Petíció Magyarország EU-tagságának megszűnéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Aláírtam - holott tudom, hogy egy felmérés arra vonatkozóan, hogy hányan vannak akik tükör-tisztán látják a jövőt! Tudom, hogy felhasználják ellenem - de már mint hiába, mert nem félek mert egész vagyok! Azért írtam alá, hogy tudd , hogy én is tudom, ismerem szándékod a más ok szándékát - de ismerem a magyar ok szándékát is - akik nem e világból valók! SOHA NEM GYŐZŐD LE - MERT A TUDÁS AZ HATALOM! ID. KISS LÁSZLÓ
Aki nincs tisztában azzal, hogy mennyire függ az ország az EU-tól gazdasági szinten, inkább ne firkáljon össze-vissza petíciókat.
"Tény: A GDP jelentős részének kivitele Magyarországról, munkanélküliség növekedése, általános elszegényedés, megszorító intézkedések folyamatos életbe léptetése, szociális érzékenység teljes hiánya. "
Ehhez sokkal inkább van köze az alkalmatlan kormány kontár gazdaságpolitikájának, mint az EU-nak. Valós tény az, hogy a magyar gazdaság erősen export és importfüggő és nagyon sokan dolgoznak más tagállamokban. Kilépés esetén kb. másfélmillió kint dolgozó veszítené el a munkáját és kerülne vissza itthonra munkanélkülinek. A vámok és kiviteli- behozatali adók újbóli bevezetése ellehetetlenítené és megdrágítaná az amúgy is javarészt elavult technológiával rendelkező termelést.
"Az EU-csatlakozás = a magyar gazdaság, pénzrendszer, jogrendszer-törvényhozás, "demokratikus intézmények", külügyek alárendelése a Világ gyarmatosítására és uralására törekvő nemzetközi pénz-média- és háttérhatalom irányítása alatt lévő neoliberális, DIKTATÓRIKUS, válságokozó EU-nak, a multiknak, a tőke szabad áramlásának..!" ( Síklaky István -- Brindza András )
"Független, demokratikus, természetes társadalmi, gazdasági, pénzügyi rendszerre épülő, egyenrangú Nemzetek Európáját akarjuk a neoliberális, diktatórikus, gyarmatosító Európai Egyesült Államok helyett !" (Brindza András, ÖFEM, MAREVOSZ)
Lásd bővebben a facebookos lapomon, vagy az interneten !
Nemzeti hadsereg felállitása országunk védelmére!!
Olyan vezetöség kinevezése ami a nemzetett es nem AZ EUt szolgálja KI!
Most!!
Fuggetlen MAGYARORSZAGOT A MAGYAROKNAK!!
Re:
Annyira függ tőle, hogy belépésünk óta, mindig is többletbefizetők voltunk. Amit kaptunk, azt is csak a herce-hurcás pályázatok kapcsán. Ezzel szemben, iszonyúan jól élnek néhány ezren abból, amit önmaguknak megszavaznak és abból, hogy mindenféle himi-humi ürügyekkel költségtérítést vesznek föl. S jól élnek a bérlakásokat kiadók, a szállodások, az éttermesek, mert két országban, illetve helyszínen üléseznek állítólag, már amikor, véletlenül odavetődnek. Vajh, a sok befizetés helyett, ezen összegekből mi mindenre futotta volna itthon?
Re: Re: Re:
Ezt, talán igazolni is kellene. Akár számításokkal, akár tényekkel. Holmi vagdalkozás ezt nem helyettesíti. Hogy valaki hisz abban az elképzelésben, amit Ön ír, magánügye! Hogy egy vitában érveljen vele, bizony annyit ér, mint falábnak az iszappakolás!
| This discussion has been closed. |
Mire esküdtek a Nagyjaink?