Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#7351 Re: A stílus maga az ember

2012-01-27 10:15

#7350: filiszteus - A stílus maga az ember

Te már nem először példálózol klasszikusokkal a baloldalt állítva velük ellentétbe. Ki is áll még azzal szemben? Hát te. Vagyis magadról azt hiszed, legalább olyan kiváló valaki vagy, mint a klasszikusok. Tényleg visszafelé sült el.

Amilyen a vezér, olyanok az alattvalói? Akkor te valami parazita lehetsz. A nagyképű hangvételed, a lekezelő dumád, az, hogy érvelés helyett gúnyolódsz (nem is tudsz mást), mind-mind arra mutatnak, hogy semmihez nincs tehetséged. Tényleg! Nagyon visszafelé sült el.

filiszteus

#7352 Re: Re: A stílus maga az ember

2012-01-27 11:06

Amilyen a petíció, olyanok az aláírói

Valóban! Olyan remek érvelésre, mint elvtársadtól a 7348-as írás, nem lennék képes. Nincs hozzá tehetségem. Az ilyenfajta tehetség a baloldalra jellemző. Vállalj te is nyugodtan közösséget az említett írásművel.

Demokrata

#7353 Re: A stílus maga az ember

2012-01-27 11:29

#7350: filiszteus - A stílus maga az ember 

 Filike, ne beszéljél többesszámban. Ha neked vitád van valakivel, nem kell azt egy egész csapatra elvonatkoztatnod, én sem teszem. Attól, hogy nekem esetleg vitám van veled, nem mondom azt, hogy minden jobbos hülye.

Egyébként vitapartnerednek nagyon sok mindenben igaza van, csak néha kicsit túlfűtötten fejezi ki magát. Amikor Te pl. nem Filiszteus néven jelentkezel be, egész más stílusban írsz, de azért tudjuk, hogy Te vagy a másik is. Nem kell/ene ezt a bélyeget a másikra úgy rásütni, mintha Te nem élnél ugyanezzel.

Mindezek ellenére és mellett kívánok napsütéses, kellemes hét végét úgy Neked, mint magamnak és minden magyar állampolgártársamnak oldalfüggetlenül.

filiszteus

#7354 Vita?

2012-01-27 11:40

#7353: Demokrata - Re: A stílus maga az ember

Nagyon megértő vagy az ú.n. vitapartnerrel, hogy egyáltalán vitapartnernek nevezed, aki túlfűtötten fejezi ki magát.

Nekem egyébként csak annyira vitapartnerem, hogy ő ír én pedig nem válasuzolok neki. Érdekes vita.

Nem is tudtam, hogy a túlfűtöttség a bunkóság és a közönségesség szinonimája. Mindig tanul az ember.

Azt ugyan már néhányszor elmondtam, mindig Filiszteus néven jelentkezem be. Hányingerem van a trágár, alpári stílustól, ezért más néven sem írnék olyasmiket.


Vendég

#7355 Re: Re: Re: A stílus maga az ember

2012-01-27 11:46

#7352: filiszteus - Re: Re: A stílus maga az ember

Igen? Mutass egy hsz-t a sajátjaid közül, amikor te nem dobálsz sarat valakire, hanem érvekkel vitatkozol? Már többször megkaptad mástól, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Számomra (és nem vagyok ezzel egyedül) világos, hogy provokátor vagy. Ha szennyel dobálózol, szennyet kapsz vissza. Azért jöttél ide, hogy beleköss az emberekbe. A fasisztoid magatartásod (arra gondolok, hogy a saját bűnödet másokra kened vagy csak próbálod) mutatja, hogy veled és a hozzád hasonlókkal nem szabad közösséget vállalni. Sőt! Minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy a terjedéseteket megállítsuk. Ez nem játék és nem vicc (nem vagy humoros, hiába gondolod magadról), ez az életünkre megy és te bizony a gonosz mellé álltál. Persze állhatsz, ahova tetszik, de nem árt tudni, hogy a rossz csapatban játszol. Mi viszont nem játszunk.


Vendég

#7356 Re: Vita?

2012-01-27 11:49

#7354: filiszteus - Vita?

"Azt ugyan már néhányszor elmondtam, mindig Filiszteus néven jelentkezem be. Hányingerem van a trágár, alpári stílustól, ezért más néven sem írnék olyasmiket."

Hazugság.

filiszteus

#7357 Gonosz vagyokés kész!

2012-01-27 12:17

#7355: - Re: Re: Re: A stílus maga az ember

Ilyen "szarjancsiháza" és hasonló érvekkel nem tudok vitatkozni. Ez a kristálytiszta logika egyszerűen letaglóz.

"ez az életünkre megy és te bizony a gonosz mellé álltál."

Erre tényleg nem tudok válaszolni, mert nem vagyok pszichiáter.

filiszteus

#7358 Példa

2012-01-27 12:32

#7355: - Re: Re: Re: A stílus maga az ember

"Mutass egy hsz-t a sajátjaid közül, amikor te nem dobálsz sarat valakire, hanem érvekkel vitatkozol?"

 

Csak úgy kapásból:7306 hsz. Kire dobálok sarat? Sértő, személyeskedő a hangvétele?


Vendég

#7359 Re: Példa

2012-01-27 13:15

#7358: filiszteus - Példa

Csa úgy kapásból:

"És ezek a szerencsétlen öregek pont azokat istenítik, akik ezt véghezvitték."

Ez a legfinomabb, amit olvastam tőled, de lássuk csak!

Ki is "istenít" valakit? Pont beleillik a többibe, csak finomabb változatban, amikor hülyének akarod mutatni az itt fórumozó embereket.

"Szerencsétlen öregek"? Mintha azt kiabálnád, hogy nesztek idióták, itt a szegénységi bizonyítványotok. Mellesleg ki számít öregnek? Én pl. nagyon messze vagyok a nyugdíjtól és a viktátornak hála egyre messzebb is leszek.

Mit is vitt véghez és ki? A teljes vagyont, amit a szocialista kormányok alatt összekapargattak azok a proletárok, akiket te itt bőszen szarral (bocsánat a kifejezésért másoktól) dobálsz, na azt vitték el a ma fene nagy demokraták és az ő felmenőik. Most azzal vannak elfoglalva, hogy ráfogjanak mindent a "kommunistákra", holott ők maguk követték el a lopást és ezek bizony nem tyúkot loptak a szomszéd óljából. Tudjuk. Nem vagyunk hülyék, ahogy te azt hiszed rólunk.

A petíciót azért írtuk alá, mert a Gyurcsány Ferenc ellen folyó eljárás nem igazságügyi, hanem politikai. Ha nem fogod fel, ha nem vagy hajlandó meghallani a tényeket, amiket már számtalanszor megmutattunk, akkor legalább ne aljaskodj! Nem értünk egyet, az egy dolog, de az már mégiscsak gyomorforgató, ahogy itt erőszakoskodsz. Nincsenek érveid (mert a tények minket igazolnak), így aztán marad neked a mocskolódás. Mocskolódj máshol!


Vendég

#7360 Re: Gonosz vagyokés kész!

2012-01-27 13:16

#7357: filiszteus - Gonosz vagyokés kész!

Nem pszichiáternek kell ehhez lenni, csak nem aljasnak.

Demokrata

#7361 Re: Vita?

2012-01-27 15:48

#7354: filiszteus - Vita? 

 Ha ez így van, ahogy leírtad és miért kételkednék, akkor még azt is mondhatom, hogy sok mindenben egyformán gondolkodunk még akkor is, ha két irányból közelítünk.

Ma nagyon gyenge vagyok a levelezgetéshez és még a Murray is veszített, úgyhogy ki is lépek.

Üdv.

ha még emlékszel...

#7362 Re: Re: Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen.

2012-01-27 17:53

#7314: filiszteus - Re: Re:  "a privatizáláshoz nem kellett különösebb tehetség"  (eddig helyes) !!!

...csak egy privatizációs törvény, vajh, ki alkotta meg ?  Emlékeim szerint az 1990-94. közötti időszakban a Parlament. Ki volt akkor ellenzékben 45 fős kis csoportkával ?  Ki volt kormányon, valamint parlamenti kőkemény többségben ??? Kösz.

fórumtárs

#7363 Re: Gonosz vagyok és kész! -Jó, végülis te tudod.

2012-01-27 18:24

#7357: filiszteus:  Gonosz vagyok és kész!  -OK.

Filike,  Szarjancsiháza egy hasonló nevű település átkeresztelése, amivel nem is kell vitatkoznod.  Arra a rengeteg ocsmány hangvitelű, trágár kommentre,  ami  alaposan feltételezhető,  hogy egy s ugyanazon személy által  -min. 5 féle nicknéven- került előadásra, született. Tudod, nem csak a mának élünk, azért van a sok emlékünk.  Nem gondolnám, hogy bármire kellene válaszolnod, ha nincs hozzá kedved, vagy, ha nem tetszik az iromány, vagy csak egyszerűen nem tudsz , - mint, ahogy azt sem,  hogy ez pszichiáterre tartozna.  Azért, légy szíves, vedd tudomásul,  hogy "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten",  és azt is, hogy nem vagyunk egyformák, én sosem tűrtem el , hogy az általam szeretett vagy kedvelt személyeket bárki ki ócsárolja, ezért  nem szoktam adósa maradni senkinek.  Üdv.

filiszteus

#7364 Nyugodtan írd le ezerszer, hogy ...........háza!

2012-01-27 19:12

#7363: fórumtárs - Re: Gonosz vagyok és kész! -Jó, végülis te tudod.

Mindenekelőtt nem vagyunk fórumtársak. Nem költöttünk együtt ízléses helységneveket. Akármit feltételezel, én csak Filiszteus aláírással írtam minden kommentet. Nem tudom mire alapozod, hogy meghazudtolsz.

Valóban nem tudok az irományaidra válaszolni, mert nem rendelkezem a tiédhez hasonló ékesszólással és szótárral. Ezt az irodalmi stílust meghagyom inkább neked. Az, hogy a gyurcsányit szereted, az a te bajod. Én nem tudok segíteni rajta. Ha úgy érzed, hogy szeretett politikusod sérelmeit ezzel meg tudod rajtam torolni, akkor csak írogassál hasonló gusztusos dolgokat nyugodtan. Ez legfeljebb téged minősít, mert nem is az ízléstelenség a legnagyobb baj velük, hanem nagyon izzadságszagú fröcsögések és minden humort nélkülöznek. Abban valóban igaza volt valamelyik hitsorsosodnak, hogy nem kellett volna Karinthyt összehasonlításul felhoznom.  Talán Nagy Bunkó András inkább a mérce.

Jó szórakozást!

 


Vendég

#7365 Re: Nyugodtan írd le ezerszer, hogy ...........háza!

2012-01-27 20:19

#7364: filiszteus - Nyugodtan írd le ezerszer, hogy ...........háza!

Látom, megint megülte a gyomrod a modandóm és képtelen vagy érvelni. Helyette kötekedsz egy kicsit mással. Ennyi elég is rólad, de belőled is.

fórumtárs

#7366 Re: Nyugodtan írd le ezerszer, hogy büdöskomcsizós filiszteus = egy.

2012-01-27 20:36

#7364: filiszteus - Nyugodtan írd le ezerszer, hogy hazug vagyok !

Közönséges és hazug alak vagy, aki, mint büdöskomcsizós jelent meg e fórumon, még az  idős, nyugdíjas embereket sem kímélte "a sajátságos" irodalmi stílusától.  Ezt mindannyian tudjuk, nincs mit kertelni.  Amióta feltűntél, mint filiszteus,  azóta szép lassan, már csaknem teljes egészében eltűnt a másik éned, azaz a büdöskomcsizós bogika.  Belépett gáborka és antifidesz, hogy legyen kivel levelezned.  Azért ne képzeljél magadról többet, mint másokról, ne hidd, hogy ezt nem vettük észre.  Aki nem meri vállalni, hogy egy fideszroncs, az milyen ember ? Olyan, mint te, semmilyen.  Azonnal megszűnik a tudományod, ha valaki kérdezi tőled,  hogy mi jó a fidesz gazdaságpolitikájaban, pl. a gazdagoknak kedvező 16 %-os adókulcs stb., abban a pillanatban az idegeid felmondják a szolgálatot és úgy viselkedsz, hogy a  cinizmusoddal kivívtad magadnak, amiket kapsz válaszul, teljes joggal.  Egyébként ilyen jellegű kérdésekre nem is volt igényed, csak elengedted a füled mellett.  No, talán még a helyesírás, ami foglalkoztatott, de azt megint csak egérútként használtad.  Tehát, továbra is egy szarjancsiházi szarjancsi vagy, hiába utálod e lealacsonyító lakóhelyet és nevet, te dolgoztál meg érte.   Mellesleg túl sokat foglalkozol az "izzadságszagú fröcsögésemmel, ami minden humort nélkülöz", hm (?),  akkor miért szentelsz ennyi figyelmet rá, vagy miért nem vágsz vissza valami hasonlóval, hiszen a politka hidegen hagy, mert azzal kapcsolatban még választ kicsikarni nem lehetett belőled.  Akkor miért vagy itt ?  Na, látod, büdöskomcsizós, bogika & filike, ez vagy  ti.    Egyébként, ha nem vetted vóna észre, én nem azt írtam, hogy a te fórumtársad vagyok, hanem választottam egy nicknevet.

filiszteus

#7367 Nagy Bandó András & Sas Józsi

2012-01-27 20:54

#7366: fórumtárs - Re: Nyugodtan írd le ezerszer, hogy büdöskomcsizós filiszteus = egy.

Annyira szellemes vagy. Egy okát tudom csak elképzelni ennek: édesapád Nagy Bandó András, édesanyád pedig Sas Józsi. E különös frigyből születhettél és lettél ennyire humoros.

Mint már mondottam volt, nem kötelező elhinni, hogy csak filiszteus néven írok. Csak vigyázz, nehogy annyira belebonyolódjál ebbe a rögeszmédbe, hogy a végén azt hidd, hogy a te nevedben is én írok Fórumtárs néven.

Annyira nehéz elképzelni, hogy kerek e világon én vagyok az egyetlen, aki nem kedveli a pápai gyereket?

 

Egyébként kii mondta, hogy fideszes vagyok és egyet értek a progresszív adózás megszüntetésével? Legfőbb problémám a FIDESZ-szel azért az, hogy még nem csukták le a gyurcsányit és a Demszkyt.


Vendég

#7368 Re: Re: Nyugodtan írd le ezerszer, hogy büdöskomcsizós filiszteus = egy.

2012-01-27 20:59

#7366: fórumtárs - Re: Nyugodtan írd le ezerszer, hogy büdöskomcsizós filiszteus = egy.

Néhány apró észrevétel:

  • Mivel egy fórumon publikáljuk a gondolataink és olvassuk másokét, fórumtársak vagyunk.
  • Igen, a legocsmányabb figura, akit ezen a fórumon volt szerencsém olvasni.
  • Több, mint gyanús büdöskomcsizós eltűnése és még néhány másik nagyon érdekes válaszadó, akik ujjonganak filiszteus irományaitól vagy a baloldal nevében írogatnak undort keltően. Sokkal több, mint gyanú, hogy ő maga az. Ez a "technika" amúgy kicsit se idegen a szélsőjobbtól. Máskor, máshol is alkalmazták/alkalmazzák uszításra. Nagyon is tipikus.
  • Nem találtam #6090 előtt filiszteus néven firkálót, de érdemes elolvasni azt a belépőt. Még ha nem is ő lenne a büdöskomcsizó (joggal vannak kétségeink), akkor is bőven megérdemli a válaszokat, amiket kap.
  • Tényleg képtelen arra, hogy tényekkel érveljen, csak provokálni képes. Ha kicsorbítják a pengéjét egy témában, rögtön keres valaki mást, akibe bele tud kötni.

Vendég

#7369

2012-01-27 22:06

Bréking

Gyurcsány Fegyenc Sopronkőhidára költözik, felesége egy indonéznek bűvöli a kigyóját ezentúl!
fórumtárs

#7370 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-27 22:16

#7367: filiszteus =  Sas JÓZSI ? - Lehetséges, amennyi néven éldögél.

Köszönöm az elismerő szavaidat, de az édesapám nem Nagy Bandó András, mert Ő az édesanyám.  Sas Józsi pedig inkább te lehetsz, a feltett fotód tanúsága szerint, a  frsz-od = JOZSI.  Egyébként szép a kocsid, de hol a lovad(?), mer' gondolom az ülőkéd csak kaszni, mint te, amolyan "cigánmentalitás'.    Jó éjt, boginak is.

filiszteus és mindenki

#7371 Mea culpa!

2012-01-27 22:34

 

Lelepleztél! Mea culpa, mea maxima culpa! Mindent bevallok: az összes kommentet én írom itt. Még a 7366-ost is én írtam. Most megyek és a Dunába lövöm saját magam. Imádkozzatok értem szent Fittelinához és szent Nomentánához!

Aztán bérmálkozzatok rendszeresen, mint a ferike!

2012 AUS OPEN !!!

#7372 Re: Re: Vita? DJOKOVIC VS. NADAL ?

2012-01-27 23:00

#7361: Demokrata = ÉN !

SZEGÉNY MARI, ECCER MÁR SÍRVA FAKADT, HOGY Ő TÁN SOSE NEM NYER GRAND SLAMET,  SZÓSZERINTI IDÉZET.  AZÉRT MOST KÖZEL ÁLLT HOZZÁ,  DE LEHET,  HOGY ÉPPEN EZÉRT IGAZA LESZ.  AZ ÉN FEDEREREM IS MEGBOTLOTT, MINT A SZŰZ, DE AZÉRT A 16 GRAND SLAM ŐT ÉS ENGEM IS KÁRPÓTOL.  ÜDV.

fórumtárs

#7373 Re: Mea culpa!

2012-01-27 23:07

#7371: filiszteus és mindenki - Mea culpa!

No, azért te nem vétkeztél, csak hibáztál.  De, ha mégis rászánod magad a dunai akcióra, ugorj be előtte Viktátor atyához és  híjjad magaddal !  Akkor még két Miatyánkot is mondok a Matyiban.  Isten Veled !

filiszteus

#7374 Re: Re: Mea culpa!

2012-01-27 23:29

#7373: fórumtárs - Re: Mea culpa!

Köszi az ötletet! Eljátszom a hamelni patkányfogót. Magammal csalom az egész MSZ(m)P-t és DK-t egy furulyával.

Majd küldenek neked képeslapot, ha elérték a Fekete-tengert.

fórumtárs

#7375 Re: Re: Re: Mea culpa!

2012-01-28 00:18

#7374: filiszteus - Re: Re: Mea culpa!

OK,  csak nehogy hajbakapjatok Viktátor atyával,  hogy mellitek szájába kerüjjön a furulya.  A Gyurcsánnyal pedig vigyázzatok, mert azért az Ő 25 cm-ese az durva, arra még a Fidesz-Jobbik előbb odaér és emezeknek meg már nem marad hely, oszt' jól befüröttök nélkülük.  Kíváncsian várom a képeslapot, de inkább, ha lehet, Te meg küldjél videót, mert az beszédesebb.