Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#6853 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 00:33

#6852: Le velük !!!!! - Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Látom, a #6838 hozzászólásom nemhogy nem talált süket fülekre, de egyáltalán nem vagyok egyedül a gondolattal. A szomorú az, hogy ilyen emberekkel tele van a szavazófülke is. Tudom, hogy sokat fogok ezért még kapni (főleg a szélsőjobbtól), de ki kell mondani végre, hogy Gyurcsány Ferenccel nagyon méltatlanul bánt az ország népe. Féligazságok, elferdített tények, dakota közmondások és pattanásig feszített indulatok vezettek abba a szennybe, amiben most élünk. Talán most is neki (Ferencnek) van igaza és nincs (legalábbis még) diktatúra, habár minden, amit a napi politikában látok, ebbe az irányba mutat.

A külhoni elemzők is ezt látják megvalósulni, nem csak én. Egy nagyon bölcs tanárom mondta valaha, hogy önmagunkat inkább csak hisszük valamilyennek, az sokkal közelebb áll az igazsághoz, amilyennek mások látnak. Nos, a szabad világban nagyon nem tetszünk.

Nem tudom, mikor van itt az ideje megkérdezni: hogyan tovább?

Válaszok


Vendég

#6857 Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 03:15:34

#6853: - Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

 A saját gondolatodat véleményedet szeretném veled megértetni kettő lépésben: "Tudom, hogy sokat fogok ezért még kapni (főleg a szélsőjobbtól), de ki kell mondani végre, hogy Gyurcsány Ferenccel nagyon méltatlanul bánt az ország népe." És a saját magyarázatod rá és ez nincs kiforgatva, ne is mondd : "Egy nagyon bölcs tanárom mondta valaha, hogy önmagunkat inkább csak hisszük valamilyennek, az sokkal közelebb áll az igazsághoz, amilyennek mások látnak."

Valóban bölcs Ember lehetett, ma már erkölcsöt még érintőlegesen sem tanít említ szinte senki, elég nagy hiba.