Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Azért a Fidesz nem várt ilyen türelmesen a következő választásokig... tüntettek ők eleget. Ésszel is, de eszetlenül is. Szerintem az utcára csak az vigyen tömegeket, aki felelősséggel képes fenntartani a nyugalmat egy tüntetésen és aki vissza is tudja vinni a tüntetőket az utcáról. Nagyon veszélyes dolog indulatokkal indulni egy demonstrációra. S ne feledd: A "szemet szemért" elve, ha nem vigyázunk, előbb utóbb az egész világot vakká teheti. Csak okosan ,megfontoltan!
Nem kéne valamit Csinálni!?!?!?!
Re: Re:
22 százalék a fidesz támogatottsága a biztos párválasztók között. !!!!!!!( nem Fideszes propagabda közvéleménykutatás megrendelésre) heheheheh
Re:
Miért ne szabadna eljárni így Gyurcsánnyal? Talán a törvények felett áll?
A bíróság majd eldönti, hogy "hibázott-e" és okozott-e kárt az országnak (ebben az ügyben).
Ébresztő emberek!
Lássuk csak a sintér rendőrséget, hogyan oszlatja a tömegeket!
Lássuk kordon bontó engedetlen szerencsétlen viktort, hogyan oszlatja a tömegeket!
Harcolni akarsz Rohadék Nemzeti Szarjankó? megkapod!!!!
a munkástagozattal,, ..Visszük a bográcsot a Kossuth térre...Most nem lehet tüntetni,nem engedélyezikk..
Jóska,,Ibolya
Re: Re: Re:
Az MSZP házi közvéleménykutató cége, a Szonda Ipsos jelenleg 50-27-et mér: http://www.ipsos.hu/site/
Re:
#1710: - Harcolni akarsz Rohadék Nemzeti Szarjankó? megkapod!!!
Szerintem legfeljebb te kapsz egyet a gumibottal és akkor mindjárt el is hallgatsz szépen. :D
Re:Mindenkinek aki felhördült, velem együtt.
Emlékezzünk vissza, hogy kezdte Hitler 1930-ban? A helyzet kezd ijesztően hasonlítani, és Ovi is magán hordja a jeleket.
Olvastam Hitler egy-két felszólalását. Mintha Viktorunkat hallanám.....
Re:
#1715: - Csináljunk Népszavazást! engedély nélkül.!.
Nem kell hozzá engedély. Csak megfelelő számú aláírás. De annyit nem tudtok összegyűjteni.
Re:
#1717: - Sajnálom, hogy ebben az országban kell élnem.
Nem muszáj. Nyitva vannak a határok, már munkavállalási engedély sem kell az EU-ban.
| This discussion has been closed. |
Ezért nem lehet DEMOKRATIKUSAN LEVÁLTANI, A dIKTATÚRÁT CSAK MEGDÖNTENI LEHET!
Szóval csak az erőszak működik ezekkel szemben