Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Magyarok jogaiért még soha nem szólaltak meg....
[email protected]
Orbán egy despota, ez nem kétséges, már régóta tudjuk. Ő segít rajtunk, ha bele döglünk is. Számára más vélemény nem létezik. Csak a saját gondolatait, tetteit értelmezi demokratikusnak és nem felejt,nem felejti el soha választási vereségeit, Gyurcsány általi megaláztatását. Mindenki tudja, Gyurcsány meghurcoltatása ennek a következménye, színtiszta bosszú. Csatlakozom a tiltakozókhoz, ne várjunk addig csöndben, amíg ez a pszichopata zárt intézetbe kerül.
Nem hagyhatjuk szó nélkül. Tiltakozásul tele kell szórni az utcákat tacepaókkal: "Igazságot Gyurcsány Ferencnek", " Le az önkényuralommal" "Demokráciát"stb.
:)
oda kerul,ahova valo...
ennyi...
Tartson ki mindenki akit jogtalanul megvádoltak, a szociknak azt üzenem amit régen a Fradi meccseken kiabáltak be a Dalnoki Jenőnek......
Tiltakozzun hangosabban, többen és hatékonyabban.
Hajrá Feri !
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
Re: Tényleg féltek?
Egyszer szeretném már látni, - felsorolva, tételesen - hogy mit "lopott Gyurcsány"!
Folyton csak hangoztatják...., szájról szájra terjed... de hogy mit, mikor stb.stb. még nem láttam leírva. Ez a mostani, ellene felhozott "téma" sem erről szól. Folyik a rágalmazás, a sunnyogás, a kárörvendő vigyorgás. /Persze, - szerencsére -nem mindenki vesz részt ebben az aljas játékban./
Én a következőket tudom /bizonyítékokkal alátámaszthatóan/: A fizetését SEM vette fel, a rászorulók támogatására ajánlotta fel.
Megpróbálta - a nem általa okozott - adósságcsapdából kivezetni az országot. Reformokat /jajj, de iszonyatos szó ez egy zember fülének!- én is megmásítom./ Tehát újításokkal próbálkozott. Több területen. Mi lett az eredmény? A zemberek tiltakozásuk jeléül tábort vertek itt- ott. Zengett a "Gyurcsány takarodj"!
Most? Az ország "átszervezése" címen ezerszer keményebb dolgokra bólogatnak, ugyanazok a személyek. Kivéve, akinek időközben "leesett a tantusz".
Olcsó benzint, potom áron beszerezhető energiát, virágzó országot, munkahelyet, magasabb jövedelmet, erős forintot, tuti közbiztonságot, biztos és magas nyugdíjat és jövőt látnak maguk körül.
Lehet, hogy nem ugyanabban az országban élünk?
Az év század leg mocskosabb pere.
Az önkényuralmi hatalomhoz hasonló rendszer sokáig nem tarthat (csak nézzük meg mi történt az arab országokban tavasszal), előbb utóbb az emberek szeme kinyílik és látják hova juttatta az országot a tévképzetektől és a néha képzelt ellenségekkel harcoló Orbán Viktor, aki rosszabb mint Don Quijote mivel az csak egy könyv szereplője,ha elegünk van belőle akkor be lehet csukni és eltenni a polcra majd továbbálni.
Gyurcsány Ferencnek meg kitartást az igazság előbb utóbb kiderül,és győzedelmeskedik...reméljük.
egy tönkrement kistermelő
amit 2007-ben kijelentett a baráti körébe
lenül hagyni ez egy nagyon súlyos szó ez
nem tréfa tessék felelöségre vonni
Re:
#1500: - kik ezt a rémes kormányzatot a politikai palettárol likvidálni szeretnék
Éppenséggel ti, MSZP-sek lesztek likvidálva arról a politikai palettáról. Ha esetleg nem tűnt volna fel eddig.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1498: -
Vigyen minden demokrata képviselő egy-egy embert magával 29-én! Mint Orbán, a villáskulcsos...