Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#6776

2012-01-11 23:50

Aláírok, mert ez a csőcselék már megérett rá, hogy eltakarítsuk őket. Schmitt Pál pedig restellje el magát, de nagyon, vén korban ilyen hazugságban élni, minél hamarabb mondjon le.
LE A FIDESSZEL !!!

#6777 Re: Re: " A TETTE JOGOS VOLT, CSAK NEM ERKÖLCSÖS"

2012-01-12 00:01

#6751: filiszteus - , ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

NE LIBÁKKAL FOGLALKOZZÁL TE:  KÉTNICKES ELMEHÁBORODOTT,  HANEM A CSÜRHÉDDEL,  AKIKNEK  A TETTE SEM VOLT JOGOS,  INKÁBB ROHADTUL LEALACSONYÍTÓ, SZÉGYENTELJES  ÉS NEM CSAK JÓERKÖLCSBE ÜTKÖZŐ.  TAKARODJON A FENÉBE AZ ILYEN KÖZT.ELNÖK URASÁG, MUTASSA AZ UTAT JÓTEVŐ NAGYVEZÍRÉNEK.

az igazi vidéki
Vendég

#6778 Re:

2012-01-12 00:19

#6776: -  

 Kikérték maguknak, fel vannak háborodva, hogy kiszivárgott. Ahelyett, hogy a megtörténtén kellen háborogni.  És mit szóltok a köztársasági díszpinty elnö díszőrségéhez több, mint 100 milláért? Err3 van az országnak pénze!!!

Más: most néztem az ARD-n az esti hírösszefoglalót. Mintegy 1/4 órán át csak Magyarországgal foglalkoztak. Nem lehetünk büszkék rá. Kíváncsi vagyok, mit tesz a miniszterelnökünk, 1 hét ultimátumot kapott, hogy rendezze az EU által kifogásolt intézkezdéseket, azaz állítsa vissza az eredeti állapotot. Én már látom, mi lesz 1 hét múlva, mert Orbán Viktor nem az a fajta, aki engedni szokott, vagy más véleményt elfogad. A nehezen megszerzett hatalmat pedig nem fogja békésen kiengedni a kezéből. Szép jövő.


Vendég

#6779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-12 01:17

#6759: az igazi vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ha rajtam múlna ez a tetü társulat nagy része is a börtönben végezné elhiheted, kiérdemelték már régóta.

" Csak egy igazság van szerintetek, a tiétek. Erre fázunk most éppen rá."  Persze a tiéd az csalhatatlan ezek szerint, és most már régen kánaán lehetne ha mi ezt nem csesztük volna el. Hát persze, sok magabiztos ember nézeget masszívan mostanában maga elé, hogy mit is tett és miért is ugyan?

Szerintem nincs csak fekete és csak fehér, a fekete is a fehérnek a legsötétebb árnyalata. Nincsenek kizárólagos igazságok ezzel én is tisztában vagyok, de talán 1 köztörvényes bűnöző se lehessen sem képviselő nemhogy miniszter, hátmég elnök, bármely csoportosulás dicső tagja!

Arra fázunk rá, hogy valakik ellen szavaztak az emberek már aki elment (én voltam és a jobbra szavaztam, nem mert mindenben egyetértek velük, hanem pont ezt a 2/3-ot elkerülendő volt a szándék), és nem a fideszre konkrétan, talán még a programjukat sem nézték, bárnem is volt-van-lesz, legalábbis részünkre szóló nem. Azért érdekes, hogy egy Göncz Árpádot, Bokrost és még lehetne pár nevet említeni (sajnos tényleg csak párat), nem sértenek becsületükben. Alap, hogy nem zörög a haraszt, még az árnyéknak a rávetülése esetén is lemondanak politikusok, de itt még a bizonyítás ellenére sem, lásd azt a tetü veres janikát és a fiairól készült rejtett kamerás videót, hogy nem szégyeli a mocskos pofáját. Beszéljünk orbánról ő soha nem is szégyellette, no akkor mi is legyen, várom objektív válaszodat!


Vendég

#6780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-12 01:53

#6760: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Véletlenül a szakmám és ebben is dolgozom jó ideje, ismerem ezt a gusztustalan történetet és találkoztam nem kevés tönkrement libással, nekem magyarázhatod a hülyeségeidet (Hajdú-bét majd Wallis), csak mást ne oltogass vele mert így terjednek az ál hírek, nem osztogattak és büntették a csúnya rossz parasztot (ha Ők nincsnek te éhen fogsz dögleni velem együtt, mert megszűnt a hírös magyar nehézipar, bányászat, stb., talán rémlik ugye?), hanem fosztogattak vazze!

"A marketing, a kereskedelem, a termelés mind-mind külön szakma, mindenki azzal foglalkozzon, amihez ért. Én biztos nem mernék belevágni olyan dologba, amihez nem értek, vagy előtte 1000x körbejárnám, bebiztosítanám magam." Akkor nem kellene félinformációkat sem irogatnod ilyen nagy hévvel, meghazudtolva a fél világot, mintha orbánt hallanám!

"2003. március. Az árbevételünk odavan – panaszolta Kovács Lajos körösszakáli libatartó, aki több társával nem jutott hozzá a Hajdú-Bétnek leadott 8 ezer szárnyas árához.

4. A Hajdú-Bét eddig és ezután is fizet parnereinek – reagált a panaszra a feldolgozó vezetője hozzátéve, hogy az ágazat
nehéz helyzetben van, több cég csődbe került, de a debreceni céget ez nem fenyegeti. Fél évvel később Bajnai Gordon, a Wallis vezérigazgatója már azt mondta, hogy a Hajdú-Bét különösen nehéz helyzetbe került.

2003. november. Libatenyésztők demonstráltak a feldolgozó debreceni gyára előtt.

5. Decemberben feljelentést tettek a termelők a debreceni rendőrkapitányságon a Hajdú-Bét ellen, amit a hatóság azzal utasított el, hogy nem történt bűncselekmény. December 12-én az rt. fizetésképtelenségét állapította meg a megyei bíróság és elrendelte a
Hajdú-Bét felszámolását. Közben egymást érik a termelői demonstrációk.

A kormány felelősséget érez a kistermelőkért, ezért nem a feldolgozót támogatnák meg, hanem a termelőknek adnának kölcsönt.
Szanyi Tibor államtitkár azt követően mondta ezt, hogy az Apeh zárolta az rt. számláit. Januárban kérdésesnek tűnt, hogy a több milliárdos követelésállománnyal rendelkező termelők valaha is a pénzükhöz jutnak-e. Ugyaneben a hónapban a Hajdú-Bét önfelszámolást kért maga ellen, a Wallis pedig úgy döntött, hogy kivonul az élelmiszer-feldolgozó iparból.

A cég hiteleit felmondó bankhoz kerültek a jelzálogként felajánlott ingatlanok, így a több milliárd forintnyi vagyon kikerült a
felszámolás hatóköréből."

A teljes cikk megtekinthető: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oz0czWmKXYUJ:www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/a-hajdu-bet-es-a-libasokk-esete-a-wallis-rt-vel/cn/haon-news-FCUWeb-20090331-1059399399+hajd%C3%BA-b%C3%A9t&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu  csak kicsit olvasgatni kellene, mielőtt félhülyeségeket irogatna az ember, és nem a szerencsétlen termelőt kellene mindenféle dilletánsnak nézni, mert ezek a bajnaihoz hasonló rablók ezt nyilatkozták, bár ezt még soha sehol nem publikálták, én nem olvastam, küldj hivatkozást, dolgozz vele ne csak rágalmazz!

Remélem kielégítő volt a cikk a még kételkedők számára is.


Vendég

#6781 Re: Re:

2012-01-12 02:05

#6778: az igazi vidéki - Re:  

 Sajnos én is így képzelem a helyzetet, ez egy elmebeteg barom, olyan mint a gyémánt csak a saját porával csiszolható, legalábbis így képzeli

LUDASKÁSA JELIGE

#6782 TC, BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !

2012-01-12 02:50

#6780: - KEDVES BOGLÁRKA !

MIÉRT NEM FOGLALKOZOL A JELEN NAGY ESEMÉNYÉVEL,  A FÉL VILÁG AZZAL TÖRŐDIK,  NEM PEDIG A DÖGLÖTT LUDAKKAL, VAGY ENNYIRE SZERETED ?  MAJD KÜLDÖM A LUDASKÁSA RECEPTET,  CSAK LEPLEZD LE MÁR VÉGRE PAJA BÁT ÉS A VEZÍRT, AKI BEÜLTETTE A SANYI PALOTÁBA EZT AZ ANALFABÉTÁT (AMIT UGYAN A VEZÍR MÉG SAJÁT RÉSZRE ÚJÍTTATOTT FEL 4 MILLIÁRDÉRT, CSAK HÁT KÖZBE SZÓLT AZ ÉLET, LEGSZEBB TAVASZA HAJNALÁN).  AZT SÚGJA EGY NAGYON RÉGI NÓTA, AMELYET PAJA BÁCSI KÍSÉRT AZ ÚJ 100 MILLIÓS ZONGORÁN,  HOGY MOST IS ÍGY LESZ.   NO, EZEK A NAGY DOLGOK, NEM  A VADLUDAK,  AZT HAGYD MEG MÁRTONKÁNAK,  MERT Ő EGYSZERŰEN ÉRT HOZZÁ.    INKÁBB CSAPJ ÁT JOGÁSZBA  ÉS ÉRTÉKELD PAJA BÁ CSELEKEDETÉT,  A F@SZT ÉRDEKEL A JÓERKÖLCS,  AMIKOR MEGKEZDŐDÖTT AZ ÉVEZRED KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÉNEK A DIPLOMA FELÜLVIZSGÁLATI PÖRE,  AMI SOKKAL IZGALMASABB, MERT EZ LEGALÁBB  BŰNCSELEKMÉNY.        KÉREM A FENTIEK SZÍVES TUDOMÁSUL VÉTELÉT.

hamis a bizi....

#6783 Scmitt Pál olimpiai és hamisító bajnok...

2012-01-12 03:31

Eddig büszkék voltunk rá, hogy hozzásegítette csapatunkat az olimpiai aranyéremhez, most pedig szégyelljük, hogy más tollával akart ékeskedni  a felsőfokú vizsgáján, és utólag lebukott,  viszont, ha nem csalafintázik, akkor meg megbukott vóna. Persze az igekötő módosítja az ige jelentését és azért nem mindegy,  hogy lebukik vagy megbukik,  mert az előbbi bizony bűncselekmény, az utóbbi pedig csak butasága története, amit időközben már úgyis megismertünk.  Huncut kis paja bácsi, nagyon huncut, hiába ez a diákcsíny !!!

filiszteus

#6784

2012-01-12 10:04




El a kezekkel Magyarországtól !



Felhívás a világ közvéleményéhez és Magyarország polgáraihoz

Az Élőlánc Magyarországért visszautasítja a magyar belpolitikát befolyásolni kívánó külföldi törekvéseket, a minden határon túlmenő médiahadjáratot, a hazánk elleni pénzügyi és politikai támadásokat, és kiáll hazánk szuverenitásának megőrzése mellett. Egyúttal társadalmi párbeszédet kezdeményez az ország ügyeiről.



Az elmúlt hetekben totális pénzügyi és politikai támadás indult Magyarország szuverenitása ellen. A támadás nyilvánvaló célja egy politikai átrendeződés elérése akár egy mesterségesen előidézett államcsőd által, akár puccsal annak érdekében, hogy Magyarország adja fel a gazdasági szuverenitás helyreállítására és az adósságcsapdából való kiszabadulásra irányuló törekvéseit, vegye fel az IMF készenléti hitelét és állítsa vissza a jegybank állítólag veszélyeztetett függetlenségét, és ezzel foglalja el újra helyét a gyarmatok sorában. A páratlan nemzetközi rágalomhadjárat és politikai zsarolás célja az ország elszigetelése és térdre kényszerítése.

Visszautasítjuk, hogy bárki eldöntse helyettünk, hogy ki és hogyan vezesse országunkat, hogyan irányítsuk saját életünket. A jegybanktörvény és az Alaptörvény feletti döntés joga a miénk, magyar polgároké!

Felszólítjuk ezért a magyar szuverenitást és demokráciát támadó érdekköröket, az azokat kiszolgáló szervezeteket és közéleti személyeket, hogy



el a kezekkel Magyarországtól !



Egyúttal felszólítjuk a magyar kormányt, hogy nyisson valóságos társadalmi párbeszédet az ország ügyeiről! Tegyen lépéseket a közvetlen demokrácia intézményeinek szélesítése felé! Csak ez nyújthat megnyugtató garanciát a polgárok számára az ország belső békéjének hosszú távú megőrzésére.



Kinyilvánítjuk, hogy támogatjuk azt a politikát, melynek célja Magyarország szuverenitásának megőrzése! Kérünk minden hazaszerető, az ország és a nemzet érdekét szívügyének tekintő polgárt, hogy álljon ki a magyar önrendelkezés védelmében.



A magyar polgárok üzenetét 2012. január 14-én 15 órakor a Kossuth téren, az 56-os örökmécsesnél nyilvános rendezvény kereté-ben ismertetjük, és indítjuk el a külföldi képviseletek és magyar közjogi méltóságok felé.



Budapest, 2012. január 10.





Élőlánc Magyarországért




Mindhalálig Gyurcsány

#6785 Re:

2012-01-12 10:31

#6784: filiszteus -  

 Erről nyissál egy petíciót, te majom.

Azt hiszem, hogy ezt a felhívást rohadtul nem ebben a petícióban kellett volna kezdeményezned.

Menjetek, fogdossátok egymás kezét, de vigyázzatok, mert jön az influenzajárvány.

Orbán legyen veletek!


Vendég

#6786 Re: Scmitt Pál olimpiai és hamisító bajnok...

2012-01-12 10:34

#6783: hamis a bizi.... - Scmitt Pál olimpiai és hamisító bajnok... 

 A bánat volt rá büszke egy percig is. Még az olimpiai arany megszerzésénél is a második vonalban, tartalékként sunnyogott, de amikor a nykába akasztották a plecsnit, ott furakodott elől. Ha vívnia is kellett volna, lehet, hogy nincs meg az arany.

Szégyen ez az ember úgy, ahogy van.


Vendég

#6787 Re: Re: Re:

2012-01-12 10:36

#6781: - Re: Re:  

 Tegnap nyitotta meg ünnepélyesen a FIDESZ-képző egyetemet, ott is elmondta az ünnepi beszédében, hogy senki nem szólhat bele az ország vezetésébe, az ő munkájába. Ezzel tulajdonképpen meg is mondta, hogy mi fog a héten történni.

filiszteus

#6788 Re: Re:

2012-01-12 10:45

#6785: Mindhalálig Gyurcsány - Re:

"Mindhalálig Gyurcsány".

Még, hogy kiveszett korunkban az emberekből a képesség, hogy egy igaz ügyért, vagy egy vezérért életüket áldozzák!

Itt a lehetőség: ajánld fel egyik vesédet gyurcsányinak, hadd legyen neki három! Mert megérdemli!

Mindhalálig Gyurcsány

#6789 Re: Re: Re:

2012-01-12 11:33

#6788: filiszteus - Re: Re:  

 Te hülye vagy! Tipikus jobbos óvodás válasz volt. Belőled eddig többet néztem ki.

Gratulálok kisfiam, leülhetsz.

 

filiszteus

#6790

2012-01-12 11:58

Épeszű ember, aki a 2002-2008-ig terjedő időszakban Magyarországon élt, hogy írhat le egy ilyen kifejezést, hogy "Mindhalálig Gyurcsány"?

Rettenetesen el vagytok tévedve. Összemossátok a dolgokat. Itt van egyfelől az a helyzet, hogy a FIDESZ sok mindent elszúrt, ráadásul egy világviszonylatban szar helyzetben és emiatt egyre rosszabbul élünk. De, hogy lehet ezt összemosni azzal, hogy tiltakoztok az ellen, hogy egy tisztességtelen politikai kalandor feleljen az elkövetett disznóságaiért?

Az, hogy a FIDESZ hibákat követ el, nem egyenlő azzal, hogy Gyurcsány Ferenc ártatlan!
Ezt kéne felfognotok. Az ellenségem ellensége, nem okvetlenül a barátom!

Vendég

#6791 Szerintem, nem EL, hanem FEL a kezekkel!!!

2012-01-12 12:15

Külföldi tőke; szuverenitás elvesztése; élőlánc... Röhej! Ezt olvassátok el! Ezt kell megvédeni, meg az ország vezetőinek megrogyott tisztességét.

http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

Elgondolkodott-e valaki azon, mi történik egy "egyszerű" általános iskolással, ha puskázáson érik? Ha hazugságon érik? Jön a retorzió! Érvényesítik a köznevelési törvény paragrafusait! Azonnal... de ha kell, visszamenőlegesen is.


Felsőbb szinteken? Oktatási államtitkár bizonyíthatóan lódított. Mégsem kell lemondania! Köztársasági elnök. A tisztesség megtestesítője, az ország példaképe,szimbóluma kellene, hogy legyen! Lopja a doktori disszertáció anyagát! Elévült, mint bűnügy. Erkölcsiség? Nem számít. Csak azt kell mondani, hogy nem igaz, nem lopott az anyag... Együtt dolgozták ki a bolgár sportolóval....Az szerencsétlen már úgysem tud ellent mondani, mert meghalt.

Tehát: a köztársasági elnök is marad! Itt Magyarországon! Nem a Magyar Köztársaságban, mert már az sincs! De a szimbólum az kell! Az a baj, hogy amilyen a szimbólum, sajnos olyan lett az ország is!
Azért csak élőláncozzunk! Szuverenitásunk minőségi, értékes képet mutat. Ki kell érte állnunk!! Ugye?

El a fideszt a Magyar Köztársaságtól !!!

#6793 === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

2012-01-12 13:45

#6784: filiszteus - ... "élő lánc"  a Magyar Köztársaságért !!!

Közben énekeljétek, Paja bácsi 100 milliós zongorájának kíséretével,  hogy lánc, lánc, eszterlánc, eszterlánci cérna, cérna volna, selyem volna, mégis kifordulna..., hogy mi fordulna ki ?  Erre majd rájöttök !   Ne feledd,  Paja bácsi  tud zongorázni, ha ott nem kérik a diplomát,  és hátha emelné a színvonalat,  egy próbát megér !!!

Mindhalálig Gyurcsány

#6794 Re:

2012-01-12 13:58

#6790: filiszteus -  

 Remélem, eljön az idő, mikor felébredsz és rájössz, hogy a politikai kalandor nem Gyurcsány, hanem ez a kis akarnok zsarnok, stb... Orbán. Erről vitát nyitni nem érdemes, sosem fogjuk meggyőzni egymást.

filiszteus

#6795 Re: === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

2012-01-12 14:01

#6793: El a fideszt a Magyar Köztársaságtól !!! - === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

Összekevered a dolgokat. Schmitt Pál plagizát a doktori disszertációjával. Tiszta sor, mondjon le!

Ebből még nem következik, hogy mindenkinak bele kell ugatnia Magyarország belpolitikájába. Az Élőlánc pedig erről szól. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

 


Vendég

#6796 Re: === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

2012-01-12 14:02

#6793: El a fideszt a Magyar Köztársaságtól !!! - === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===  

 A Harley Davidsonon is stabilan ül, van neki pár belőle. Azzal lehetne neki elhúzni.

Viccet félretéve: mit kell még ezeknek elkövetni azért, hogy felnyíljon az emberek szeme? Most éppen ott tartunk, hogy pajabá meg van sértve. Ő. Nem mi, a megvezetett nép, hanem ő. Itt a fórumra is belátogatnak olyanok, akik még mindig őt éltetik. Én csak azt csodálom, hogy ennyi negatív kritika után még nem süllyedt el. Igaz, már az emberek elé nem mert kiállni, az irodájával üzenget.

filiszteus

#6797 Re: Re:

2012-01-12 14:05

#6794: Mindhalálig Gyurcsány - Re:

Nem is szándékozlak meggyőzni. Csak jeleztem, hogy ez a "Mindhalálig Gyurcsány" szlogen egy kissé azért abszurd.

Én ugyan nem rajongok Orbánért sem, de Téged  megakadályozni senki nem akar a rajongásodban.

 

El a fideszt a Magyar Köztársaságtól !!!

#6798 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-12 14:27

#6790:     filiszteus - alias Büdöskomcsizós Boglárka

Nézd Bogi, nekem tetszik a neved, de az már nem, hogy belebeszélsz abba, amihez közöd nincs.  Láthatod, hogy  mindannyian Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr szimpatizánsai vagyunk.  Tehát, ami itt elhangzik, az a mi szívünk joga,  és kedvencünket úgy ajnározzuk, ahogy akarjuk.   Mi Őt imádjuk, te pedig mást,  és,  ha még egy szabad ország szabad polgárai vagyunk, akkor ez a magánügyünk. Avagy te már tudsz valamit ???    Az meglep tőled,  hogy Fidesz hibákról írsz,  gondoltam benőtt a fejed lágya,  -de utána látom, hogy GYF-et politikai kalandornak nevezed, hát enyhén szólva is azt kell mondanom, hogy söpörj viktátor háza előtt.

El a fideszt a Magyar Köztársaságtól !!!

#6799 Re: Re: === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

2012-01-12 14:33

#6795: filiszteus - Re: === FILISZTEUS, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS BOGLÁRKA===

Nem kevertem össze a dolgokat, csak tettem egy javaslatot, ami fedobhatna egy unalmas élőláncot, addig is szórakoznátok !!!         Sajnos, amíg pénzt koledálunk, addig a hitelező az úr.

filiszteus

#6800

2012-01-12 14:42

"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr" Ez tetszik! Ezen még ő maga is meglepődne. Úr=elvtárs?
Nem hinném.