Petíció Magyarország EU-tagságának megszűnéséért


Vendég

#76

2015-11-19 23:01

Mert már az elején tudtam, egy korrupt, hazug, szabályozó idegen faj kényszerítő szankciójáról szólt. Egy hatalmas átverés az eu. Gonosz, megátalkodottak szörnyű terve Európa tönkretételének érdekében. Minde3n egyes szenvedést, halált, kínt, úgy kapjanak ők is vissza, amit milliók és milliók kaptak ő általuk. Tudjuk kik állnak a háttérben..... az Egyszerű emberek, már régen felébredtek, és tudják mi folyik a mélységekben. Minden országnak, nemzetnek joga van saját identitásához, saját földjéhez, és önállóan is tud működni. Ne idegenek gonosz szándékkal magyarázzák el mi kell nekünk.
Vagyunk olyan felnőttek, hogy dönthessünk saját életünkről, saját erőnkben, tudásunkba bízva. Az eu tartozik nekünk, nem kevéssel, sokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#77 Frenkie Re:

2015-11-20 05:31

#4: -  

 Annyira függünk, amennyire hagyjuk...Magyarország alapvetően agrárország, és vannak természetes adottságai, amit ki lehetne aknázni, még ha vissza is kéne venni pár évre, évtizedre az "életszínvonalból, fogysztásból"! 25 éve kitört itt a demokrácia,, nyugat felé orientálódtunk, de országos szinten csak a kárát láttuk ennek a történetnek... Vak az, aki nem látja ezt. Belépésellenes voltam akkor is, valódi rendszerváltás, a volt kommunisták / akik szakképzett mindentelkúrók, és fosztogatók/ helyzetben hagyása, valamint a kapitalizmus törvényszerűségei előre láthatóvá tették, hogy országunk javait szét fogják hordani-lopni, és a "spontán privatizáció" nyertese nem az ország, és a népe lesznek, hanem a piacot felvásárló tőkeerős nyugati cégek, meg a volt komcsik. A javarészt elavult technológiáért nem kár, nem kellene minden városban egy újabb motorgyárat építeni amúgy sem...Meg kell nézni, hogy stratégiailag mi a fontos, és asszerint kellene lépni, de ahhoz egy valódi nemzeti szellemű kormány kéne. Végül szerintem az EU vezetésének eddigi tevékenysége abszolút meggyőzött arról, hogy betársulásunk teljesen sikertelen volt, nem szolgálta az ország érdekét, nem beszélve a totálisan becsődölt önálló európai külpolitikáról...A migránstémával kapcsolatos, időben meghozott szakszerű intézkedések is elmaradtak, súlyosan veszélyeztetve ezzel a tagországok helyzetét, ami rámutat a brüsszeli belterles liberális vízfej alkalmatlanságára! Ettől szabadulni kell!


Vendég

#78 Re: Frenkie Re:

2015-11-20 06:45

#77: - Frenkie Re:  

 Agrárország, mi? Azért megnézném, hogy hány fiatal szeretne elmenni a földekre dolgozni, vagy heti 7 napot állatokat gondozni...


Vendég

#79

2015-11-20 08:05

Egy ugyan ilyet a NATO tagságunk megszüntetése ügyében is szívesen aláírnék!
Egy V4 katonai tömörülést szívesen támogatnék!

Vendég

#80

2015-11-20 09:59

Azért írtam alá, mert az Unió elsüllyedése közben országunkat is tönkre teheti. Eddig is másodrangú tagok voltunk az Unióban, ami gyarmati sorsot jelent. Németország a mi rabszolgamunkánkból is gazdagodhatott ennyire. Bankjai is kihasználták a gyarmati lehetőséget. Az EU-ban nincs semmilyen erkölcs, csak a nyerészkedés van.
sese

#81

2015-11-20 11:42

Nézzük meg a dolgot egy másik szempontból: Magyarországot és a többi vele együtt felvett, volt szocialista országot,

valamint  a késöbb csatlakozott, volt szocialista országokat, nem lett volna szabad annak idején az EU-ba felvenni.

Ùgy, ahogy Görögországot sem. Ezek az országok csak gondot és bajt okoztak; gazdaságilag nem tudtak lépést tartani,

a régebbi tagországokkal.

Aki azt állítja, hogy Magyarország befizetö tag, az nagyon téved.

Egyébként nem kell kilépni. Az olyan tagországok miatt, mint Magyarország, amelyek csak jogokat követelnek és pénzt

várnak, de lehetöleg semmilyen kötelezettséget nem akarnak vállalni, hamarosan ilyen formájában meg fog szünni az

EU.

Akkor majd meglátjuk, hogy mi is volt a EU-tagság elönye esetleg hátránya.


Vendég

#82

2015-11-20 12:08

Mert úgy látom helyesnek, ha Magyarország kilép az EU-ból!
Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot

#83 Re:

2015-11-20 16:29

#4: -  

 Bocsánat de mi köze az EU tagságnak a sorkatonai szolgálathoz? Kérem ne keverje össze a szezont a fazonnal. Az EU-bolt való kilépés nem jelenti azt hogy minden magyarnak haza kellene jönni mert mindenki elveszíti a munkáját. Ez egy akkora badarság hogy ezt ön se gondolta komolyan. Ilyen alapon azonnal el kellene indulnia hazafelé 10 millió Töröknek, mert Törökország sem EU tagország mégis van munkájuk.


Vendég

#84

2015-11-20 18:21

Mert nem jobb, hanem sokkal rosszabb állapotba került hazánk, és családom.
(Ja és nem tudtam Bécsben cukrászdát nyitni)

Vendég

#85

2015-11-21 05:59

Ideje megszűntetni Magyarország EU-gyarmat helyzetét és kezünkbe venni saját jövőnk alakítását anélkül, hogy idegenek beleszóljanak.
nimrod

#86 Névtelenség!

2015-11-21 08:20

Vajon, azok az emberek akik nem vállalják fel nyilvánosan a nevüket, mitől rettegnek? Szerintem, aki ennyire rettegő, az minek szavaz! Ha az ember valami mellé leteszi a voksát, az felválalja nyílvánossan is! Úgy látszik a liberális kapitalizmus átformálta az embereket és egyre kevesebb lesz az igaz ember!


Vendég

#87

2015-11-21 11:31

Gyárainkat bezárták és rabszolgák lettünk a saját hazánkban.
varju47

#88 Re:

2015-11-21 15:23

#4: -  

 Megjegyzés:  Minket nem az EU-ba vettek fel, sosem lehettünk, nem is lehetünk a tagja, pl: 

Nov.10-én, 22h-tól a Lánchídon Kovács Anita vendége arról beszélt, h. törvénytelenül erőltették a 15-ökre, hogy CSAK NÁLUNK a termőföld a tőke része legyen (az ingatlan midenhol része). Sem  a 10-eknél, sem Ciprus, Szlovénia, Málta   esetében nincs ez így, pedig utóbbiakat velünk egyszerre vették fel.

Tegnap a kétféle külső határ tervéről hallottam a médiában:  miféle ÚNIÓ az ilyen?

A GDP-ről pedig:  A Magyarországra jutó EU-s pénz döntő része a multikhoz kerül, a profitot hazaviszik.

Egyre többfelől hallani, hogy a béreket a multik érdekében kell alacsonyan tartani, ha pedig normális bérek lennének végre, nem kellene külföldre menni anyagi okokból.

 

varju47

#89 Re: Re:

2015-11-21 15:33

#9: Kunavar - Re:  

 A pályázatokról jobb nem beszélni: még a Jobbiknál is úgy megy, hogy Szegedi Csanád pályázati pénzt ígért a zsarolójának, hogy elhallgattassa -mi mehet akkor a többinél?

Amikor pedig egy jobbikos polgármester kritizálni mert egy fideszes megyei pénzosztót, az rögtön megfenyegette, hogy egy fillért sem fognak elnyerni, ha úgy folytatja.

varju47

#90 Re: hülye vagy

2015-11-21 15:50

#59: vendég - hülye vagy 

 A stílus az ember maga.


Vendég

#91

2015-11-22 14:50

Mert féltem gyermekeim jövőjét.

Vendég

#92

2015-11-22 17:39

Mert NEM HISZEK abban, hogy az EU Magyarország javát szolgálja.
Mert HISZEK abban, hogy az IGAZ MAGYAROK képesek mindenféle "EU-TÁMOGATÁS" (aminek kedvéért háromszor annyit visznek el) NÉLKÜL is felvirágoztatni Hazánkat.

Vendég

#93

2015-11-23 06:46

Mert egyetértek vele ..Viszont a kilépés mellett a gazdasági kapcsolatok a kölcsönös előnyök (elsősorban Magyarország előnyére ) való tekintetben fenn kell tartani ...

Vendég

#94

2015-11-23 16:20

Az EURÓPAUNIÓ ebben a jelenlegi formában káros minden európai országra nézve !

Vendég

#95

2015-11-23 16:45

A belépésünk előtt is ellene szavaztam, ma sem gondolom másként. A félelmeim beigazolódtak, hazaáruló politikusok segítségével tönkretette a gazdaságunkat kifosztották az országunkat, agymosták az emberek többségét, felszámolták a nemzeti öntudatot.

Vendég

#96

2015-11-24 10:38

Mert egyetértek a petició tartalmával.

Vendég

#97 Re: Re: Frenkie Re:

2015-11-25 16:28

#78: - Re: Frenkie Re:  

 Vélhetően épp annyi, amennyire szükség van.


Vendég

#98

2015-11-25 17:18

Már nem bízom az EU.ban.Látható,hogy egy szétesőben lévő,bürokratikus,homokosok és leszbikusok továbbá teljesen közömbös és lefizetett hitvány népség vezeti.-Természetesen kevés kivétel,ne vegye magára-Az USA-ból irányítják a szuper gazdag zsidó Bankárok,az egész tohonya szervezetet.Dúl a kettős mérce.A Liberális megbukott eszme az uralkodó,ami üldözi a Nemzet államot,a Kereszténységet,és a hagyományokat. Lásd: 10 éves tagság után 400-500 Euro a havi fizetésünk.A Trianoni aljas diktátumról pedig hallani sem akarnak láthatólag még nekik áll feljebb,ha említik.-Szlovákia,akik az Ezer éves Magyar földön alapítottak hazát,él a Benes dekrétum?????!!!!!És az EU ezt tűri,sőt biztatja.Egyszóval.Nem kell kegyelem kenyér,a nyílvánvaló ellenségeinktől.Hazug és nyájas képmutatás minden gyűlésen,gyomorforgató az egész.Nekem senkik ezek mind,és lépjünk ki.Állítsák vissza a Magyar Szent Korona Törvényeit,és addig is kezdésnek: Követeljük vissza azt,amit jogtalanul elvettek,továbbá kártérítést,mert nem mondunk le az elvett területekről,vegyék tudomásul.Az igazság és az Úr velünk van,a hazug tolvajokhoz eljött a szorongatás ideje.Nem kérünk más javaiból és földjéből,de a miénket követeljük!!!!-Azon Magyarok,akik ennek ellen szegülnek,hitehagyott,Nemzetének árulói,semmi tisztséget be nem tölthetnek.A meggazdagodott réteg pedig,vagy segíti Nemzetét,vagy leadja a kassza kulcsot! Tisztelettel. Tomanicza Csaba Pécs.

Vendég

#99

2015-11-26 11:29

Mert a szülőhazámban , EMBERHEZ méltóan szeretnék élni!

Vendég

#100

2015-11-26 13:47

Szólás szabadság véget úgy érzem rám is vonatkozik sok minden s így az is , miért jó s miért nem jó számunkra az EU ..

Mint ifjú s lelkes nemzeties elkötelezett hazám szeretete véget úgy éreztem akkoriba talán majd az EU az ami országunkat az az Intézmény ami idővel jobbá alkotja Európát s így magunkat is..

Idők múltával sajnos rá kellett jönnöm honnan is fújj a szél , de jobb később, mint sehogyan sem..

Mindenkori életemben semlegességre törekedtem s nem függősségre.. Pedig az EU pontosan az utóbbit rakta reánk béklyóként !

Hát nem s nem ! Nem engedhetem én mint Prónay leszármazott hogy fejünk felett mások döntsenek elvtelenül!

Mindenkor történelmünkben anno hatalmasak voltunk , csak hát a nyugatnak nagyon is nem tettszett mindez.. Így hát amint alkalom nyílott rá ránk erőltették a TRIANON-t ..

De mindez kevés volt számukra s addig csűrték csavarták ügyünket káros berkeikben még jobban el lehetetlenítettek bennünket megalakulásuk s bekebelezéseik közt ..

.Habsburg Ottó a maga módján mód felett talán jót akart , de halála követően visszájára fordult minden .A zsidóság még nagyobb vér szemet kapott s ott tettek be számunkra ahol csak tudtak ...

Hát nem , s nem!

Mi is tette végérvényessé határozatomat?

Végérvényessé az utóbbi cselekedetük a Bevándorlókkal kapcsolatosan . Jelen esetben alaposabban ki verte nálam már az elején azt a bizonyos biztosítékot ..
EU ismét bizonyított , de nagyon negatívan !..

Aláírás : Prónay Balázsfalvi Attila Nándor
Budapest , 2015. november 26 .