Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Tiltakozás Gyurcsány Ferenc koncepciós eljárás miatt
Blitsné dr. Nagy Ilona jogász
Re: Re:
"Genetikailag alávaló, röfögő és moslékot zabáló magyarok!" ezt nagyon jól leírta a Kertész Ákos, én ezen nem sértődöm meg, sőt nagyon igazat adok az írónak, az összes fideszes és a pártolóira mind ez jellemző a nagy vezérükkel az élen
Gyalázat és szégyen, ami ma Magyarországon történik.
Ha ez így megy tovább, más demokratikus országot választok hazámnak, pl Romániát, vagy Ukrajnát stb.
siolaci
Szerintük mindenki hülye csak ők nem.Kuliné.
Az Országgyűlés teljesítette Gyurcsány kérését
http://nol.hu/belfold/gyurcsanyt_meggyanusitottak__nem_ker_mentelmi_jogabol
Ennek ellenére mind az 52 társa megtagadta a hamarosan vádlottá váló Gyurcsány kérését!! Ez igazán ronda dolog volt tőlük.
De szerencsére az Országgyűlés minden más képviselője, kivétel és tartózkodás nélkül, lehetőséget adott Gyurcsánynak, hogy tisztázza magát. Vagy arra, hogy börtönbe kerüljön.
Re: Re: Re:
Nem, nem, ha esetleg te is magyar vagy, akkor ezt rólad is írta Kertész Ákos. A magyar népről írta, nem a fideszesekről. Ott a szöveg, feketén-fehéren. Ha persze Kertészékhez tartozol, akkor természetesen rólad nem írta.
Éltem a Rákosi rendszerben, a Kádár rendszerben, 89-ben azt hittem itt a szabadság. Most itt van a félelem. Ami egy emberrel megtörténhet az mindenkivel .
ni ebben az országban mert a hatalmon lévő párt azt csinál a mit akar ezen változtatni kell az emberek gondolkodását meg kell változtatni,és nem hagyni!
Őzéné
Tényleg féltek?
Hát ha ti is loptatok, mint ez a Gyurcsány, akkor van is rá okotok.
Nem igy van ez Esztergom volt polgármesterének ügyeiben/Meggyes Tamás/, mert ugye ez is bizonyitja az egyenlő bánásmód elvét!!!!!!!!!!!
Re:
#1444: - Érdekes, hogy Gy.F. mentelmi jogának felfüggesztését milyen egyöntetüen megszavazták a képviselő urak.
Nem volt egyöntetű. Gyurcsány 52 MSZP-s frakciótársa nem szavazta meg, hiába kérte őket erre Gyurcsány.
Re: Tényleg féltek?
Már látom barátom, hogy korpa közé keveredtél, visszakérdeznék, és Te loptál, vagy neked MOST lehet?
| This discussion has been closed. |