Maradjon a 86-os busz!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
86 Busz megszűnése!
Kérem, aki szokott a 86-os Busszal, mivel meg akarják szüntetni, így csatlakozzon és írjon pár sort, hogy nem szeretné, hogy megszünjön a 86-os Busz!
Köszönöm!
És még sok embernek nagyon jó lenne ha nemrövidűlne meg az út!
Ne szüntessék meg!!!
Nagyon sokan kérik
A 86-os busz sok évtizede hozzátartozik Buda közlekedéséhez. Ezért tájékozódási "pont", viszonyítási "pont", fogódzó. Nem csak az itt élőknek, hanem azoknak is, akik ide utaznak. Ne szüntessék meg a számát!
Re:
Sajnos ez a petíció nem a járat, hanem a szám megszűntetése ellen jött létre. Nem a valódi célt képviseli. Én vissza is vonom az aláírásomat, belőlem ne csináljanak bohócot!
Lobbizom inkább a Képviselőnél és a Polgármesternél, azzal többre megyünk.
Re: Re:
Ha sikerülne én is szeretnék melléd állni, mert az én családomnak sem mindegy a 86-os megszüntetése. Ezzel csak megnehezítik a közlekedésünket! Üdvözlettel: Tóth Krisztina
Re:
igen szeretném ha maradna a86 os busz mert nagyon szeretek vele utazni abogdáni utig meg abécsiutig mert nekem utvonalba esik abuszjárat és nem szeretném ha meg szüntetnék ezt ajokis busz járatott és a109es buszt raknák be hejete kérem önöket hogy ne szüntesék meg a86os számozását a busznak maradjon csakaz ami volt kis buszocskánk mindenki szerete mert nagyon kényel mes a busz agyolc van hatos86
Ne szűnjön meg a 86-os járat útvonala
Engem nem az zavar, hogy megváltozik a járat számozása, bár azt is bosszantó és teljesen felesleges döntésnek tartom, hanem az, hogy minden ellenkezés ellenére a BKV megszünteti az egyetlen buszos összeköttetést Észak- és Dél-Buda között, ami naponta emberek százainka tette lehetővég, hogy átszállás nélkül eljuthassanak az úticéljukhoz. Most ha el szeretnék jutni a Bogdáni úttól a Kosztolányi D térre, 3x kell majd átszállnom, ami hihetetlenül megnöveli az utazási időt, valamint azok számára, akik nem bérlettel utaznak, az utazás árát is, hiszen 3x annyi jegyet kell venniük, mint eddig. Egészen egyszerúen nem értem, hogy egy rendkívül kihasznált járatot miért szüntetnek meg, ha helyette sokkal rosszabb megoldást javasolnak?! MIÉRT KELL AZ EGYETLEN LÉTEZŐ JÁRATOT MEGSZÜNTETNI ÉSZAK- ÉS DÉL-BUDA KÖZÖTT?!
nehezítik az ember közlekedését.Mivel így ha Újbudára akarok jutni át kell szállni!!!
Re: Ne szűnjön meg a 86-os járat útvonala
#16: Soleil - Ne szűnjön meg a 86-os járat útvonala
Miből gondolja, hogy 3x át kell szállni? Egyszer kell átszállni villamosra, legkényelmesebben a Margit hídnál lehet.
Re:
Egész biztosan nem lesz negyedórával több az út a Flórián térről a Körtérre. Oda a 86-os nem is járt.
Igaz, hogy át kell szállni, de a villamos nem fog a Fő utcai dugóban állni.
Óbudán pedig kevesebbet kell buszra várni, mert bármelyikre föl lehet szállni, a 9-es is jó, a Margit hídnál gyorsan át lehet szállni róla villamosra.
| This discussion has been closed. |
A férjem nyugdíjasként jár vele, nem mindegy, hogy több járműre kell felszálljon, hogy be tudjon menni a munkahelyére!
Köszönöm! Juhász Edit