Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#6851 Re:

2012-01-13 23:45

#6848: filiszteus -  

 zenei nyelven szólva: fisz helyett f.szt fogtál. Rágódj rajta, bár kinézek belőled annyit, hogy érted nem sok gondolkodás után is.

Le velük !!!!!

#6852 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 00:05

#6850: - Re:  lesz még Magyar Köztársaság !

Mit várhatsz filikétől, ahonnan ő származik (Szarjancsiházáról),  ott a tehenek a radiátorok, és a jószágok a beszélgetőpartnerek.   Mindez párosul azzal a mérhetetlen gyűlölettel, agresszivitással és rosszindulattal,  ami a lelkében  lakozik és már kész is a félinformáció, amit, aki nem jár utána: elhiszi és nem is hibáztatható érte.  Az ilyen Büdöskomcsizós Büdösbogika&filliszteus egyfejű lények azért is ártalmasak,  mert képtelenek igaz, nagybetűs Emberhez méltóan viselkedni és korrektül szembenézni a tényekkel.  A számukra elmarasztaló dolgokat elhallgatják, vagy elferdítik,  magyarul megvezetik az embereket előre megfontolt szándékkal,  és ez aljasság, - de ez a lételemük. - Nem tudnak veszíteni, pedig azt tudni kell ! (De ahhoz ezek olyan picik, mint a körmöm alatt a piszok.)


Vendég

#6853 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 00:33

#6852: Le velük !!!!! - Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Látom, a #6838 hozzászólásom nemhogy nem talált süket fülekre, de egyáltalán nem vagyok egyedül a gondolattal. A szomorú az, hogy ilyen emberekkel tele van a szavazófülke is. Tudom, hogy sokat fogok ezért még kapni (főleg a szélsőjobbtól), de ki kell mondani végre, hogy Gyurcsány Ferenccel nagyon méltatlanul bánt az ország népe. Féligazságok, elferdített tények, dakota közmondások és pattanásig feszített indulatok vezettek abba a szennybe, amiben most élünk. Talán most is neki (Ferencnek) van igaza és nincs (legalábbis még) diktatúra, habár minden, amit a napi politikában látok, ebbe az irányba mutat.

A külhoni elemzők is ezt látják megvalósulni, nem csak én. Egy nagyon bölcs tanárom mondta valaha, hogy önmagunkat inkább csak hisszük valamilyennek, az sokkal közelebb áll az igazsághoz, amilyennek mások látnak. Nos, a szabad világban nagyon nem tetszünk.

Nem tudom, mikor van itt az ideje megkérdezni: hogyan tovább?


Vendég

#6854 Re: Re: TC, Beragadt Caps Lock-úúúú Vén Hülye !

2012-01-14 02:16

#6830: Te naon eccerű :-), vigyázz mert lassan klorofilizálni fogsz ha így folytatod!

 Tisztelt Vén Hülye elvtárs, amit írsz az óvoda kiscsoportban mükszik, hát gondolom a kórral- kóroddal jár. Úgy látom te érted a viccet csak nem szereted, mondtam már nem baj majd megszokod :-) . Amit te megengedsz magadnak, azt tőlem is megfogod kapni a jövőben is amíg élsz. Csalódnod kell, nem vagyok sem fityeszes sem jobbos, tudom ez most nagyon fáj de majdcsak kihevered a leírt hülyeségeidet. A kórod sem izgat, küzdjél meg te a saját általad megrajzolt démonaiddal, ellenségeiddel. Iskoláidat ne terheld a saját terheltségeddel, nem szeretnék viccelődni a szöges ellentéttel, mert kettő iskola is eszembe jutott, bármelyiket is végezted nem volt egyszerű az biztos. Még csak annyit te végtelenül eccerű, nem írtam alá sem ezt sem mást és nem is áll szándékomban a közeljövőben sem. Szabad ország, szabad kommentjeit olvasom és kommentálom, és látom ezt nem emészted könnyen, nem vagy hozzászokva, a példaképeim pedig nagyon messze állnak az általad elképzeltektől, hála az égnek.

Ha már közmondás akkor írókézek monták vala, hogy aki bekapcsolt Caps Lock-al ír okos esszéket az egyébb aljasságokra is képes, és tényleg igazuk is van vazze.


Vendég

#6855 Re: Re: Re:

2012-01-14 02:32

#6837: Vidéki - Re: Re:  

 Az első mondatod kívételével, régóta a legjobb hozzászólás, nagyon egyet tudok érteni vele és remélem sokan mások is. Sajnos a hit oda ezt sikerült elérni 1990 óta politikusainknak, büntetlenül!!!!!


Vendég

#6856 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 03:05

#6852: Le velük !!!!! - Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

 Milyen jó, hogy van nektek a filikétek, rohadtul unatkoznátok nélküle, kanibálhoz méltóan egymást zabálnátok fel egy idő után, mert öllenségkép az köll ölvtársak, belétek van ívódva, meg vagytok keseredve észérvekkel már nem megy és ti sem akarjátok. Szerintetek ez hová vezet, mi lesz az eredmény, leboxoljátok, hol, kivel, minek, hiszen egy a cél lebeg mindannyiunk elméje előtt, és nem lövészárokásás unokáinknak.

A torzsalkodásnak a bosszúnak sosincs vége, talán hangnemet kellene változtatnunk kezdeti lépésként, tetteinknek mindég van felelősége csak lehet, hogy később derül ki az eredményével együtt!


Vendég

#6857 Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 03:15

#6853: - Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

 A saját gondolatodat véleményedet szeretném veled megértetni kettő lépésben: "Tudom, hogy sokat fogok ezért még kapni (főleg a szélsőjobbtól), de ki kell mondani végre, hogy Gyurcsány Ferenccel nagyon méltatlanul bánt az ország népe." És a saját magyarázatod rá és ez nincs kiforgatva, ne is mondd : "Egy nagyon bölcs tanárom mondta valaha, hogy önmagunkat inkább csak hisszük valamilyennek, az sokkal közelebb áll az igazsághoz, amilyennek mások látnak."

Valóban bölcs Ember lehetett, ma már erkölcsöt még érintőlegesen sem tanít említ szinte senki, elég nagy hiba.

 

EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6858 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-14 03:39

#6854: - Re:  BOGIKA ÉS FILIKE, DE BEDURRATOTTÁL A GATYÁBA... BESZÉLSZ,  CSAK BESZÉLSZ,  DE NEM MONDASZ SEMMIT,  MERT AZ JUT AZ ESZEDBE.   ILYENEK A SZARJANCSIHÁZI EGYFEJŰEK  ÉS EZÉRT MENEKÜLNEK A CINIKUSSÁGHOZ,  A SILÁNYSÁGUK LEPLEZÉSE VÉGETT.     A PÉLDAKÉPEID PEDIG TOVÁBBRA IS DIPLOMA NÉLKÜLI DIPLOMÁSOK,  ÉS EZÉRT HÁLÁT IS ADHATSZ AZ ÉGNEK,  HOGY LEGALÁBB VAN KIVEL EGYSZINTEN LENNED.              JA,  ÉS  " VÉN HÜLYE"  AZ A KÉT 70 FELETTI SZÜLÖD, AKIK A SZÜLETÉSEDKOR NEM DOBTAK A KUKÁBA, AMIKOR LEHETŐSÉGÜK VOLT RÁ.    BÁR VALÓSZÍNŰ, HOGY KORBAN AZ APÁM LEHETNÉL,  DE A HUMORT NEM KICSIT NÉLKÜLÖZŐ KOMMENTJEID ALAPJÁN,  KI KELL MONDANOM,  HOGY TE EGY VÉGTELENÜL SZÁNALMAS ÉS SAJNÁLATRA MÉLTÓ ELMEBETEG VAGY.  AZÉRT BOCS.

filiszteus

#6859 A baloldali értelmiség

2012-01-14 11:36

Ismét tanúi lehetünk a baloldali értelmiség ékesszólásának a 6858. hozzászólást olvasván.
Valahogy nem csodálkozom. Pontosan ezt lehet tőlük várni. Kun Béla és körmös Bauer szelleme feltámadt.
Annyira ostoba, hogy meg sem próbálja leplezni a szellemi sivárságát és közönségességét.
Tulajdonképpen sajnálatra méltó a nagy erőlködése. Sérteni akar, pedig csak nevetségessé teszi magát a fröcsögésével.
lánc, lánc eszterlánc.....

#6861 Mit vitáztok, mikor ketyeg Orbánék órája ?!

2012-01-14 12:23

#6859: filiszteus-, alias Büdösboglárka !!!

Filike, te fogsz ma felolvasni ? Ott leszünk mi is a ház előtt bámészkodva, reméljük, hogy meglesz a kétmillió zember, aki pont befér a jelzett területre ?!  Ha nem, hívunk még bámészkodókat és,  ha kell,  beállunk a hiányzó láncszemek helyére, majd gyorsan összeszámollak benneteket előtte.       (Csak úgy mellékesen, mert  nem akarok dicsekedni,  de a Pataki-fejszámoló és a Patakiné-saccoló művészek unokája vagyok, a Vértanuk tere 1-ből.)

Walter Closet jelige

#6862 Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... tik tak, tik tak...

2012-01-14 14:13

#6854: - Re: Re: Tc. Bogika és filike !!

"Vazze"-s barom, az egyébb az három bbb, az  "írókézek" megtaníthattak vóna reája.  Azt meg el is hiszem,  hogy nem vagy se fityeszes, se jobbos (legfeljebb a f@rkad),  mert te, Bogika és Filike,  -és nem tévedhetek nagyot-  egy v. két  SENKI VAGY.


Vendég

#6863 Re: TC. Kicsi Huszárnak Háry János falvára! Vegyél már másik klaviatúrát hülye gyerek!

2012-01-14 14:55

#6858: Pistike töröld meg szépen az orrod-szád mert fröcsög a nyál vagy mi a fene, nehogy megfertőzz itt bárkit is! 

 Ó már értem honnan a kiscsoportos értekezésed, elnézést ha tudtam volna teljesen másképpen írtam volna válaszaimat, hogy te is értsd, de a drogokat tényleg abbahagyhatnád mert azt a kevés értelmedet is felemészti ahogy fröcsögéseidet olvasom. Látom hazaértél a dickóbó. Segítenék, én nem szülök, de a szülődet viszont hosszú ű-vek írjuk ha azt szeretted volna lefröcsögni, pistike-pistike mikor nősz mán fel. Most már tudom, hogy nem szabad téged komolyan venni mert 2 éves nyeretlen vagy tapasztalatok és múlt nélkül, MSZP-s szülők "sanyarú" sorsú gyermeke (értelmi és érzelmi fogyatékos) és a drog is rossz tanácsadó.

Pistike szedd össze magad mert megvagy rogyva, az írásod, mit is beszélek félre, fröcsögésed is gusztustalan inkább mint vicces, tán nem sikerült az éjszakai lazulás? Oly szép amikor a drogos és ázott veréb tanítja a sasmadarat repűlni, azért az megnyugtat egy kicsit, hogy nem az ázott verebek bírálják a sas repülését, fordítva vagy bekötve kisfiam! A te szánalmad a mi erősségünk, ébresztő, Pistike kezdődik a suli!!!

Értelmes objektív írásra ezeken túl is, objektív választ fogsz kapni tőlem korunkra és politikai hovatartozásunkra való tekintet nélkül ígérem, egymás gondolatainak kiszélesítése a cél, és nem egymás leköpködése, ledegradálása. Ha nem sikerülne részedről, akkor a ferde tükrödet továbbra is eléd tartom!


Vendég

#6864 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... tik tak, tik tak...

2012-01-14 15:08

#6862: Walter Closet jelige - Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... tik tak, tik tak... 

 Találó a nicked, csak hozzád kevés a víz, kefe is kell, valóban három b-vel kellene a nyomaték kedvéért, de értettem, hiba. Igen-igen EGY SENKI vagyok (de nem Bogika és nem Filike) ugyanúgy mint te vagy bárki más, jól látod, te kis tévedhetetlen csiszolatlan szén :-), csak szeretnéd, a kefe majd letol ahová való vagy!


Vendég

#6865 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 16:19

#6857: - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Hát igen, a féligazakból, amiket itt összeollóztál szépen (persze teljesen összefüggéstelenül, de ez nem lep ám meg), ennyire futja. A tanítómestered (Gyűlölet tanár úr) kicsit foghíjasan tanított meg írni, fogalmazni, gondolkodni(?), helyette talán ordibálást, uszítást és/vagy rongálást tanultál az ultraképzőben. Az erkölcs olyan dolog, amit nem tanítanak iskolában, de íme egy másik idézetem ettől a kedves tanáromtól, ami nem tőle ered, de ez mit sem változtat az értékén, direkt neked:

"Az öndícséret mindig büdös."

Hogy te is megértsd, el is magyarázom neked. Aki folyton azt óbégatja, hogy milyen nagyszerű valaki is ő, az biztos, hogy hazudik. Le is szűkítem neked az "erkölcsös" mondanivalódra, mert feltételezem, hogy nem megy magadtól: az üvöltözésed arról, hogy erkölcsös vagy (és persze más nem az - szerinted) meggyőzően mutatja, hogy épp ellenkezőleg igaz.

Le velük !!!!!

#6866 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 21:18

#6865: - Re: Re: "Aki folyton azt óbégatja, hogy milyen nagyszerű valaki,  az biztos, hogy hazudik..."

Aki folyton azt óbégatja,  hogy milyen undorító, büdöskomcsi féreg valaki,   az biztos, hogy hazudik.  Le is szűkítem neked az erkölcsös mondanivalódra, mert tudom, hogy nem megy magadtól: az üvöltözésed arról,  hogy büdöskomcsi férgek valakik, meggyőzően mutatja, hogy épp az ellenkezője igaz.         - Köszi a megvilágítást, te sötétség, - végén még  te leszel a fény az iccakában !


Vendég

#6868

2012-01-14 21:59

bajnait és gyurcsányt ki kell nyomni mint a pattanást az összes szimpatizánsával együtt!

Vendég

#6869 Re:

2012-01-14 22:23

#6868: -  

 Önmagad ellensége vagy, te majom.


Vendég

#6870

2012-01-14 22:40

Ez valami vicc?

Vendég

#6871

2012-01-14 22:51

orbán viktort és bandáját nyilvános kivégzéssel kéne büntetni undorito férgek

Vendég

#6872

2012-01-14 22:52

lehugyoznám a hullájukat ezeknél egy szutykus rágcsáló patkányt is jobban tisztelek

Vendég

#6873

2012-01-14 23:45

Csak kiváncsiságból olvastam bele ebbe az láirói sorba.Borzalmas .Majd mind köztörvényes/tolvaj/bűnözők ,megértem hogy a fő tolvajt védik.Undoritó banda az egész

Vendég

#6874

2012-01-14 23:47

Igen, aláírtam, mert nagyon szeretném, ha kis országunk a régi kerékvágásba kerülne és ismét demokráciában és Magyar Köztársaságban élhetnénk, még ha szegényen is, de büszkén és nem elnyomottként, mint most. Vesszen a diktatúra !
egyetértünk

#6875 Re: Kedves Beleolvasó !

2012-01-15 00:21

#6873: -  " köztörvényes bűnöző"

Kire gondoltál,  Schmitt Pálra, aki ellopta egy sporttársa disszertációját ? Igen, így igazad  van, bár sajnálatos, hogy egy öreg káder lop.