Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
És hány ember az ún. "biztos pártválasztó"?
Biztos, hogy mindenki az igazi gondolatát "vallja"? NEEEM!! Ez a BIZTOS, nem a "pártválasztó"!
Re: Re: Re:
NE USZÍTS!! A HŐBÖRGÉSBŐL NEM JÖN KI JÓ!! Béke kell.. és erő.. határozott erő.. akkora, hogy ne merjenek ütni.. Az uszítás az ország és mindannyiunk érdeke ellen van!!
Re:
A rendőrség csak akkor fog feloszlatni benneteket, ha a tüntetés elveszti a békés jellegét. Nem 1 millió embert, hanem 100 ezret sem tudtok felvonultatni.
Re: Re: Re: Re:
#1730: Demokratata - Re: Re: Re:
Ütni a fajtád akart itt az előbb.
Re:
#1727: - Az ellenzék nem ellenség!
Hát akkor ne viselkedjetek ellenségként.
Re: Re:
Én az országomat szeretem, és nem akarom, hogy egy autoriter szabja meg cselekedeteimet és korlátozzon hazánban. Nyuggerként nem tehetem, hogy más országban kezdjem újra felépíteni az életem, azonban a gyerekeim már diplomásként éltek a lehetőséggel.
Szeretném Gyurcsány Ferencet újra az ország élén látni vezetőként.
Minél szélesebb körű összefogásra van szükség a demokrácia helyreállításához.
Re: Re: Re: Re:
#1730: Demokratata - Re: Re: Re:
Világos másnak nem lehet, csak a fidesznek, mint pl 2006-ban.
bizom.
gondolat, nagyon egyetértek veled!! aki túl harcias és uszít, az a jelenlegi hatalom malmára hajtja avizet.. és a demokrácia ellen tesz!! Békés erő kell!!
Re:
#1701: - Szóval csak az erőszak működik ezekkel szemben
Az erőszak erőszakot szül. És talán jó lenne észbentartanod azt is, hogy a Fidesz támogatottsága többszöröse az MSZP támogatottságának.
VÁRJUK VISSZA GYURCSÁNY FERENCET!
Te írtad, hogy sajnálod, hogy itt kell élned. No és ki szabta meg a cselekedeteidet? Az autoriter feleséged vagy férjed?
| This discussion has been closed. |
Re:
#1717: -
Igen! Minden szavad igaz! Sajnos!