hadovázik! Hát íme, egy tudjuk kik miatt vesztes I. világháború után 17 év alatt elért sikerei a teljesség igénye nélkül!

Ti a 12 év országszétverésén (van olyan marha aki azt kormányzásnak hívja) kívül mi a gránátot is csináltatok?

Jó tanulást és az Isten viselje gondját a kormányzónak!

A mezőgazdaságban és az iparban teljesen megszűnt a munkanélküliség. A reálbérek még 1940-ben is emelkedtek és az infláció alacsony szintű maradt. Teleki folytatta a korábban megkezdett szociális reformokat, mellyel a parasztság és a munkásság helyzetén szeretett volna segíteni. 1940-ben került sor az Országos Nép- és Családvédelmi Alap létrehozására. 1940 és 1944 között sikeres lakásépítési akcióba kezdtek. Ennek során 12 ezer lakást építettek, többnyire sokgyermekes családok részére. A földkérdés is rendezésre került. A miniszterelnök elfogadtatta az országgyűléssel a kishaszonbérleti törvényt (1940. évi IV. tc.). Ez előirányozta 1,5 millió hold föld felosztását kishaszonbérleti és házhely formában. Ez ugyan a szakemberek szerint elmaradt a kívánatostól, de a Nagyatádi Szabó István által végrehajtott földreform kivitelezésénél jobban sikerült. Az 1930-as években az iskolázottság emelését tűzték ki célul. Ennek következtében 1939-ben a népi származású egyetemi és főiskolai hallgatók számaránya már 20% körüli volt. A Teleki-kormány kötelezővé tette a nyolcosztályos népiskola elvégzését. 1940. február 1-jén a Turul Szövetség kezdeményezésére megnyílt a Bólyai Kollégium a szegényebb, paraszti származású diákok támogatása céljából. A fentiek eredmények jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a szélsőjobboldal állandó nyomása alatt álló Teleki stabilizálhatta az ország helyzetét.[10] A fejlesztéseknek és a kutatók megbecsülésének köszönhetően Szent-Györgyi Albert 1937-ben, Magyarországon végzett kutatási eredményeiért fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat kapott.[11] A mai napig Szentgyörgyi volt az egyetlen magyar tudós, akit a magyar állam támogatott és Magyarországról utazott Stockholmba a Nobel-díjat átvenni.[12] Nem volt cenzúra. A vallásgyakorlás nem volt korlátozva. A közbiztonság példaértékű volt. Ismeretlen volt a megvesztegetés és a korrupció.[13]

Horthy-rendszernek nem volt könnyű dolga az első világháború után. Sikerült az országot fenyegető, teljes külpolitikai elszigeteltségből kitörnie a nagyhatalmak és a kellemetlenkedő szomszédos országok ellenére. A magyar államadósság az időszak felére kifizetésre került és a gazdák összes tartozását sikerült elengedni. Mindenkire egyaránt vonatkozó szociális ellátórendszert építettek ki. A nyugdíj- és betegbiztosítók a biztonságos működéshez szükséges tőkével lettek ellátva. A cukorbetegek ingyenes gyógyszerellátásban részesültek. A gazdaságot, a nagy gazdasági világválság előtt és után sikerült felvirágoztatni. Magyarország lakossága az 1920 és 1937 közötti időszakban 1 639 479 fővel növekedett. Az alap- és középfokú iskolák száma 7418-ról 13780-ra emelkedett. Az óvodák száma pedig 975-ről 1140-re emelkedett. A meglévő 187 kórház mellé újabb 160 épült. Az orvosok száma megkétszereződött. 2628 km elsőrendű országút épült és a vasútvonalak hossza elérte a 8671 km-t. Magyar találmány felhasználásával 243 km villamosításra került. Magyarország világelső lett a dízelmozdonyok gyártásában! A Duna-tengerjáró flották összekötötték víziútjainkat a világtengerekkel. Budapestből (gyógy)fürdőváros vált. Nyaralótelepek épültek a munkásoknak a Dunakanyarban és a Soroksári Dunaágban. A köztisztviselőknek pedig a hegyvidékes területeken és a Balatonnál. A vonatközlekedés rendkívül olcsó volt, elősegítve a hétvégi kirándulásokat. A köz szolgálatában dolgozók (közüzemek dolgozói, köztisztviselők és közalkalmazottak) vasúti, üdülési, biztosítási, közüzemi díjbéli és egyéb kedvezményeket kaptak. A magyar pengő hosszú időn keresztül a világ egyik legértékállóbb valutája volt. A fenti adatok az 1920 és 1937 közötti időszakra vonatkoznak.[14]

A szocialista rendszer a Horthy-rendszert a „három millió koldus országának” [15] nevezte. Ez azonban leginkább a nagy gazdasági világválságnak volt köszönhető és annak hatását (a fenti részben már olvasott) szociális intézkedések sorozata követte.
szekeres0803

#80 Re:

2011-12-19 23:03

#1: -

A Jobbik nem akarja, hogy izraeli befektetők kezébe kerüljön a magyar ipar, mezögazdaság, és bankrendszer. Ezért lenne antiszemita? Lehet.

Viszont minden éremnek két oldala van. Aki ez miatt antiszemitázza, rasszistázza, neonácizza a Jobbikot az pont az ellenkezőjét akarja. Az ilyen emberekre mit mondanátok?????


Vendég

#81

2011-12-22 10:16

A neonáci mozgalmat tiltani kell, mint minden demokratikus országban teszik.

Vendég

#82 Re:

2011-12-24 10:58

#81: -

milyen demokráciárol hablatyolsz te agyoniskolázott?

ilyen nem létezik! neonáci meg csak a magadfajta lehet!


Vendég

#83 Re:

2011-12-26 13:17

#2: -  

 Hol van itt a demokrácia? Közel egymillió választó szavazatát hagynátok figyelmen kívül?

eSzeL

#84 Alá nem írom !

2011-12-26 21:30

Látom, ide azért nem csak fertőtlenített agyúak írnak megjegyzéseket. :-)
Pár hete láttam egy JOBBIK-ot és NÁCIZMUS-t rosszalló riportot. A riporter a nácizmussal szemben csupa gazdasági módszert sorolt fel. Na most akkor a a kftéket vagy a bt-ket tiltsuk be? A demokrácia minden a esetben a könnyen becsapható embertömeget felhasználó rosszindulatú politikus (maffiózó) érdeke. Sajnos ezt meglátni csak a kevesebb számú, nem könnyen átverhető emberek képesek. Bármiféle meggyőzési, gondolat ébresztési kísérlet teljességgel elpocsékolt idő és energia.

Vendég

#85 Re:

2011-12-29 20:54

#23: -  

 Talán Kun Béla,Rákosi,Biszku béla utódai vagytok?

 


Vendég

#86

2012-01-09 14:26

heny@lajt.hu

Vendég

#87 Aki magyar az velünk tart!!!!!

2012-01-12 16:16

#1: -

Magyarország a  jó magyarok hazaja(LESZ)!!!

Nektek zsidóknak,balliberálisoknak,imperialistáknak magyar gyilkosoknak-kifosztoknak-gyülölöknek- imposztoroknak,hazaáruloknak itt semmi keresni valójuk nincs,akinek nem tetszik vagy nem tud alkalmazkodni,....

 

 

Aki magyar az velünk tart!!!!! Aki jó magyar és hazáját,nemzetét szereti, az nem náci!!!!

Többé nem hagyjuk,hogy a fejünkre csináljatok,hazudjatok,lopjatok..., a munkásemeber szájából kivegyétek az utolsó falatot.

Eljött az elszámolás -bünhödés ideje!!!!!  Vállaljátok tetteitekért a felelösséget,mutassátok meg hogy van gerinc bennetek!

 

Vissza a honvédséggel és halálbüntetéssel!!

Életet életért, halált halálért!!

 

 


Vendég

#88

2012-01-17 00:41

Nem szabad rájuk szavazni és valódi baloldali pártot kellene porondra léptetni. Akkor elveszítené szavazóbázisát és támogatottságát. Hogy ilyen párt létrejöhetett, az az SZDSZ és az MSZP bűne!
Nem petíciókat kell irogatni. Ezzel ugyan mit lehet elérni?
BZ

Vendég

#89

2012-01-24 12:54

Ez csak természetes.... Szerintem nyugodtan mindenki vállalhatja nyilvánosan a véleményét, csak nem kerülünk börtönbe mindannyian! Ha meg mégis, akkor már úgyis mindegy.

Vendég

#90

2012-01-27 23:46

A dolog egyszerű. nem petíciókat kell irkalni, "csak" nem kell szavazni rájuk és nem szabad engedni, hogy a baloldal és az álliberálisok értelmetlen akcióikkal, kergesség karjaikba a választópolgároket!


Vendég

#91

2012-02-09 19:27

sajnos egyes sarokkal taposott törvények pedig ennek is megágyaznak...
Én

#92

2012-04-24 08:48

Ennyi hülye! :D

Vendég

#93

2012-09-16 15:36

CSAK JOBBIK!!!!

ballik

#94 Re:

2012-09-16 15:39

#92: Én -

Igen, az a jobbik!!!!!


Vendég

#95

2012-09-16 17:24

Sajnos a FIDESZ bevette a hatalomba, lassan ők diktálnak a Viktoréknak, csak azok még nem látják.
ballik

#96 Re:

2012-09-16 17:36

#95: -

Mert nem csak hülyék, hanem vakok is!!!!!


Vendég

#97 Re: Re:

2012-09-16 17:41

#96: ballik - Re:

Vakok,mert gyurcsótány kilövette a szemüket!!!!

ballik

#98 Re: Re: Re:

2012-09-16 17:55


Vendég

#99 Re: Re: Re: Re:

2012-09-16 18:13

#98: ballik - Re: Re: Re:

Neked meg nem is lesz!


Vendég

#100 Re: Re: Re:

2012-09-16 18:59

#97: - Re: Re:  

 Anyád szemét lövették ki, amikor hazavitt a kórházból. Hogy hagyott volna ott megdögleni, te idióta barom.