Petíció a motorkerékpáron való utasszállítás engedélyhez kötésére

Tisztelt Törvényhozók!

Mint talán Önök is észrevették, az utóbbi időben vészesen elszaporodtak útjainkon a felelőtlen, halálos motorkerékpár balesetek és túlzottan nagy számban fordul elő, hogy emiatt a vétlen utasnak kell távoznia az élők sorából. Csak az elmúlt egy hétben, két fiatal lány hagyott itt minket, mély gyászt hagyva szívünkben, azért mert vétlen utasok voltak egy gyilkos masinán!
Kérjük legyenek olyan kedvesek és vizsgálják felül, a motorkerékpáron való utasszállítás feltételeit és amennyiben egy mód van rá, tegyék azt külön engedélykötelessé, mert nem engedhetjük, hogy több vétlen fiatal veszítse életét, ilyen és hasonló, megrázó körülmények között!

Köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Lengyel Krisztián, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.