Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6076: - Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Nem csak szerinted, undorító büdöskomcsi féreg, hanem pl. az összes közvéleménykutató cég szerint is. :)
De ne aggódjatok, választások csak 2014-ben lesznek. Utána meg megint 4 év Orbán. ;)
Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6077: - Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Ne ugass, nem kérdeztelek.
Vakembernek!
Egyébként abban igazad van, hogy - amennyiben a népharag el nem söpri őket -, minden bizonnyal nyernek 2014-ben. Gondoskodnak erről az "átszabott" választási törvényükkel. Viszont felhívom a figyelmed arra, hogy 2018-ban is nyerni szeretne a vezér. Ezért - ha előbb nem is - 2014-től megkezdi az elvtársai közötti tisztogatást. Imádkozz, hogy ne érd meg!
Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6077: - Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Gondolkozz, ha van mivel! Hazaáruló vagy a legrondább fajtából. Nálad még a legundorítóbb jobbikos is százszor különb.
Re: Vakembernek!
Milyen "népharagról" habogsz, te szerencsétlen büdöskomcsi patkány? :D
A Fidesz messze a legnépszerűbb párt, a politikusai szintén (ld. az MSZP-közeli Szonda Ipsos vagy a Tárki honlapjait)
A közvéleménykutatások átlaga jelenleg:
-
Fidesz: 39.5%
-
MSZP: 16.2%
-
Jobbik: 14.7%
-
LMP: 5.8%
-
N/A: 43.0
| Cég | Dátum | Fidesz | MSZP | Jobbik | LMP | N/A | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Századvég | 09/12 | 30 | 49 | 12 | 21 | 10 | 18 | 5 | 7 | 39 |
| Tárki | 24/11 | 23 | 44 | 10 | 20 | 11 | 22 | 4 | 7 | 48 |
| Ipsos | 21/11 | 19 | 43 | 12 | 27 | 9 | 20 | 4 | 8 | 54 |
| Nézőpont | 16/11 | 58 | 13 | 19 | 5 | |||||
| Tárki | 27/10 | 23 | 46 | 11 | 22 | 10 | 20 | 5 | 10 | 50 |
| Szonda Ipsos | 21/10 | 20 | 47 | 11 | 24 | 9 | 22 | 3 | 5 | 55 |
| Medián | 21/10 | 31 | 47 | 17 | 24 | 11 | 20 | 5 | 6 | 33 |
Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6080: - Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Te mi vagy, MSZP-s vagy gyurcsányista, te rendkívül ocsmány büdöskomcsi féreg? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6082: - Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Mi van, csahos? Lasssan teljesen magadra maradsz és egyedül vakkantgatsz a hülye valótlan statisztikáiddal. Főnöködnek már nem sok van hátra, így neked sem. Addig meg csorogjon a nyálad a bullfog képedből és menj el lábtörlőnek a diktátor küszöbére.
Re: Vakembernek!
2018 még nagyon messze van. De remélhetőleg akkor is nyernek.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6083: - Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Azt mondod, hogy teljesen valótlan statisztikák, undorító bödöskomcsi tetű? Akkor a 2010-es választások vagy az azóta lefolytatott időközi választások is valótlanok és az a valóság, ami az ocsmány agyad helyén tátong? ;)
Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
#6077: - Re: Re: ZORBÁN TAKARODJ !!!
Még, hogy orbán még 4 évig ?????????????? EZ AZ ÁLOM OLY MESÉS, AZTÁN JŐ AZ ÉBREDÉS..............., amikor a bimbibe lóg a kezecskéd, jusson eszedbe ez tetveském !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6085: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Bulldogkám! Az én fejemben agy lakozik, ellentétben veled. Én még arra is emlékszem, hogy a rettentően jellemtelen, undorító, lejárató kampányotok eredménye volt az egyszerűbb nép mgvezetése, akik most legjobban sírnak, hogy átverték őket. Nem mozgunk azonos körökben, mert az én barátaim a tefélédet kivetik magukból, még lábtörlőnek sem lennének/lennél jó. Azt is ki lehet mosni, de az agyadat nem. Be vagy állva a szemétségre, abból nem tudsz kilépni. Ez csak magadnak jó, bár azt is kétlem. Fogsz te még nyüszíteni, akkor majd menekülhetsz oda, ahol nem ismernek. Bár nem biztos, hogy bárhol befogadnának, mert a kinézetedről nyilván süt a jellemed. Szomorú látvány lehetsz, bulldogka.
Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
#6082: - Re: Re: Re: Re: Ketyeg Orbán órája !!!
ÉN EGY MAGYAR EMBER VAGYOK, NEM ÚGY, MINT TE, AKI EGY FÖLDÖNFUTÓ KUTYA, VAU-VAUKÁM, KETYEG A VEKKERETEK !!!
Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
#6088: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
Jó lenne, ha ellátogatna errefelé, mert itt begyűjtik a kóbor ebeket, elférne köztük. Micsoda egy szar alak lehet...
Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6076: - Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!! (új petíció) Szép lassan, ki gyorsabban, beledöglünk.
Te gyorsabban (fájdalmasabban) dögölj bele, büdöskomcsi patkány, jó?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6087: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!! Fogsz te még nyüszíteni,
Ti most nyüszítetek, nem is akárhogy, ocsmány büdöskomcsi patkányok... :))) Zene füleimnek. :D
Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
#6088: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
Képzelem, hogy milyen "magyar ember" vagy... nyilván rohantál 2005. december 5-én nemet húzni a határontúli magyarok kettősállampolgárságára, az ocsmány büdöskomcsi tetű Gyurcsány útmutatása alapján.
Re:
Te Dr.Orbán Viktor moniszterelnök úrról beszélsz, őt kezelik időről időre Grazban. A baj csak az, hogy ki is engedik időnként.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Mi ha nyüszítünk, az a szemétségtől van, nem úgy, mint ti. Te hamarosan a seggberúgástól fogsz nyüszíteni, bulldog.
Re: Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
#6093: - Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
Minden tisztességes ember nemet x-elt, te barom.
Re: Re: Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
#6096: - Re: Re: Re: Re: TIK TAK TIK TAK TIK TAK .......... !!!!!!!!!!!!
Na, hát erről beszéltem... még hogy "magyar ember" vagy... :D :D Se nem magyar, se nem ember, csak egy rendkívül ocsmány büdöskomcsi féreg vagy.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
#6095: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ketyeg a büdöskomcsi férgek órája !!!
Csak nyüszítsetek szépen, ocsmány büdöskomcsi patkányok... :) Bár nagyon jó lenne, ha tényleg lenne is már végre valódi okotok rá, hulladék büdöskomcsik.
KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( eddig tartott)
#6098: - Re: ketyeg Orbánék vekkere, mennek a szeméttelepre !!!
A játszma véget ért, mindenkit a megérdemelt helyre !!!!! (A legközelebbi szeméttelep címe: Pusztazámor)
| This discussion has been closed. |
Re: Ketyeg orbánék órája !!! (új petíció)
#6075: Orbánt le kell váltani ! - Ketyeg orbánék órája !!! (új petíció)
Az a baj, hogy ha most lennének előrehozott választások, amire szerintem most már hajtanak ezek a ..... dilettánsok, megint csak ők járnának jól. Nem tudom, mivel teszik a legrosszabbat az országnak, mert akármit csinálnak, mindenből csak a kártékonyság süt ki. Szép lassan, ki gyorsabban, beledöglünk.