El a kezekkel Alföldi Róbertől!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
alföldi Köcsög Roberta egy antiszemita köcsög ! Aki odatette nagyfönöknek azt is felelőségre kell vonni !
Re:
http://www.youtube.com/watch?v=IzM8pRRy1Qc - te csak hallgasd a fönök szavait és cselekedj aképp !
Re:
http://www.youtube.com/watch?v=IzM8pRRy1Qc - a tömjén itt hangzik el, halgasd és kövesd az Úr szavát !
Ebben a mai erkölcstelen, politikai bábszinházban, a tehetség, nyílt ,őszinte gondolkodás és gondolkodásra késztetés hátrányt jelent időnként, de elfolytani nem lehet!
Re:
#14: - Anonymous! De jól látod... :) És mégegy: a Sas nem vadászik legyekre... :)
megnéztem, de...
Ez nem a TÖJÉN-ZSOLT te buta ! Ez a Gyurcsány HIR-TV-böl aljas manipulatív szándékkal kivágot - önmagában természetesen értelmezhetetlen - egy mondatos részlete !
Furcsa számomra mindig az, amikor erkölcstelen emberek az erkölcs nevében akarnak erkölcsi ítéleteket hozni. A Jobbik részéről azért valahol értékelhető, hogy legalább nem a faszpumpás baromarcút, vagy az egykori kurvát dobták be arra, hogy adjon az erkölcstelen Alföldi pofájára! Pedig az még szebb lett volna! A KDNP a keresztényi szeretet pártja. Kéne, hogy legyen. De, hogy az lehessen, olyan buta dolgokat kéne ismernie, mint mondjuk a Jézusi tanítások, amikre nem pazarolnak láthatólag túl sok időt, hiszen vélhetőleg annyira nem érdekli őket, amit egy zsidó akart tanítani. A KDNP maga a bibliai csoda, mert úgy van, hogy közben nincsen. De sok minden jutott eszembe így hirtelen Alföldi alkotásai közül. Képek, darabok, színészi szerepei, rendezései, igazgatói tevékenysége. Ha akár csak a szerintem legfontosabbakat ezekből fel akarnám sorolni, azt hiszem kész regényt kéne írnom. Aztán elkezdtem most pogány módon azon gondolkodni, hogy az elmúlt 21 év során mi a fenét rakott le a KDNP az ország asztalára. Leszámítva Tömjén Zsolt, Orbán hóna alatti mosolyát leszámítva, valahogy nem jut semmi róluk az eszembe. A Jobbikról több minden, de bárcsak ne jutna!
Verbális nemierőszakról beszél az egyik elmebeteg. A másik, nevezetesen Pőrzse, ezt azzal fejeli meg, hogy az orális szexet egyenesen visszataszítónak nevezi. Amikor ezt hallottam tőle, eddig nagyon utáltam őt és ez nem változott most sem, de most már érzek egyfajta sajnálatot is. Hiszen aki az orális szexet visszataszítónak tartja, annak igen silány nemi élete lehet, és az bizony magyarázza azt is, hogy mitől annyira frusztrált, hogy belép egyszer a Jobbikba, máskor meg kocsmákban verekszik. És úgy tudom, ennek van felesége is! Szegény asszony! Kész szopás az élete!
Horog és műkeresztényeink ugathatnak kedvükre. Mögöttük nincsen semmi. Nem tartom kizártnak, hogy Alföldit a kétharmados forradalmárkodás árnyékában, ki lehet rúgni a Nemzeti Színház éléről, akkor is, ha tudjuk nincs rá ok és jól végzi a munkáját. De ha ki is rúgják, ettől az elért eredményei, úgy az emberi mint a művészi vagy vezetői érdemei nem annullálódnak. Azok pedig akik menesztésért vívnak ádáz csatát, nem lesznek senkikből valakik akkor se, ha elérik céljukat esetleg. Azt hiszem erre igaz az az ősi dakota közmondás, hogy kutya ugat, karaván halad.
Üzenem a kdnp-nek, és jobbiknak, és a fidesznek is, hogy tessék kérem elolvasni Madách Imre: Ember tragédiája című művét.
"Két dolog végtelen: a világűr és az emberi hülyeség, bár az elsőben nem vagyok biztos!'' - Albert Einstein.
"Róberttel", de különben igen. A politikának semmi, de semmi keresnivalója a művészetben, mint ahogy mondjuk a szabadkereskedelemben, az üzleti élet szabad folyásában sem. Kivéve, ha nincs demokrácia. :(
| This discussion has been closed. |
Az a bizonyos tv-szennycsatorna provokátora inkább ismerné meg ezt a Madách művet IS!!!Egyébként ha valaki feldobja a labdát azt le kell ütni, vagy hülye az illető!
A politika meg foglalkozzon inkább Wittnermariska, meg a "lógni fogtok"stb.stb., képviselők által szólásszabadságnak aposztrofált szövegek illemtanával!!!