"Mentési Lánc" az egészségügyi,- szociális,- és mentési ágazatért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
31.éve dolgozom a pályán.Sajnos nincs érdekképviseletünk.Nézzétek meg a pedagógus szakszervezetet,rendőr,tűzoltó MÁV dollgozók érdekképviseletét.Mi dolgozhatunk majd 62-65 éves korunkig, de kívánom én annak a politikusnak hogy egy 62 éves nővérke szúrjon neki vénát,vagy tartsa vissza a vizeletét addíg amíg ugyanezenkorú kolléganő odacsoszog a kacsával....
Re:
Igen,van kiről példátvennünk. Sőt,mindenkiről csak példát vehetünk mert sehol nincs ekkora érdektelenség mint itt az eü-ben. Vagy tökéletesen elégedett mindenki azzal amit velünk tesznek évről-évre,vagy csak a nővérszobában van nagy arc,de felemelni a hátsót és tenni valamit önmagunkért...no azt nem.Kaparja ki más a gesztenyét és mi majd élvezzük.... gondolom ez a többség hozáállása. Szomorú ez.
Re: Re:
#130: bladedancer - Re: Egyetértek!Csak vissza kell olvasni a kommenteket,mindenki csak panaszkodik,de az,hogy aláírja ezt a petíciót...az már meghaladja a tudományt!!(tisztelet a kivételnek)Nem mondom nem kevés ez a majdnem ezer aláírás,na de több ezer szakdolgozó van Magyarországon.Vagy ők elégedettek?????
This comment has been removed by the person who wrote it.
König Monika
vagyunk.De veletek voltam, gondoltam Ratok.
Koszonom.
Sajnos, h a méregtől nem tudok hozzászólni, mert csak vulgáris lennék!
Azt hiszem, h én is el fogom hagyni ezt az országot!
Andula Gyöngyi
hazánkban.A következő év már a 4. amikor nem volt béremelés.A kötelező 3 évenkénti előre lépés nevetséges
összeg. Garantált, méltó megélhetést biztosító életpálya
modellt!
| This discussion has been closed. |