Petíció a motorkerékpáron való utasszállítás engedélyhez kötésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Petíció a motorkerékpáron való utasszállítás engedélyhez kötésére petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#26 Re: Re:2011-07-22 11:26kedves d, borzasztó így elveszíteni valakinek a gyeremekét, a legszörnyűbb, és legértelmetlenebb halál, belepusztulnék én is vele együtt a fájdalomba...............én csak azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen baromnak nevezni, amíg ezer hír ezer félét ír a baleset körülményeiről, és lehet meghal a vezető is, vagy nyomorékként éli le az életét.......és ezzel még nem támad fel senki, senki nem hozza vissza a halottainkat.................és nem tudhatjuk mit hoz nekünk az élet..............az élet sokszor igazságtalan és borzasztó terheket rak ránk................ezzel együtt kell élnünk.........mást sajnos nemtehetünk.............erőt kell meríteni azokból akik még velünk vannak..............minden nappal amit gyűlölködéssel töltünk távolabb kerülünk azoktól akinek fontosak vagyunk, számítanak ránk, és szeretenek bennünket.............igen, mert a gyermekeinkek, vagy gyermekünknek aki hála istennek még velünk vannak, számítanak ránk, szükségük van ránk, és élni kell tovább, nincs más választásunk!!!!! 17 volTAM
|
Vendég |
#272011-07-22 11:26Olvasva a kommenteket, lassan nyitok egy olyan peticiót, SZEGÉNY-SOFŐRÖK akik jogosítvány, védőruha nélkül, visznek utasokat, milyen ártatlanok. Felépülésük után új motort, és védőruhát, és jogosítványt kaphassanak... Mert megérdemlik... Istenem ennyi felelőtlen jaszkari embert,az eszem megáll.. |
Vendég |
#28 Re: Re: Re:2011-07-22 11:29 |
Vendég |
#29 Re:2011-07-22 11:35nem kell eltúlozni, és cinikusnak lenni, elég büntetés lesz nekik ezzel együtt élni egy életen át, vagy tolószékben, szóval ha még követ is dobunk rájuk akkor visszajönnek a halottaink, és mindenkinek jobb lesz......csináljunk egy nyilvános kivégzést......akkor minden fájdalom elmúlik a hozzátartozókban, tökéletes lesz a világ. Istenem mennyi gonosz ember van.
|
k |
#302011-07-22 15:34Vannak emberek (köztük sajnos az én anyukám is) akik egyszerűen nem képesek bizonyos helyzetekben meglátni a dolgokat csak szajkózzák a magukát és a problémából egy dolgot ragadnak ki. Attól még, hogy esetleg szabályozzák ki mögé ki ülhet fel, ki fogja betartani? Ugyan is itt jogsi nélkül is utcára mennek mint ahogy azt a tragédia is mutatja... |
Vendég |
#312011-07-22 15:36A sofőr biztos kényszerítette a lányt, hogy felszálljon mögé védő felszerelés nélkül nem de bár? |
Vendég |
#32 Re:2011-07-22 22:19 |
Vendég |
#332011-07-22 22:23Én azt gondolom, hogy ha nem ismeritek a tényeket, felesleget bármit is mondani... |
Hozzátartozó |
#34 Cím2011-07-22 23:40EGY BIZTOS, ENNEK AZ OLDALNAK A CÍME "Petíció a motorkerékpáron való utasszállítás engedélyhez kötésére", MELY AZÉRT JÖTT LÉTRE, HOGY AMENNYIRE LEHET SZIGORÍTSÁK A LEHETŐSÉGEKET, ÉS NEM AZ A CÍME, HOGY "AKASSZUK FEL A VEZETŐT, MERT MI LÁTTUNK MINDENT, ÉS DIREKT LETT TRAGIKUS KIMENETELŰ A BALESET" szóval nem fogok győzködni senkit arról,hogy mennyire vétkes a vezető, és milyen körülmények voltak még amelyek közrejátszottak a balesetben, mert soha senki nem tudja mit hozhat számára az élet, soha nem lehet tudni melyik hozzátartózója lesz egy ilyen balesetnek vétkes, vagy vétlen áldozata. Sajnos vannak, akik csak egyoldalúan tudják nézni a dolgokat, és aki életben marad egy ilyen tragédia után az maga a megtestesült gonosz és pokolra vele. Az ilyen emberek korlátolt gondolkodásmódját nem tudom és már nem is akarom megváltoztatni. Kívánom, hogy soha senkinek ne legyen a családjában ilyen tragédia. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2011-07-23 00:46- Date of removal: 2011-07-23
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#36 Re: .2011-07-23 10:47Kedves Leon, örülök, hogy Ön ott volt és látta a balesetet hogy történt pontosan, / bár több ponton is sántít, én tudom/ és ez alapján ítélkezhet, joga van hozzá, hisz ott volt..........talán be kellene mennie a rendőrségre tanúvallomást tenni ha már Ön ilyen fontos szemtanú és nem holmi pletykákból és szennylapokból meríti az információit...........egyébként úgy látom Ön nem olvasta egy hozzátartozó sorait /az előző sorkat/, vagy talán érdemes lenne mégegyszer elolvasni. talán ez is "elgondolkodtató" |
Vendég |
#37 Re: .2011-07-23 10:54ja és egyébként ha nincs tisztában sem a tényekkel, sem a joggal akkor ne írjon hülyeségketet, talán bölcsebb lenne Közúti baleset okozása Btk. 187. § (1) bekezdés b) pontja. vagy Közúti veszélyeztetés Btk. 186. § nyilván a baleset körülményeinek függvényében |
Vendég |
#38 Re: .2011-07-23 11:40húú, talán szólni kellene a rendőrségnek, hogy ip címe alapján keressék meg mert Önt, mert ÖN EGY NAGYON FONTOS TANÚ AKI MINDENT LÁTOTT! kérem segítse a rendőrség munkáját, és hogy kiderüljön az igazság és jelentkezzen tanúnak a rendőrségen, és úgy látom van még itt több nagyon fontos szemtanú is, úgyhogy kérem jelentkezzenek...és akkor kiderül az igazság és "lóghat" a túlélő!!!! |
l |
#392011-07-23 14:16Úristen mi megy itt....2napja csak olvasgatom amiket írnak ide....már ketten is törölték a hozzászólásukat,mert olyan válaszokat kaptak!Sajnálom,h leon törölte amit írt mert tanulságos volt,kár volt így neki esni.Én is ezt olvastam több ujságban,portálon amit ő leírt.Nem ő tehet róla,h ha téves infókkal etetik az embereket.Valószínű,h aki így leszolja az valamelyik balesetet okozó fiatal ember ismerőse.Nem is ezzel van a baj.De nem ilyen hangsúlyban kéne ezt!!Én is édesanya vagyok,és engem is kiborít az ilyen halál,mert elkerülhető lett van.Itt nem "lógatni" akarja senki a túlélőt,hanem csak azt írták,h feleljen a tettéjért.És hogy neki evvel a tudattal kell élni??De legalább él...!Már bocsássanak meg,én nem tudom sajnálni!Kívánom,hogy gyógyuljon meg,mára szerettei miatt is,de ennyi.Ha bárkit evvel megbántottam elnézését kérem,de ez az én személyes véleményem! |
Vendég |
#40 Re:2011-07-23 17:49Kedves l, Önnnek igaza van teljesen, ebben a formában tiszteleben tartom a véleményét! A baj az, hogy mindenki tudja, hogy a hírek mindig torzítanak a tényeken, ezt mindenki tudja, különben a rendőrségnek sem kellene nyomoznia hónapokig, évekig ügyeken, ha a sajtó mindent jól tud. Megértem a felháborodókat is, csak ne állítsanak tényeket amikről nem tudnak, ne ítélkezzenek ez alapján és legfőkébb ne idézzék a Btk. bizonyos paragrafusait a "vétkes" még rosszabb színben történő feltüntetése végett ha nem ért hozzá. és sajnálom, hogy azt látom, hogy petíció lényegével összefüggésben még hozzászólást nem igazán láttam, csak névtelenül köveket dobálunk össze-vissza.
|
Vendég |
#41 Re: Re:2011-07-23 23:51Értem mire gondol.De egy ilyen petíció,sok minden kihoz az emberekből.Én már anyuka vagyok,én is máshogy értékelem a történteket.De bárki bármilyen véleményt mond,el kell fogadni,nem szabad letorkollni.Sosem lehet tudni,hogy miért ír ilyet.Lehet,h az egyik elhunyt személy barátnője,ismeröse,rokona!!Próbáljuk ne bántani egymás érzéseit.Ha valaki akarja adja ki a dühét!De vigyázzunk a többi ember érzésére!!Mindenkinek megvan a maga keresztje!!Épp elég lesz a túlélőknek szembenézni az igazsággal,meg a hozzátartozokkal.Bár én úgy érzem ez a minimum.Egy szónak is száz a vége,remélem mindenki tanult az esetből,és jobban vigyázunk egymásra!!!!Ne legénykedjünk az utakon,az élet többet ér!! |
Vendég |
#42 Re:2011-07-24 11:14pontosan |
Vendég |
#432011-07-31 10:20Szerintem baromság. Nem a motor az igazi veszélyforrás, hanem a kultúra, fegyelem hiánya. Nem agyonszabályozni kell, hanem nevelni. Legyen még egy szabály, amikor az eddigieket sem tartjuk, esetenként tarthatjuk be? |
Egy motoros |
#44 Re:2012-05-31 21:37Gratulálok a logikus gondolkodási képességéhez. Mindenki aki felszáll egy motoros mögé vállalja a felelősséget. Sokan hiszik hogy ez passzív dolog, de NEM. Sokszor esnek el a tapasztalatlan utas miatt. Lehet hogy mielőtt beleszól bármibe nem ártana körüljárni a témát. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5794 Létrehozva: 2024-03-03
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
906 Létrehozva: 2025-04-25
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
439 Létrehozva: 2025-04-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
404 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
393 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
380 Létrehozva: 2025-04-13
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3711 Létrehozva: 2025-04-02
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
318 Létrehozva: 2025-04-23
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
173 Létrehozva: 2025-04-28
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1276 Létrehozva: 2025-03-30
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
102 Létrehozva: 2025-05-09
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
87 Létrehozva: 2025-04-14
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
84 Létrehozva: 2025-05-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6960 Létrehozva: 2023-07-26
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
64 Létrehozva: 2025-04-15
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
801 Létrehozva: 2025-01-19
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2315 Létrehozva: 2025-03-04